Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Please log in to reply
10976 replies to this topic

Smallfont

Smallfont

vendég

• fórumtag
  • 74 posts
Háj mindenki!
Éppmtelóvásár elõtt vagyok és némi infó jól esne. Dirt-Freeride keróba kellene egy nem rossz teló. Sajna a keret nem a legjobb... MAX 50.000 Ft. Mert még pár alkatrész nincs meg. Tehát egy erõs dög kelene. Néztem aSuntour RUX telót. Nem mondtak róla rosszakat és árban is OK. Mi a vélemény? Vagy még 1 ismerõsöm szerzett 50-ért Dropoffot. De sajna én nem vagyok ilyen mázlista és nem találtam. Spinner Ammo is a lehetõdégek között van de nem tudok róla semmit csak a mûszaki tulajdonságait. Egyenlõre a RUX van elõnyben. A rugóút az legyen 130mm max de ez legyen meg mert hegyrõl is zúzok. Még Lightosan tolom mert a mostani keroval nem lehetett nagyon durvulni mert szétesik... Tehát nem kell ATOM BRUTÁL METÁL dög...50-ért max megteszi.
Vároma választ! :D:D:D
*

mykonzerv

mykonzerv

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
hi

egy rock shox pilot c alkalmas nem durvulós cc-re? vagy lehet egyszerûbb úgy kérdeznem, hogy mire jó?
erre gondolok link

köszi

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
nekem itt áll egy elfekvõben. megvehetõ:) és egyáltalán nem drága, a tudásához képest. 13 cm út, merevebb bármelyik másik 13 centis villánál, a mozgása pedig leírhatatlan. mert ebben nem csúszópersely van, hanem tûgörgõkön gurul a becsúszó.

a szembejövõ emberek arcának a látványa pedig minden pénzt megér:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
most ennek tulajdonkeppen mi ertelme volt? :wtf: huyeseget nem muszaj am beszelni. elvagyunk nelkule is tok jol

amugy en probaltam par lefty-t, es ha nem nezel le akkor nem veszed eszre hogy a villa fele hianyzik. egyaltalan.

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
cedric gracia a média bringás is ezzel tolta régen, csak közben a a manitou marketingje megvette a fejét, aztán jött a marzocchi ügy, de sztem már õ is mozo r500-al fogja tolni.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
régóta van, merev, streetre, dirtre, forcrossra is használják, csakúgy mint cc-re.
kiforrott technológia, csak sok sok pénz.

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
most találkoztam elõször az egykaros villával, soha nem gondoltam hogy ilyen van :D

merevségbe nagyon gyenge vagy egész jó?
még nem forrt ki ez a technológia? most gyártják vagy már nem?

(cannondale lefty)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ha szõrén megy a csere, talán belemennék, a boxxer többet ér hasznátan, mint a pike.
de ha ugyse tudod mibe tenni, akkor felesleges.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

gyerek el akarja velem cserélni a 03-as WorldCup boxxerét a pike-om ra.. ez megéri nem? csak nekem nincs ösztelós gépem.. és nem is lesz még jövõnyárig... mennyiért tudom eladni?

~80-90 ezer.
merevgépbe meg bután értelmetlen.

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts

Magellan Polaris vazhoz vennek uj telot, Neha kicsit erosebb CC-re, erdei turakra, meg varosi, erosen utpadkas kozlekedeshez. Max 30eFt-ert.

Ezek kozul talan valamelyiket:
RS Pilot C 05
Manitou Axel Elite 06

A Pilot most akcios 30 helyett 20-ert
Az elite pedig itt van a szomszed boltban 30-ert, es negyon agyon van dicserve boltos altal (ezert felek tole, pedig tetszik)

Talan ti ravagjatok, hogy ez nem is kerdes, ezt vegyem, vagy ezt...

Pilotot vedd! Sokkal jobban mozog,jobbak a szimmeringjei, és krómozottak a becsúszók, egy saras maraton után az axel becsúszóiról lekophat a fekete réteg.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
gyerek el akarja velem cserélni a 03-as WorldCup boxxerét a pike-om ra.. ez megéri nem? csak nekem nincs ösztelós gépem.. és nem is lesz még jövõnyárig... mennyiért tudom eladni?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
külsõ szárak és a váll torziós mutatói?
együtt és külön-külön is légyszi :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
pilot becsúszó: 28.6mm axel becsúszó: 28.6mm

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
a pilot szebben mozog, kevesebb karbantartást igényel. ez biztos.
ami csak ránézésre: az axel talán merevebb, erõsebb.

vendég_emelon_*

vendég_emelon_*
  • vendég
Magellan Polaris vazhoz vennek uj telot, Neha kicsit erosebb CC-re, erdei turakra, meg varosi, erosen utpadkas kozlekedeshez. Max 30eFt-ert.

Ezek kozul talan valamelyiket:
RS Pilot C 05
Manitou Axel Elite 06

A Pilot most akcios 30 helyett 20-ert
Az elite pedig itt van a szomszed boltban 30-ert, es negyon agyon van dicserve boltos altal (ezert felek tole, pedig tetszik)

Talan ti ravagjatok, hogy ez nem is kerdes, ezt vegyem, vagy ezt...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
tekintve, hogy a spinner taiwani gyaraban keszul a ma gyartott villak eros 80%-a, gondolom minosegbeli problema nem lesz tobb vele, mint barmi massal. Mar csak az a kerdes hogy mennyire okos a belseje. De szerintem arkategoriajaban megallja a helyet. Probalgattam egy alap cc villajukat, es semmi gond nem volt vele. [valami 4300as TREK-ben ami van azt]
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 posts
Hi!
valaki ismeri ezt?
http://www.bikediszk...book.php?isbn=5

vélemények?
kössz
"Van visszajelzés, tehát vagyok!"

Stinkypapa

Stinkypapa

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
Jah kell is, gyárilag fel is volt töltve, de csak a bal oldalba cseréltem olajat mivel csak abba van csillapítás.
Amíg a föld kerek, mindíg lesznek riderek!

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
Mindkét oldalba kell olaj tudtommal.

Stinkypapa

Stinkypapa

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
Jaja megnéztem honlapon, junior t-be 265ml kell oldalanként, namármost beleraktam,de ez sztem sok,mivel kimozgattam és csillapítás továbrasenagyon volt és csak 14cm et mozog ki, tul sok neki ez az olaj. Most 5 ös olaj van benne, amit kiszedtem belõle az is sztem 5 ös volt, igy megtapiztam az olajat és ugyan ojan sürüségünek tünt! A viszaútcsillapítás a baloldalon van amibe a rugó is van nem? (csak ebbe az oldalba cseréltem olajat) Gyárilag biztos 7,5 olaj kell bele? Gyártó honlapján egy szó se esik olajról...
Amíg a föld kerek, mindíg lesznek riderek!