Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Please log in to reply
10976 replies to this topic

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Na a Récsei meg ride bike. Az egy nagyon tuti hely. Ott mindig az a fasza ami van raktáron, vagy esetleg már régóta rohad náluk. De zt majd inkább egy erre való topicban fogom kifejteni. Bocs modik! Csak naponta szembesülök azzal, hogy ott mekkora faszok.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,268 posts

302 inkabb nem? ;)

Levegos Tora asszem lesz testelve a bikemagban.

valóban 302 csak a numerikus billentyûn 1más fölött van a 2/5.....:)

Wick, a Te döntésed. én csak leírtam a véleményem meg a tapasztalataim....az eredeti kérdésedre én még mindig reba sl vagy recon....és nyugodtan levegõst.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
302 inkabb nem? ;)

Levegos Tora asszem lesz testelve a bikemagban.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

wick-thor

wick-thor

vendég

• fórumtag
  • 20 posts
305-ös. Visszacseréltessem?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,268 posts

Nos, vettem a Récsei Centerben a Ride Bike-ban egy 2006-os nyílt olajfürdõs Tora U-Turn-t, 80-130mm-ig állítható. Levegõset ekertam mindenképp, de a srác lebeszélt, mondta, hogy ez sokkal szebben mozog, és az én nagy súlyom alatt (86kg) hamar szétmenne a levegõs....Ez valóban igaz?

nem......gondolom ezt akarta jobban eladni......vagy annyira hisz benne hogy kellõen +gyõzõen adta elõ a hüjeséget......
nekem az eddigi 5 telomból 3 full levegõs volt, 90 és 115 kg között változik a súlyom....egyiknek sem volt semmi baja.....

a szebben mozgásról meg annyit hogy eddig legszebben a full levegõs fox telóm mozgott, a full rúgós pike-ot is beleszámítva....most majd a fél rugós marzo bízonyithat, de arról még nem tudok nyilatkozni......

amúgy biztos jó lesz a tora is csak kõnehéz..../amúgy 305-es vagy 318as ?/
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

wick-thor

wick-thor

vendég

• fórumtag
  • 20 posts
Nos, vettem a Récsei Centerben a Ride Bike-ban egy 2006-os nyílt olajfürdõs Tora U-Turn-t, 80-130mm-ig állítható. Levegõset ekertam mindenképp, de a srác lebeszélt, mondta, hogy ez sokkal szebben mozog, és az én nagy súlyom alatt (86kg) hamar szétmenne a levegõs....Ez valóban igaz?

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
ha a flick is átütõs, én azt választanám

csbalazs

csbalazs

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Sziasztok!

Még az elõzõ kérdésemnél maradva, szerintetek melyik éri meg jobban:
egy M. Sherman Flick kb. 130-ért
vagy egy RS Pike 426 kb 100-ért

Kuba Elindít

Kuba Elindít

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
de, csak az is drágább. Ilyen árba már inkább pikeon gondolkoznék... :). (kivétel pesze a Black Comp, de az meg nem jobb -- szentem)
Persze ha most vagy 50en aszongyátok, hogy semmiképp ne vegyek mx compot, akkor vmi más lesz, csak nekem 1sõre jó darabnak tûnik. Mondjuk pont ezért írtam ide, hogy elmondjátok, ha esetleg nem az... szval várom további javaslatokat (már ha vannak még...)
(1ébként rájöttem, h nem gyártják már a psylot... új nevek vannak rockshoxéknál...)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
azert nem talalod, mert mar nem gyartjak. aproban talalsz esetleg. Black-en nem gondolkodtal?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Kuba Elindít

Kuba Elindít

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
pikeot akartam, de arra sajnálom a zsét...minek 30 pénzzel többet kiadni rá, ha úgyis 140mm-rõl lecsavarnám 95-re...psylo viszont nem is rossz 5let, csak nem találom sehol hol és mennyiér adják... :)
mindenesetre kössz az infót!

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
és a marzó xc villái tökéletesen alkalmasak streetelésre, sõt dirt dh-ra is. :rolleyes: ha fontos a súly miért nem veszel psylot, pikeot, ilyesmit ami még lehet hogy bírná is?

Kuba Elindít

Kuba Elindít

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Streetelgetek, és erõsen gondolkozom új (és persze occsó...) teló beszerzésén. A súly nekem igen fontos, úgyh dj-ket nem akarok venni. Néztem a marzó xc-villáit, van pár egész könnyû, aminek a rugóútja és az ára is elmegy (pl.: 2006os mx comp: 50 pénz, 85mm vagy 105mm, nincs 2 kg se...). Nemtom ezek mennyire alkalmasak városi ugribzgrira, úgyh plííííz help! Megköszönném, ha tudnátok néhány tanácsot adni.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
http://www.aunermotorsport.hu/

szerintem nem.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
az auner nem az m1/m7 kozos kivezeton van?

de amugy barmelik lanc halozatos boltban lennie kellene motorexnek. vagy irj egy privat uzenetet tAms nevu tagunknak.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
castrolt a corvin mozi melletti kisgép boltban szoktam venni. putoline van az aunernél, ami az m3? kivezetõje felé van. valami van a suzuki kereskedésben a camponában is. motorexet meg érdemes az olajmágnástól ... ;)

Baalna

Baalna

vendég

• fórumtag
  • 58 posts
Üdvözlet!
Tudja valaki, hogy hol tudok telóba olajat venni?
Úgy vettem észre elég kevés helyen lehet kapni.
Nem feltétlenül kell kerékpárbolt, a motorokhoz való olaj is jó, szóval ha valaki tud motorosboltot, az is jó lenne.
Mondjuk a budai oldalon?

vendég_Csizu_*

vendég_Csizu_*
  • vendég
hát igazán egy Manitou Gold Label 2,
Marzocchi Dirt Jumper 2
Manitou Nixon Elite

vendég_Csizu_*

vendég_Csizu_*
  • vendég
na hello mindenkinek viszonylag egész új kerekpárom van(Hardy 3) és szeretnék bele egy új villát és nem tudom h milyet mert kb max 130000Ft.-ig mennék légyszi segítsetek a márka mindegy köszi.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
oksa,marad a z150...
igazán aktiv,finom mozgású villa,ha ösze tudom hozni a 4wayel akor remek kis masina lessz

ezek a villák közül a pike vagy a flick lenne a hozzád való
ösze tudod õket tekrni igy dirtre,sztrítre jó lessz,lefelé meg max út és hajrá

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!