Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Hát az Axel mindenre való csak nem durvulásra..Az egy olcsó túra/cc villa, ugrálni/dhzni semmiképp sem ajánlott vele, akkor sokkal inkább dropoff, bár tudni kéne mennyit tudsz költeni rá, de ha jól érzem olyan 40 körül nem?

323K13L

323K13L

vendég

• fórumtag
  • 174 hozzászólás
CSõ

Milyen telót vegyek finomabb duruvlásra?
hezitálok egy használt drop off ill bomber..vagy manitou axel super(emmeg uj) között?amugy mondhatni kezdõ vagyok..és..ami birná a strapát olyanra volna szükségem minél olcsobban...:)

valaki könyörüljön már a szerencsétlen tudatlan csóró kisdiákgyerken...egy tanáccsal..

kösz csao

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
A stance dirt villa, és a 06-os széria nem is rossz.

Smallfont

Smallfont

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás

Hogyhogy mire való?

http://www.answerpro...id=1&itemid=129

Mármint h melyik stílusra lett ez készítve? De én úgy érzem h inkáb Dirt. De javitsatok ki ha tévedek!!!
*

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Hogyhogy mire való?

http://www.answerpro...id=1&itemid=129

Smallfont

Smallfont

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás

esetleg marzocchi dirt jam pro.
mondjuk nem 130mm, nem átütõs, cserébe 3 kiló az is :D

:D 60.000bõl nem jön ki semmi? Még nézem ezt a Manitou '06 Stance Static (átütõtengelyes) telót. Errõl vélemény? mennyire hal meg? :D És mire való?
*

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
esetleg marzocchi dirt jam pro.
mondjuk nem 130mm, nem átütõs, cserébe 3 kiló az is :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Smallfont

Smallfont

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás
Sajnos lehet h rá kell döbbennem, hogy nem létezik olyan teló ami nekem kell :)..Vagyis ha lenne pénzem akkor biztos...de 60.000bõl egy tartósabb Dirt-freeride telót nem kapok... ami tartós... Halál szarok ezek a bicajboltok...De az is lehet h csupán tájékozatlan vagyok és marhaságokat beszélek....vagy h nem tudom pontosan melyik teló mit is tud és mire való...
Kérném, hogy akinek a Spinner Ammo I-es telóról van még véleménye ossza meg velem, mert nem szeretnék kidobni 46000-et fölöslegbe ha esetleg tud valaki mérföldekkel jobbat annál!
*

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 hozzászólás
Lehet, h hülyeséget kérdezek, de:
elõfordulhat, hogy camping- be telót szereljünk?
Egy haver a fejébe vette, hogy megcsinálja.
Egy 20"- os BMX teló talán mégy jó is lehetne elméletileg
mondjuk nyakcserével, de nem tudjuk mekkora a camoi fejcsõmagassága.
Per-pillanat az átmérõjét sem tudom.
Esetleg vmi ötlet?

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Nem az aminek lekopik a becsúszójáról a fekete, meg elereszti a levegõt, meg pocsékul mozog? :D

Jábor

Jábor

törzsvendég

• fórumtag
  • 984 hozzászólás
Sziasztok !
Most szeretnék venni egy használt manitou king pin-t.
2005-s széria.
Mit kell róla tudni ? Megbizható ? Érdemes e ilyet venni ? Mit gondoltok róla ?
Elöre is köszi a segítséget !
Üdv.: Bence

Bükki Bringa Barát :rolleyes:
Bringáim

Smallfont

Smallfont

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás

A Z1 Drop Off nem tévesztendõ össza a Drop Off comp-al, az elõbbi többet tud, más a csili, jobb a mozás, könnyebb, egyszerûen jobb

Amelyik DO-ról beszélek az nem Z1! Hanem Marzocchi teleszkóp Drop Off 1. 2004 ez...De mind1 pénzem úgy sincs rá. De nagyon kéne a jó ajánlat nekem! mert már agyon facsarom magam a sok nézelõdésben és a válogatásban. Ha lenne sok pénzem bizony nem szórakoznék....De sajna nincs...De viszont az én súlyom alatt tuti mozogna minden teló :D:D...Nah szóval fecséreljetek 1 kicsi idõt rám mint elveszett báránykára! :D
*

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
A Z1 Drop Off nem tévesztendõ össza a Drop Off comp-al, az elõbbi többet tud, más a csili, jobb a mozás, könnyebb, egyszerûen jobb

Smallfont

Smallfont

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás
Sziasztok! Hát a fene vigye el most megrendült a bizalmam így 15 nappal a vásárlás elõtt. A tervben egy Spinner Ammo I-es volt (20mm-es átütõs, 130mm telóút) Sajnos nem hallottam kifejezetten király véleményeket. DE sajnos nem hallottam túl sok véleményt sem. Az alapvetõ baj h közel 3kg. Ami bezony nem egyszerû. És valaki panaszkodott, h nem a legjobba mozgása sem. Kersetem még drop-offot elérhetõ áron de sajnos ez nem jön össze, mert nem találtam. Vagyis találtam 1-et a thebikeshop-on 99000-ért 2004-eset. Ezt irreálisnak tartom mivel nem 1 ember mondta h 50-ért meg lehet szerezni. Tehát segítségetek kéne de tényleg minél jobb ajánlatra. DIRT-Merev vázas Freeride (enyhébb) felhasználásra teló. Ami elbír több mint 80kg-ot nagyobb zúzásnál is. Keret NAAAGYON maximum 60.000 sajna mert a bicaj fele még hátra van és kell rá a pénz. Aki tud segíteni és még helyet is mondani neten vagy Budapesten ahol van ilyen az egy félisten!!! Várom a válaszokat! PÍÍÍÍC mindenkinek!
*

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Akkor majd ezt: http://apro.bikemag....ct=21917&cat=14

:)

ehelyett sztem inkább gyûjts hozzá egy kicsit és egy reba sl vagy recon
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Akkor majd ezt: http://apro.bikemag....ct=21917&cat=14

:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
esélytelen, hogy ez meglegyen karácsonyig ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Akkor ha még karácsonykor meglesz, és tényleg jó akkor megveszem amíg meg nem lesz a cash a foxira.....csak gondolom nem árt megnézetni valami szervízfélével, mer ha srác ezt nem akarja akkor lehet vmi gigszer van a szerkezettel....
egy SL air u-turn mozgattam a hétvégén az kicsit fura volt mer nagyon puha volt az elején az út végére meg olyan progresszív lett hogy hûûû.....nem tom ez is ilyen e, mert ha jól szûrtem le akkor ez sima rugó....tényleg ehhez lehet még rugót kapni ha az túl ouha lenne a 90 kilómhoz?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Szerintetek megéri?

http://apro.bikemag....ct=30388&cat=14

ha valóban jó állaapot , akkor meg....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Szerintetek megéri?

http://apro.bikemag....ct=30388&cat=14