Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Please log in to reply
10976 replies to this topic

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 posts

Hát beatbox én próbáltam drop off triple-t és roha..õõ nagyon jól mozgott!:) nem volt hangos, vajpuha mozgás és szép is. Bár én nem cserélném a szimplavállas drop off-ot, de ha te duplavállast akarsz akkor nem beszéllek le.

hmm ... hat nem tudnal lebeszelni sem meg rabeszelni sem, mert hogy meg en sem vagyok biztos a dologban. eppen ezert kerem a velemenyeteket. de azert megkoszonnem ha megindokolnad, hogy miert maradnal a szimplavall mellett ?
Nalam sem igazan a dupla vall a lenyeg ... nem gizdazasbol kell... hanem csupan 170mm vs 150mm . es nem kellene rafizessek.

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 posts

én úgy tudom a triple uaz belül mint az aktuális dropoff 4
egyébként engem is érdekelne ez ha van vkinek tapasztalata 06 utáni triple szériával

igen, en is gyanitom, hogy az egyetlen kulombseg az alu becsuszo ... na jo meg hogy duplavall de ez most lenyegtelen.Gyanum pedig arra alapszik, hogy ezen is mindket szaron kivulrol levegovel allithato kompreszio es a viszaut csilli ugyanugy belulrol allithato csak,pont mint a drop off 4 nel

Norb

Norb

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
Hát beatbox én próbáltam drop off triple-t és roha..õõ nagyon jól mozgott!:) nem volt hangos, vajpuha mozgás és szép is. Bár én nem cserélném a szimplavállas drop off-ot, de ha te duplavállast akarsz akkor nem beszéllek le.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
én úgy tudom a triple uaz belül mint az aktuális dropoff 4
egyébként engem is érdekelne ez ha van vkinek tapasztalata 06 utáni triple szériával

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 posts

http://www.bikeland....lyik=1&azon=919
Ez is állítható, itt a link, ezek szerint jó választás, bár nem külön, hanem egy komplett bicikliben veszem majd, ha mindenigaz(Rock Machine El Nino WXC ez a V-fékes változat), és köszönöm a segítséget.
Ja, és mégvalami: Milvel kented a becsúszókat? Sima "mazei" olajjal? Vagy szilikonossal?

sima mezei olaj. a lenyeg a kenesen van :)

gabor89

gabor89

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
http://www.bikeland....lyik=1&azon=919
Ez is állítható, itt a link, ezek szerint jó választás, bár nem külön, hanem egy komplett bicikliben veszem majd, ha mindenigaz(Rock Machine El Nino WXC ez a V-fékes változat), és köszönöm a segítséget.
Ja, és mégvalami: Milvel kented a becsúszókat? Sima "mazei" olajjal? Vagy szilikonossal?

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 posts

Manitou Axel Elite Lockout 100mm
Ismeri valaki ezt a telót? Rock Machine - EL NINO WXC bringán van.
Jobb mint az XCR-rl ????

Regen volt ien telom,[Manitou Axel Elite Lockout 70-100mm RTWD]es ... hat azon kivul hogy kicsit nehezen indult meg alattam, nem volt gond vele, viszont neha ha kis olajat loktem a szimering ala, nagyon durvan beindult, jobban kezdett mozogni mint uj koraban. na de 3-4 nap es elmulik a feeling, szoal ujra olaj kell neki. Az alu becsuszo eloxalasa kicsit megkopott 4-5 honap utan, amennyit volt nalam, de oszessegeben .... kinottem azert adtam el, nem mert nem volt jo. Kezdtem vele nagyon brutalkodni es nem akartam elrontani, jo kis telo volt, ugyhogy vettem nagyobbat, erossebbet. Nekem veguolis jonak tunt, birta az allatkodast is. Lepcsokon be, kisebb ugralas , ez az :) REmelhetoleg ugyanarrol beszelunk, lehet csak kihagytad de ez allithato utas volt 70 es 100 mm kozott. Ja es meg valami , a lock out csodasan mukodik rajta, szinte telleg merev villa feeling.

