Jelentkezz be Regisztrálj

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.
Posted 2007. October 25. - 13:48

na de on:
sala, az intrinsices travisbe is megoldható ez?
Posted 2007. October 25. - 13:16

Rocsi,városban leszek ha bent jársz....
Sallla,majd felküldöm,cím kéne meg ilyenek...
csinos kolleganõk,estleg iwiwen megtalálhatók

de édesek ,nekem kll ket betanítani,meg ápolgatni az irodában

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2007. October 25. - 12:46

Posted 2007. October 25. - 12:39

rocsi: RS levegõs belsõjét koppintottam le, kicsit variálva rajta.
szóval ugyanaz az O gyürüs tömítések lesznek...
remélem mûködni fog, elõreláthatólag 3 kiló alatt lesz a travis
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2007. October 25. - 12:31

Posted 2007. October 25. - 12:16

Sallla,megy föl pár csini kolleganõ,de velük nem akarom elküöldeni...
így is hoznak egy felnit...
de valahogy meg kéne oldani..
Posta?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2007. October 25. - 12:15

Posted 2007. October 25. - 12:06

én megoldom az enyémet, levegõs belsõt kap, negativ-pozitiv ráfujásssal, kamraméretállítással
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2007. October 25. - 12:03

travisre levegõráfújást kéne csinálni, vagy olajat cserélni. nekem az intrinsices is alapon tök líneáris, de jól be lehet állítani.
Posted 2007. October 25. - 11:58

scotton hogy lehet állítani a szöget?valami batár kulcs kell hozzá,persze ilyenem nincs..
travis kicsit puha...xles rugó van most benne,de még igyis odavágva csattan kompresszijó pedig szinte full betekerve...
csak elgondolkodtam...
Posted 2007. October 25. - 10:06

fejcsõszöget: fogsz egy szögmérõt, a sarkához rögzítesz egy madzagot, súllyal a végén, aztán ráteszed a becsúszóra. a madzag megmutatja majd a szöget. de ezt most én sem érteném elsõre:)
Rob, és akciósan mennyi a travis triple ti?
Posted 2007. October 25. - 09:38

jah akkor sima travis ami fekete és 150et mozog..
nagyvilla nem kõ,a scottot tönkrevágja..
amúgy villaszöget,vagy fejcsõszöget hogy tudok mérni?
Posted 2007. October 24. - 21:49

Üdv.
Van nekem egy komoly problémám. Illmatic vázamba nem tudom milyen telót kéne raknom. Két jelentkezõ van.
2002-es Boxxer Titan nitrittel vagy egy 2005ös 888VF 7" (titán rugóval)
A boxxer az enyém amúgy is,úgyhogy inkább az a kérdés, hogy megéri e lecserélni.
Boxxi

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2007. October 24. - 20:18

viszont van travis triple titan rugókkal akcióban

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2007. October 24. - 20:06

travis single vs rs domain...
esetleg 66,ha nem magas...
valami tipp,érv és ellenérvet várnék..holnap melóhelyen leszek reggeltõl kb f5ig...szal olvasgatnék
sztem ha teheted akkor 66. mert domain-t próbáltam de nem hatott meg a mozgása. sõt még darabosan is mozgott pedig nem rég kapott uj olajat. és olyan furán mozgott, ha a féket behuztam akkor majdnem össze tuttam nyomni teljesen viszont az érzékenysége meg se közelitette a marzóét.de csak 1et próbáltam.lehet hogy nem véletlenül a 3.tulaja a gyerek.travisbõl csak thez-ét próbáltam. de ha válaszhatnék akkor csakis 66.
Posted 2007. October 24. - 18:08

Posted 2007. October 24. - 15:21

Van nekem egy komoly problémám. Illmatic vázamba nem tudom milyen telót kéne raknom. Két jelentkezõ van.
2002-es Boxxer Titan nitrittel vagy egy 2005ös 888VF 7" (titán rugóval)
A boxxer az enyém amúgy is,úgyhogy inkább az a kérdés, hogy megéri e lecserélni.
Posted 2007. October 24. - 00:22

végülis egy óra sikálás után már nem annnyira koszos...

legközelebb ezt az idõt fogkeféléssel töltöm ki

csáoooo
Posted 2007. October 23. - 22:56

esetleg 66,ha nem magas...
valami tipp,érv és ellenérvet várnék..holnap melóhelyen leszek reggeltõl kb f5ig...szal olvasgatnék

Posted 2007. October 23. - 21:19

én nagynyomással mostam szappanos vízzel.Nekem bevált. Ha nagyon türelmes vagy fogkefe,esetleg valamilyen kemény sörtés kefe.