Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Please log in to reply
10976 replies to this topic

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Turnerbe marzo-t ne, az túl kis finom kon...gép hozzá:D
Csak 36, vagy ha nagyon jókat írnak az új RS-ekrõl.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Aki ismer, tudja, hogy ahonnan lejövünk, oda szeretek magam felmászni. Ezért jó, ha állítható az útja a telónak. Viszont erõsen rugós párti vagyok. Ezt kéne összeegyeztetni. Nálam is a 36 az etalon, de ha fontos az útállítás, akkor csak levegõs Foxiról beszélhetünk. Az RS-rõl eddig jó tapasztalataim vannak (Pike és Reba), és tetszenek a bennük található innovatív megoldások. Iljiccsel értekeztünk már róla, és végül abban maradtunk - mivel a vásárlást majd csak egy jó félév múlva tervezem -, hogy megvárjuk az új RS telókról a tapasztalatokat, kompetens véleményeket, és ennek tudatában döntök.

új all mountain -ok közül valamelyik? vagy 66 light? a 36 olyan csúnya... :)
kíváncsi vagyok a 6"-t mozgó dhxedre ;)

- No, nekem meg a Marzók nem tetszenek. Szerintem nem csúnya a 36.:)
- shock size: 7,5" x 2,0"; travel 6,0" - én is kíváncsi vagyok

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Szerintetek - Boxxer Ride '06 vagy egy hosszú úttal rendelkezõ szimplavállas (Fox 36, RS Lyric). A beépítési magasság a mérvadó, ami 535mm optimálisan.
DHX5.0 Coil lesz mögötte, ami '6-ot mozdul. A karika az avatarban.

36 kerdes nelkul. az uj RS-ekrol nehez nyilatkozni, duplavallast meg neee :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

én erõsen duplaváll párti vagyok, de a turnerbe mégis inkább valami szimplát néznék ;)

kíváncsi vagyok a 6"-t mozgó dhxedre

csúnya, de finom :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts

Szerintetek - Boxxer Ride '06 vagy egy hosszú úttal rendelkezõ szimplavállas (Fox 36, RS Lyric). A beépítési magasság a mérvadó, ami 535mm optimálisan.

én erõsen duplaváll párti vagyok, de a turnerbe mégis inkább valami szimplát néznék ;)

kíváncsi vagyok a 6"-t mozgó dhxedre ;)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
sztem is Duro

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
sztem válaszd a Duro-t. én nyomogattam már pár mz comp-ot és nagyon rossssz!

szerintem

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

36, nem kérdés :)

Csak az ára:chin: Igaz, az RS se sokkal olcsóbb. Az új, 2007-s fejlesztésû modellek mindegyikére elmondható, hogy a kategóriában nem lesz mindent vivõ az RS az árak tekintetében.

isi

isi

vendég

• fórumtag
  • 22 posts

Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Telómat szeretném lecserélni. Melyiket javasoljátok? Suntour Duro, Mara... MZ Comp
Mind 2-õt 25-be ide tudják adni zsír újonan. Ha van más teló 30 alatt ami jobb az elõbb felsoroltaknál azt is írhatjátok. Válaszotokat várom: isi

Sziasztok. Még mindig kérdéses a dolog. Nagyon hajlok az MZ Comp felé. Szerintetek melyik a jobb választás? Street-re menne leginkább. Üdv: isi

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

36, nem kérdés :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
régi (csavaros) Marzo vállat nem tud valaki, vagy bármit, ami helyettesíteni tudja? (Mozo, RST, stb.) - elrepedt az eredeti :(
a gond az, h hiába lenne bombabiztos az utángyártott, de dög nehéz és nem is vmi olcsó... (lassan ott tartunk, h ~20e)

btw aki kíváncsi ilyesmire, lesse meg a SZIMPLAVÁLLAS Monstát az Óbuda Bringában (annak már-már olyan válla van, mint a sajátom a testemen :) )

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
ha átütõs akkor igen

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
ha átütõs akkor más adapter kell rá

Stinkypapa

Stinkypapa

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
Halló!

A 05 ös marzo drop off villámra nem jó a hayes adapter, pedig IS rõl PO-ra alakít, de nem elég széles! Ehhez is külön adapter kell már?
Amíg a föld kerek, mindíg lesznek riderek!

isi

isi

vendég

• fórumtag
  • 22 posts
Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Telómat szeretném lecserélni. Melyiket javasoljátok? Suntour Duro, Mara... MZ Comp
Mind 2-õt 25-be ide tudják adni zsír újonan. Ha van más teló 30 alatt ami jobb az elõbb felsoroltaknál azt is írhatjátok. Válaszotokat várom: isi

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
na za helyzet hakármit állítok akárhova annyira rugalmas a six h nagyon és mindig beleér. na mind1 akkor kukázom majd ha eljön az ideje...
gyorszár meg már tépve van, nem húzva.

köszi

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
esetleg húzd meg jobban a gyorszárat.

Soto

Soto

vendég

• fórumtag
  • 106 posts
Ha meg nincs benne nyolcas, akkor állíts a fékpofák helyzetén. A bal oldalsó csavarral tudod megtenni, a fékmerevítõt meg hagyd a p***ba.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
kerékkel nincs baj, nyócas se nem van benne.
jameg ez ilyen hirtelen kanyarodásnál törpénik meg amikor nem veszem észre a kátyút