Segítsen vki mitévõ legyek!
Nekem most van egy Stance Flow telóm(Manitou) és van egy haver aki adna érte egy Stance Kingpin-t a Duplavállas, átütõs + egy átütõs agyat!
siman csere. bar stance az stance marad...
szarbol nem lehet varat epiteni
Segítsen vki mitévõ legyek!
Nekem most van egy Stance Flow telóm(Manitou) és van egy haver aki adna érte egy Stance Kingpin-t a Duplavállas, átütõs + egy átütõs agyat!
"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"
Sziasztok!
Saját építésû Kona Coiler Matic-hoz tervezem valami viszonylag komolyabb teló vásárlását. Igazából kettõt néztem ki, amik árban is elfogadhatóbbak.
-RockShox Domain 318
-Marzocchi Super T RV
Tudnátok érveket, ellenérveket a két típus mellett/ellen? Esteleg ha más tipp lenne, arra is vevõ lennék
Lightosabb FR és DH-ra használnám. ...ja, és 105kg vagyok, úgyhogy bírnia kell ;-)
Elõre is köszi!
Vinyo
"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Hívják rózsának meg diónak is. De lehet headlock is, és akkor annak a tengelyébe.üdv! Nekem is problémám lenne, illetve inkább tájékozódni szeretnék.Az AHEAD-es villák tetején ott van ugye a zárókupak, abban pedig van egy csavar. az hova "csavarodik"? a villanyakban van egy kis pöcök, mint a csavaros villanyakú telóknál??