Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
100 felett meg van marathon xc :) de ha még a 80 is sok ...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

recon? vagy lúd legyen kövér alapon poploccal + 10 ;)
Feltöltött kép

+10ért van reba team is/tán még alkudható is kicsit/.....elvileg van belõle fehér......
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
recon? vagy lúd legyen kövér alapon poploccal + 10 ;)
Feltöltött kép

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
Sziasztok!

Önnön hibámon kívül búcsúznom kell a régi telómtól ( totálkár ). Szóval kell egy új, de nem akarok túl sokat költeni. CC-re kell a cuccos olyan max 80 környékén, de még lehet ez is sok. Megkötés...fehér legyen. Valami ötlet?
"Új hibákat csak azután követhetsz el, ha már beismerted a régieket..."

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
itt-ott marzo beütést vélek felfedezni a design-ban :)
de tetszenek.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
Rocsipeti: S iylen villát tudol is hozni? Mert ugylátom dollárban van megadva.
Ha igen írj privit és megbeszéljük a dolgokat...

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
jó áron (talán) fasza telók:

http://www.spinner-usa.com/about.html

van 1.2 kilós cc, 150mm-t mozgó freeride villa is.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

A Fox-okat annyira nem ismerem,tudom h atom telók,de gondolom a "leggyengébb" Fox jöhetne ki használtan 100ból, az bírná ezt a tipusú igénybevételt?

tartósan biztos nem, jkategóriájában /CC-AM/ q.erõs de nem arra való..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

JackassTomi

JackassTomi

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Köszi a válaszokat!
A Drop Off-t én is néztem már,csak nemtom h az jó választás lenne-e,de ezexerint igen :)
Duplaváll sztem tök baromság lenne nekem,amugy meg merevvázas keróm van.
"Szeretem amikor egy ember megugorja a kapolnat, es onnantol mar dirt -esnek nevezi magat"
Nemtom h ezt miért írtad,1 szóval sem mondtam h én dirtes vagyok,és azt sem h mit ugrok meg,de ugy gondolom ha kimegyek dirt ugratókra,akkor már odaírhatom h dirt is szóbajön nálam...az 1 másik dolog h milyen szinten megy,de íyrtam h most kezdtem és még lájtosan csinálok mindent nem észnélkül h összetörjem magam meg a kerót,mert azthiszem én vagyok Jani a hegyrül oszt mindent tudok.
A Fox-okat annyira nem ismerem,tudom h atom telók,de gondolom a "leggyengébb" Fox jöhetne ki használtan 100ból, az bírná ezt a tipusú igénybevételt?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
"Dirt,erdei csapatás,street"

Ez nagyjabol barmi lehet.
Szeretem amikor egy ember megugorja a kapolnat, es onnantol mar dirt -esnek nevezi magat :)

Leegyszerusitve:
JackassTomi, Janoshegyre kell?
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nem tartom számon mid van és mid nincs, csak a jövõre vonatkozóan irtam, tudod, óvatosságból ;)

egyenlõre nem tudjuk, hogy merev vázba kelle-, vagy telós vázba.
de valószinüsitem a merev vázat. (dirt/street jól behatárolja) és merevbe pazarlás a duplaváll, meg felesleges súlytöbblet. és dirt/street vonalon is felesleges a duplaváll.
akkor inkább egy jóféle 130-as átütõs villa.
viszot a 20-as tengelyt mindenképpen ajánlom, bármit is vesz.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Mit arultam? Jah, semmit.

Nem tudja mit akar, megkerdeztem duplavallas jo -e neki. Abbol tobb tipus is van ami olcso es jol birja a gyurodest. Mivel kezdo ezert valszeg a kormanyporit nem erolteti, viszont esesnel nem szakadna a fekcso.
Amugy sincs uj duplavallasom, szoval itt meg is bukott a dolog ( ellenben szimplavallas villam lenne ), ugyhogy szerintem maradhatunk annyiban hogy csak kerdeztem mit szeretne.

Szoval a kerdes tovabbra is all.
A masik kerdes pedig hogy kifejezetten ujat szeretnel vagy jo a hasznalt is?
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Sziasztok!
A tanácsotokat szeretném kérni.
Nemrég kezdtem kerózni,és mindenféle stílust próbálgatok,de még lájtosan.(Dirt,erdei csapatás,street)
Lenne max 90-100 ezrem uj telóra,de nemtom h milyet vegyek.Pike-ot néztem ki,de ismerõsömének nem lehet állítani a keménységét.És engem ez nagyon zavar h majd 100ezer és az én 15ezresemen lehet keménységet állítani...Szal kivi lennék h van-e olyan Pike amin lehet keménységet állítani,vagy h mi az a teló ami jó érzékeny,sokat bír és sztetek ennyi pénzért nekem megfelelõ lenne.
A fõ szempont az h MAX 100ezer lehet,max 140mm rúgóút,és jó érzékeny meg erõs legyen,bár csak 55 kiló vagyok,nemhiszem h esélyem lenne szétütni 1 értelmes telót.

mivel 55 kiló vagy, igy esélytelen, hogy összeütöd a pike-ot.
ha meg tényleg, akkor vegyél egy keményebb rugót is hozzá.
még azzal együtt is kijössz 100 ezerbõl.

pocok: ne itt árulj plZ, ok? privátban mehet az okosság

[VA]kevin david mitnick

[VA]kevin david mitnick

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
tomy!én a drop off compot ajánlanám... vagy dj 1,2,3 mindedjik nagyon jo telo :)
FREE KEVIN!!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

Sziasztok!
Nemrég kezdtem kerózni,és mindenféle stílust próbálgatok,de még lájtosan.(Dirt,erdei csapatás,street)
Lenne max 90-100 ezrem uj telóra,de nemtom h milyet vegyek.Pike-ot néztem ki,de ismerõsömének nem lehet állítani a keménységét.És engem ez nagyon zavar h majd 100ezer és az én 15ezresemen lehet keménységet állítani...Szal kivi lennék h van-e olyan Pike amin lehet keménységet állítani,vagy h mi az a teló ami jó érzékeny,sokat bír és sztetek ennyi pénzért nekem megfelelõ lenne.
A fõ szempont az h MAX 100ezer lehet,max 140mm rúgóút,és jó érzékeny meg erõs legyen,bár csak 55 kiló vagyok,nemhiszem h esélyem lenne szétütni 1 értelmes telót.

Duplavallas szobajohet?
A rugoutat kisebbre allitani minden telon lehet, novelni nehez, ugyhogy nagyobb villat vehetsz, kisebbet nem erdemes mint amilyet szeretnel.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Pumpabiker

Pumpabiker

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Jackasstomi sztem keress egy használt fox telóz amit 100-ba odaadnak... az egy életre teló... vagy egy shemant...

JackassTomi

JackassTomi

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Sziasztok!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
én is inkább judy-t vennék.

McPherson

McPherson

vendég

• fórumtag
  • 135 hozzászólás

Sziasztok!!!
Most éppen 2 teló között vacilálok, örülnék ha tudnátok segíteni:
Szerintetek melyik a jobb?
- Suntour XCP 75Lo 80mm
vagy
- RST Gila TnL 100mm

a rockshox j3 asszem totál ugyanennyi, hacsak nincs valami kizáró ok, mindenképpen figyelembe venném!
...And Justice For All

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
a budaörsi seasideban egy hete még volt egy duplavállas rst...