Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Please log in to reply
10976 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

sziasztok!

azt szeretném kérdezni hogy egy 2002-es fox float 100rl telon hol lehet hozzáférni a levegõ szelephez?
elöre is köszi a segitséget.

itt keresgélj :

http://www.foxracing...ls/02_32_en.pdf

amúgy nem azon az oldalon ahol a csillapítást tudod állítani, hanem a másikon, kell lecsavarni a kis kék "sapkát " a szeleprõl.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

semate

semate

vendég

• fórumtag
  • 26 posts
sziasztok!

azt szeretném kérdezni hogy egy 2002-es fox float 100rl telon hol lehet hozzáférni a levegõ szelephez?
elöre is köszi a segitséget.

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts
hát én a bikemagban láttam hirdetést, 50ért u-turnos tora, boltból, ahol nekem a beszerelés is benne volt az árban...(probike)
a ... után ott a bolt neve fehérrel;)

Romper

Romper

vendég

• fórumtag
  • 48 posts
Ah, de népszerû ez a teló. :)

Romper

Romper

vendég

• fórumtag
  • 48 posts

Köszi. Tora lesz, asszem (318-as, Solo Air, PopLock). Már ha kapok...

Miért ne kapnál? Az ebike.hu-n pl. most 60e. Én is ilyet szándékozok venni (pedig csak 75 kiló vagyok). :)

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 posts

Írj majd tapasztalataidról (ugyanilyenen gondolkozom). Az ebike.hu -n úgy láttam rendelhetõ, 60e Ft bruttó a 318 SoloAir.
http://ebike.hu/term...mplavallas/2648

merla

merla

újonc

• fórumtag
  • 7 posts

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Sziasz

Van egy hardtail 7 éves Wheeler 3900 ZX vázam, Manitou Magnum R-rel, LX felszereltséggel (V.fék). Mivel alapvetõen szeretem, de a teló már egy kicsit el van használódva, telócserére gondoltam. 100 kilós vagyok... jó dinamikusan szoktuk nyomni a Bükkben, olykor húzos lefelékkel a murvás utakon.

Tudnátok javasolni egy jól mozgó, erõs telót, újonnan? Tora, Recon? Max 70 körül... (rugósra gondoltam)

Köszi!

jó gondolat.. nekem levegõs Torám van(90 kg vagyok) és istenkirály:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Sziasz

Van egy hardtail 7 éves Wheeler 3900 ZX vázam, Manitou Magnum R-rel, LX felszereltséggel (V.fék). Mivel alapvetõen szeretem, de a teló már egy kicsit el van használódva, telócserére gondoltam. 100 kilós vagyok... jó dinamikusan szoktuk nyomni a Bükkben, olykor húzos lefelékkel a murvás utakon.

Tudnátok javasolni egy jól mozgó, erõs telót, újonnan? Tora, Recon? Max 70 körül... (rugósra gondoltam)

Köszi!

recon tökéletes lesz.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

merla

merla

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Sziasz

Köszi!

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 posts
Rob, Eerie, Kela14: nagyon köszönöm az infókat! Idén nem tervezem ugyan a vásárlást, de lehet, hogy 1-2 hét mulva elfut a szentharag és lesz egy Tora 318-am :)

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 posts

hello
Nem tud valaki 20000 Ft alatt duplavállas vagy dh-zásra alkalamas telót?

Igazából nemnagyon van.

Esetleg ez:
RST Launch: 130 mm mozgás 32-es acélbecsúszók. (19.900.-)

http://apro.bikemag....t=73059&cat=500
A Paripa (Magellan Serpens): Blau - http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3077

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

hello

20.000 alatt??? kétlem...

kferenc22

kferenc22

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
hello

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 posts
A Tora 318 inkább 60 körül van. A Skareb pedig egy csirke CC versenyteló a 28-as becsúszóival, nem is mozog olyan szépen, szóval inkább a Tora.

No akkor nekem idáig Rock Shox-ból a Tora 318 Solo Air potenciális célpont. :) A 75 kilómhoz és V-fékhez, hasonló árban (max. 70-80e Ft) más márkák közül mit ajánlanátok? Olvastam a tesbike.hu-n, hogy létezett valamikor egy Manitou Skareb hasonló árkategóriában, csak már nem gyártják. Annak pl. lehet utódja, nem túl horror áron? Sajnos ahogy tisztán anyagi oldalról vizsgálódtam, a Marzocchi "nem játszik" nálam... :(

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
80-ért tényleg nagyon jó manitou relic tpc+ kapható, alu nyak, 100mm ut, oda-vissza csill állítható, plusz lockout. asszem 1780g, vágatlan nyakkal.
lesz tesztelve a bikemagban

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
80 ból Reba SL is kijön... szvsz minden gondod megoldódik!!!

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 posts
No akkor nekem idáig Rock Shox-ból a Tora 318 Solo Air potenciális célpont. :) A 75 kilómhoz és V-fékhez, hasonló árban (max. 70-80e Ft) más márkák közül mit ajánlanátok? Olvastam a tesbike.hu-n, hogy létezett valamikor egy Manitou Skareb hasonló árkategóriában, csak már nem gyártják. Annak pl. lehet utódja, nem túl horror áron? Sajnos ahogy tisztán anyagi oldalról vizsgálódtam, a Marzocchi "nem játszik" nálam... :(

Macikutya

Macikutya

vendég

• fórumtag
  • 75 posts

igen? annak a villának? hát akkor az vagy nagyon jó súly, vagy hiányzik belõle valami :D nekem kevésnek tûnik egy ilyen korú/kategóriájú villától az az 1,35 kg, de ez persze nem zár ki semmit

Igen, valóban hiányzik, mert a porvédõ gumihenger nincs rajta.
Amit megtudtam, hogy a MoZo nem Marzocchi, de elõnyérõl, hátrányáról semmit.
Mindegy beépítem, oszt tekerés.
A tapasztalataimat meg majd megírom.

Köszönöm az okítást!
Vigyázz magadra, mert mások sokan vannak, Te pedig csak egyedül!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Fakk fórum...
Félreértettetek, arra gondoltam csak, h amikor utoljára láttam ilyen villát, az 2 kiló felett volt, szóval azóta faragtak a súlyán rendesen.