Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Please log in to reply
10976 replies to this topic

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

thez te nem voltál ott sauh-on, amikor valaki (gorgo asszem) felhozott egyet? egy gt vázban volt.
és igen, zavaró adott esetben, ha nem merev. nem elvi sikon, mert volt alkalmam kipróbálni. mint másnak is....

:) azzal nekem is volt "szerencsém" menni, hát k**va szar volt :)

ez már thez-nek:
aztán olyan is volt, hogy a boxxer után egy monster-rel mentem - ezután meg a boxxer-t éreztem takonynak.

szóval, azért akit _érdekel_ a téma (merevség), annak számít, még ezen a szinten is. nem olyan sokat, meg nem a tizedek hajszolása miatt, de számít - mondjuk úgy: technológiai érdeklõdésbõl.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

100 fontért második villának jó lesz :) épitesz egy singlespeedet te is :D

rosszul emlekeztem. 160, es fel nap mulva lejar. sztem ez eluszott... kar erte. jo poen lett volna
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts

Hello!

Vennem kell egy telót, mert Gila eltört :S
Valami olyasmi kéne amin van v-fék konzol és jobban bírja az ugrásokat, vagyis ne xc-s télót.

Tudna nekem ajánlani egy olyan teleszkópot ami ezeknek az elõírásoknak megfelel?
Max ár: 45-50 körül

köszönöm

hát ennyiért jó fr telót nem találsz v fék konzollal max psylo vagy black
szerintemn vegyél vmi alap tárcsaféket és akkor tudsz dropoff/dj3/stance és társaik közül válogatni amik apróban vannak ennyiért.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
100 fontért második villának jó lesz :) épitesz egy singlespeedet te is :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
gorgonek kis shiva volt.

cc-re kene a recon helyett. aminel mostanaban nem tudok jobb villat elkepzelni meg kolteni se nagyon akarok ra, szal total elvi sikon beszelgetunk. viszont asszem 100 fonton all a bid, ami apropenz erte. eleg jo allapotunak tunik.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
stance static 80 v 100?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Psylo esetleg?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

hensti

hensti

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
Hello!

Vennem kell egy telót, mert Gila eltört :S
Valami olyasmi kéne amin van v-fék konzol és jobban bírja az ugrásokat, vagyis ne xc-s télót.

Tudna nekem ajánlani egy olyan teleszkópot ami ezeknek az elõírásoknak megfelel?
Max ár: 45-50 körül

köszönöm

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
thez te nem voltál ott sauh-on, amikor valaki (gorgo asszem) felhozott egyet? egy gt vázban volt.
és igen, zavaró adott esetben, ha nem merev. nem elvi sikon, mert volt alkalmam kipróbálni. mint másnak is....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
kint rengeteg embert nem zavart, rendes szériagyártásban volt.

itt az embereket elvi síkon zavarja az amit még közelrõl sem is tapsztaltak.
ez a jó a fórumokban:)

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
Szerintem attól még lehet zavaró, hogy nem megyünk "olyan" szinten.

A kolbászolás elég zavaró.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
és ha már ilyen nagystílüen, nagyvilágúan beszélgetünk a merevség témáról, és hogy emiatt használhatatlan: ki megy itt olyan szinten hogy ez zavaró lenne(és nem elvi síkon)?

tehát ez nem olyan nagy gond. rugalmas, de nem törik. én bevállalnám

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
az usd-s szimplavállas shiver is kolbász, pedig annak vastagabb a becsúszó/külsöszár egysége.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
ha újraolvasod, rájössz, h azt sejtem problémának, h szimplavállas és USD-s, ergo nulla merevsége lesz
a saját manitoum merevsége nem hagy kívánnivalót maga után (fõleg, ha a súlyát is nézed) és köszöni szépen, mûködik jól :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
nekem még csak liryk.hez volt szerencsém, azért hát nem csúnya meg vacak...
vicces hogy ennyire kitolódtak a rugóutak, régen csak a fejünket fogtuk miatta

Kala: azért volt müködõ dorado is... nem csak a saját manitoudból kell kiindulni:)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
dísznek tuti jó a falra :)
én még a DC USD-tõl is falra mászom, milyen lehet szimpla vállal? (költõi;használhatatlan...)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

:) nem tom ti h vagytok de nekem nem tetszenekk az Argyle ok. ink hellyetük valami 06 os gl2 v dj 1-2.

aha. kerdezd meg Iljicst, hogy milyen jo is az, mikor tied a vilag legszebb villaja, es szarul mozog. [Manitou Supernova]

A kinezetnek sokadlagos szempontnak kene lenni sztem.

mondom ezt en, majd megkerdenem, hogy a Dorado SC az nagyon sz@r-e? csak mert bukkantam egyre a zibejen.

RAUH-Welt
B E G R I F F

gandras

gandras

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni teleszkópvásárlás elõtt: R7 elite-t vegyek 60ért vagy esetleg van valami jobb ilyen árban. 70 kiló vagyok és cc túra ilyesmire kéne. elõre is köszi

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts
:) nem tom ti h vagytok de nekem nem tetszenekk az Argyle ok. ink hellyetük valami 06 os gl2 v dj 1-2.

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 posts
A Pike nem igazán arra való. Gyûjtögesd a pénzt, és ha majd összejött írj megint. Addigra már kapható lesz az RS dirt telója is, az Argyle.