szeretm ha mozogPedig nem annyit kéne.

szeretm ha mozogPedig nem annyit kéne.
az sztem rengeteg,,,,én a mázsámhoz fújok a rebába 100-at....
az sztem rengeteg,,,,én a mázsámhoz fújok a rebába 100-at....de bármelyiket lehet kormányról állíthatóssá tenni a 318asok közül ha jól tudom, 5-7,5e ft ellenében
más:
ma mentem elõször a reconommal, elötte j3 volt.
egészen más világ. mivel a pitének is vmi j-je van, és a tora a recontol csak súlyban különbözik, tárcsafékkel sokkal stabilem, masszívabb lesz az irányítás. a teló mozgását meg ne is feszegessük. cca 75kg-hoz a 100at mozgó recont 100psi-re fújtam, ez a felsõ érték a táblázaton és érezhetõen kisimította az utat a j3ashoz képest.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
A sebesség mindent megold.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
amelik Neked szimpibb.....Én spec 80 vagyok, bicóval 95
. De mindjárt 75 leszek megint
.
Huhh, Tora merevségét 65 kgval is keveselni lehet?
Gyusza, ha belefér akkor Tora/Recon ofkorsz, szépen mozognak. Felhasználási terület, súly (levegõs mondjuk nem) és lóvé függõ is...
Darton 28as becsúszók vannak, ami pl CC-re elég. Nem mondom hogy atom merev, vagy hogy atom érzékeny, de árát megéri és HC2 olajcsillis ami megint nem rossz kategóriájában. (J2esem van, ami dettó.)
Öhm, frissités:
"Levegõst javasoltak a levegõs taghoz... De 100ra beállítom és kezicsókolom valószínû.
>
nem feltétlen jó gondolat.....nekem rúgós recon van a levegõs fox taghoz, és a tag az érzékenyebb....és a rs luftos teló érzéketlenebb mint a rs rugós...."
Szerintetek most akkor rugós vagy levegõs Tora? Manitou Swinger Air 4 taghoz...
Üdv. Nekem lenne egy 14,5 es ploar-x vázam azt mondátk hogy 110 nél nagyobb taleszkópot ne rakjak bele mert megcsukja. Mien teleszkópot javasoltok? Én néztem párat mondjátok el róluk hogy mien a véleményetek. Amúgy zetem is Dirt Jumper 3 kéne de nekem a kölcségvetésembe nem igazán fér bele. Akkor itt vannak a tlók (természetesen dirt/street bringa lesz):
1. Rock Shox '07 Tora 318 Solo Air 100mm PopLoc
2. Manitou Stance Static
3. Rock Shox '07 Recon 351 Solo Air PopLoc 100mm
4. Rock Shox '07 Dart 3 100mm TurnKey
Én ezeket néztem ki. Légyszi írjátok le véleményeiteket/ tapasztalataitokat.
Kössz. Gyusssz...
www.torátveszek.hu