Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
azzal csökkented a rugóutat is és ATA

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

amúgy az all mountain, csak annak meg baromi nagy a beépítési magassága, eléggé csopperesíti egy átlag 5"-t mozgó vázat, és a lejtõzést leszámítva állandóan összenyomva használni meg sztem nem egészséges neki...

Erre van az a 20 mili finomállítás...TAS, vagy mi a rák

szerk: igen, a rugóút csökkenést tudtam, a nevet kösz
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Az igazi nyilván egy talas lenne, de azért az messze van a 450 illetve 480 eurótól...fõleg, hogy akkor már a 36-ot kéne...;)

A kettõ közül a tengely és az IT miatt a Nixon felé hajlok, csak hát ugye Manitou...Marzóm meg még nem volt...
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Psylo, M XC 600, XC 700?
Szerintem a Nixon is meg az AM is túl nagyok lennének már...
A fentiek meg könnyûek (is).

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Ezek közül a Pike-ot néztem, de azt nem lehet könnyengyorsan "összecsukni" mászáshoz...

esetleg megpróbálod a költségvetést nyújtani egy 40-ssel és fox talas rl :)

amúgy az all mountain, csak annak meg baromi nagy a beépítési magassága, eléggé csopperesíti egy átlag 5"-t mozgó vázat, és a lejtõzést leszámítva állandóan összenyomva használni meg sztem nem egészséges neki...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Ezek közül a Pike-ot néztem, de azt nem lehet könnyengyorsan "összecsukni" mászáshoz...

szerk: Esetleg van tapasztalata a lentiekkel valakinek (Nixon/All Mountain)?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Fox Vanilla R

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Pike, Revelation.

A sebesség mindent megold.

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
'05-ös Nixon Super, vagy '06-os All Mountain 1 (gyorszáras)? Esetleg egyéb ötlet 120 körül?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
USE sub anti-dive

Feltöltött kép

http://twentynineinc...ne2.jpg&thumb=0
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Feltöltött kép

cannondale lefty.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Elöl Cannondale Lefty

TESCO-Zsömle

TESCO-Zsömle

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Üdv minden fórumozónak!

Remélem nem írok nagyon rossz helyre...

Támadt fejemben egy ötlet, miszerint milyen jól nézne ki, ha a custom-motoroknál elõszeretettel alkalmazott, ott féllengõkarnak hívott dolgot átültetném bringára. Ez nagyjából annyit tesz, hogy a kerekek csak egyik oldalról rögzülnek a vázhoz.

Megosztottam ötletemet egy-két kerékpáros körökben járatosabb osztálytársammal, akik közölték velem, hogy amit "kitaláltam" az már régóta létezik, ráadásul mindkét kerékhez.

Engem az érdekelne, hogy ki(k) csinálnak ilyeneket (gyártók)??

Én ugyanis megpróbáltam neten keresni, de mivel nem tudom, hogy bringás-körökben hogy hívják ezt a "technológiát" ezért nem volt semmi sikerem...

Segítséget elõre is köszönöm!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
60 kilóhoz nem nagyon kellesz sztem ráfújni....
ha meg még is kéne és nem mûkszik a ráfújás akkor picit több olaj vagy keményebb rugó

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
áhoj!
'07 drop off4 a kiszemelt telo,de tartok attól a tulajdonságától,hogy levegõráfújás van benne...érv ellenérv vélemény a telóról és a levegõráfújásos rendszerrõl?kb 60 kg vagyok és midnenes felhasználás a cél(néha túra,mászás,de javába fr meg hegyi zúzás)vagy ha tudtok más telót ajánlani 60 max 80 ezerbõl(mindegy hogy átütõs vagy gyorszáras,bár elöbbi kedvezõbb az extrém felhasználás terén)súly nem számít és lehetõleg marzó vgy rs villát szeretnék,manitout nem(nem szeretnék a közeljövõben új telót venni,hosszútávra tervezek)

GerMo

GerMo

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
By tightening the upper steerer into the lower steerer, it is possible to achieve a much more exact tightness on the headset allowing minimal friction and maximum engagement. --- szóval akkor a nyak 2 fele egymásba csúszik, nem?
Szerintem hatalmas baromság... A korm.csap. a sima nyakon is szorosan áll, nem kell ezzel bûvészkedni...
HA JÓL ÉRTEM, akkor ebbe egy headlock is elkélne... Különben a vállak tartják össze, és az elsõ 1m letörés után egyszerûen szétcsúszna...
Nem értem miért jó ez...
__...:::///Campona Bike Park\\\:::...___

Pull

Pull

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Bocs, osztott nyak, hülyeséget írtam.
Két félbõl van a nyakcsõ.
"...kis rutin, nagy bátorság..."

GerMo

GerMo

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás

Hy All!

Kövezzetek meg de én x-fusion párti vagyok. Nézegetem mindig a honlapjukat is.
Csak most lettem figyelmes arra a tényre hogy az új "Delta 8" dh telójuk osztott fejcsõvel készül.
Van ennek a bicóknál értelme? Ilyet csak a discoverin láttam a chopperek filláiban.

vélemények, tapasztalatok?

Osztott fejcsõ az miaz?? Ahogy nézem ez sima USD villa. Fejcsõ az eleve a vázon van...
__...:::///Campona Bike Park\\\:::...___

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
kenõanyag mindig megy alá mert nyomatja a kék zsírt kifele,de feljön a jobb szárról mindig...akkor maradjon?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Pull

Pull

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Hy All!

Kövezzetek meg de én x-fusion párti vagyok. Nézegetem mindig a honlapjukat is.
Csak most lettem figyelmes arra a tényre hogy az új "Delta 8" dh telójuk osztott fejcsõvel készül.
Van ennek a bicóknál értelme? Ilyet csak a discoverin láttam a chopperek filláiban.

vélemények, tapasztalatok?
"...kis rutin, nagy bátorság..."