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 posts
Szevasztok lenne 1 kerdesem, nagyon fontos szoval minden velemeny mehet ! Szuksegem van ra ! Szoval erdemes e csereljem az 1 honapos 2007-es Marzocchi Bomber Drop Off 4 (150mm, acel becsuszo, atutotengelyes) telomat, Marzocchi Drop Off Triple (170mm, dupla vall, alu becsuszo, atutotengely)re. Ez zsir uj lenne es nem kene rafizessek semmit.
A dolog lenyege, h aki kapta a telot annak nagyon nem megfelelo, nekem meg pont az lenne. Amitol felek, hogy mien lehet a mozgasa az enyemhez kepest ?
Az enyem vaj finoman mozog, nagyon konyen megindul, nem zorog, nem kopog, nagyon halkan "szortyog" , nem koppan le, folfele is alig, de az nem szamit. A finom mozgas az acel becsuszonak is koszonheto es itt a bibi, en egyszer probaltam 1 azt hiszem drop off 3ast, alu becsuszoval azt hiszem 2005os, es eleg rosz emlekkel szaltam le a bikerol. Akadozva mozgott, szortyogott durvan, kattogott erossen a szelep benne ... vagy fene tugya mi. Azt mondtak h lehet olajcserere szorul, de az alu becsuszo miatt is mozog szarabbul. NA szoval vegeredmenyben ... erdemes vagy sem ??? Kulsore naon teccik a cucc !

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 posts

Jobb mint az XCR-rl ????

ugyanaz. városi/hobbyfelhasználásra jó mind2.
A Paripa (Magellan Serpens): Blau - http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3077

gabor89

gabor89

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
Jobb mint az XCR-rl ????

Night

Night

vendég

• fórumtag
  • 24 posts
Hello, szeretnék venni 25.000Ft-ért egy új Suntour Duro D 2007-es teleszkópot. Dirtstreet-re szeretném használni, Avid bb7 tárcsával. Akinek van tapasztalata, kérem írja le! köszi

Night

Night

vendég

• fórumtag
  • 24 posts

Sziasztok! Trekking biciklire lehet/érdemes teleszkópot szerelni?

Szerintem, minden kerékpárra érdemes (kivéve trial-ra :)). Trekkingre 80mm-eset javaslok

Loki

Loki

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Sziasztok! Trekking biciklire lehet/érdemes teleszkópot szerelni?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
travist mintha használna valaki,jól emlékszem?
tapasztalatokat hallgatnék szívesen!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 posts

egy egyszerû alapvillám van vmi XCR felirat vna rápingálva vki aki ismeri mondjon már róla vmit h mivel kell kenni v iesmi mire jó és mit ne csináljak vele lehet-e vele ugratni magasabbról mint egy patka???????????

Ugratást hanyagold, nem arra való. A villád Suntour márkájú, amihez itt találsz külön fórum topikot. Infók a villádról:
http://www.srsuntour...detail&tnid=143
Kenéshez, szereléshez is akad leírás a Suntour oldalán.

Gábor92

Gábor92

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
egy egyszerû alapvillám van vmi XCR felirat vna rápingálva vki aki ismeri mondjon már róla vmit h mivel kell kenni v iesmi mire jó és mit ne csináljak vele lehet-e vele ugratni magasabbról mint egy patka???????????

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 posts
Drop off-t én pl ugy fujtam hogy rugos oldalba fele annyit mint a csak levegös oldalba..mintha ezt irták volna a manualba...

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
érdemes egy szárba sok levegõt fújni a másikba semmit, vagy mindkettõbe ugyanannyit?

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 posts

ugye ezt a postot nem gondoltad komolyan?

Feltöltött kép
A Paripa (Magellan Serpens): Blau - http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3077

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
ez a nap postja!!!
LOL

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->