Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Please log in to reply
10976 replies to this topic

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
mondjuk én inkább a számozott pikeok között keresgélnék, de én paranoiás vagyok ;)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
mert biztos mint a hülyegyerek csavargatta. Azt hitte ha tovább tekeri többet mozog mint 140. Nem értem hogy lehet azt megölni....
amugy jahh pike.
lockolni lehet teljesen a gate tekerõvel tudod állitani hogy egy bizonyos erõre meginduljon

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

ezek közül pike.

Rock Shox pike SL :
95-140mm út ,állitható csillapitás, poplock és motion control ( teljesen le lehet blokkoni a villa mozgását vagy csak részben), 20mm es átütõtengely szabadalmaztatott tullio gyorszárral.
-60 e
azt hallottam hogy az u-turn nem valami tartós szerkezet, az egyik kissrácnak szétpergett az egész.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
ezek közül pike.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
sziasztok, szeretnék 4X-al is foglakozni, és szükségem lenne egy átötõs villára a merev vázamba de én nem értek hozzá :D
SHOCK WORKS FLY könnyû levegõs és állítólag merev is, de nem ismerem, nem is próbáltam.
a marzókat szeretem egy dj 3-as ajánlottak de ha jóltudom volt olyan széria ami nem sikeredett jól.
pike-ok u-törnje :) nem szimparikus, a mozgásuk viszont tetszik.
nixont is ajánlottak meg shermant titánrugóval....
tudnátok tanácsot adni miet vegyek?

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts
Van 1 nagy kérdésem:D a 06 os dj 3 ba már állitható a visszaut? (8 adikán már itt lesz nállam) :D:D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Az én pikeomban extra kemény(fekete) rugó van és 105kg alatt 16% a sag, lehet számolgatni :) .
Ha lineárisan számolunk akkor még elég lehet 140kg alá is, de biztosan nem lineárisan kell számolni. A levegõs meg évekénti tömítés cserével talán bírná.

A sebesség mindent megold.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
sajnos tényleg jobb lenne egy acélrugós tora, de szerintem tutibiztos nem lesz ilyen kemény rugó bele.
azért kérdezz rá a boltban, mielõtt megveszed, hátha hoz mégis a biker ilyesmit. (extra kemény rugót)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts
köszi a segitséget és a helyreigazitást is.Ezekkel a jékkel mindig bajban vok:D Amugy a szimering és tsa valóban kérdéses de sajna ez a sulyom ára.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
a suly amugy ellipszilon.
tora levegõs talán, csak kérdés meddig birják a szimmeringek-tömitések a nagy nyomást.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
140kghoz már nem kapsz rugót szóval szerintem levegõssel próbálkozz, mert azt be lehet állítani a súlyodhoz. Ha nem durvulsz a Tora bírni fogja.

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts
hali! 140kgvok keresek egy telot ugy 100mm er táján az se baj ha 90-130 közt állitható (tora?) csak birja a sujomat:D véleményeket elöre is kösz

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
7" re butitható asszem....

fuck me, i'm famous!

Racer D.

Racer D.

vendég

• fórumtag
  • 182 posts
és a race nek lehet változtatni a rugóútján?
tehát 180-170 re levinni. távtartóval vagy mittudoméjn

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
bár elkötelezett vagyok manitou téren de ez a három közül egyértelmûen boxxer szigoruan 06 vagy 07 es. Régebbit tilos!

fuck me, i'm famous!

Racer D.

Racer D.

vendég

• fórumtag
  • 182 posts
háló
szerintetek mejik teló-t érdemes megvenni?

Marzo Drop off triple ; Manitou st. Kingpin 06' ; Boxxer race

nekem fingom sincs, még nem találkoztam egyikkel sem, csak, hogy az új verdába mejiket szeressem.
(a boxxert be lehet álítani 180 mm re?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Bocs.
De szerintem mindegy kié.

Tomekumf

Tomekumf

vendég

• fórumtag
  • 109 posts
a Tomekumf nek nem ilyen telója van nem az enyém.. a múltkor írtam h kijé mijé stb..

:)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Tomekumf: szerintem neked olyan telód van, amiben nem a becsúszóban van a rugó, hanem alatta és kupak csak dísz.

Tomekumf

Tomekumf

vendég

• fórumtag
  • 109 posts
Helló mindenki! Most jött a hír a scott telóról amirõl multkor meséltem!:D
Mint kiderült a másik kupakja is elrepült.. nemtudni mitõl és a telóbeleseje üresen tátong.. hétvégén megtekintem ugyhogy mjad irok milehet :D üdv:)

:)