Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Please log in to reply
10976 replies to this topic

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Nem pont teló, de azért idevág... CC-re keresek vmi olcsó merevvillát, cro-mot v. karbont, nem baj, ha elég rugalmas ahhoz, h azért kímélje az ember kacsóit, és könnyû. Elsõ esetben max 10e-ért, karbonnál max 20e-ért. 450-470 mm magasság játszik, tfékszem nem létszükséglet. Tippek?

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég
Értem, ezekre majd figyelek...és összességében szerintetek megéri a 60 000 pénzt ha tényleg semmi baja? Én csupa jót hallottam róla (a súlyát leszámítva)...mindenhol csak dicsérik...de engem a Ti véleményetek érdekelne most.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ja, meg a csillapítás állító csavar is, ha sokáig nincs b*szogatva, megszorul a végállásban, és a mali nem tudja javitani.... érdemes megpróbálni csavargatni.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

• vendég
Értem, ilyesmire gondoltam, köszi a tippeket!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Egy 2005-ös tökéletes állapotban lévõ Marzo Dirt Jumper I-esre prbálok szert tenni...60-ért venném át megkímélt állapotában, elsõ tulajtól mindennel (doboz, szervízfüzet, tartalék-szelep, stb.).
1.- Szerintetek megéri-e ennyiért?
2.- Kell valamire figyelnem, azon kívül, hogy a nyak megfelelõ hosszúra legyen vágva, sehol egy repedés, sehol hegesztésre, átfestásre utaló nyomok és úgy mozogjon, ahogy én azt elvárom? Ez volna az elsõ használt telóvásárlásom...ezeken kívül kell még valamire ügyelni?:(

alul vállon látszik két csavar hely, ahol az integrált sárvédõt fel lehetett szerelni.
ott repedtek.
egy idõ után elhagyták a felfogató csavar menetét, de a kiképzésen látszik, hogy oda való volt (az öntõformát nem változtatták)
jól nézd át azt a területet

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
még pár dolog: karmentes becsúszók, ne kotyogjon. minden állítási lehetõség mûködik. a legjobb az lenne ha mennél vele mielött megveszed

• vendég
Egy 2005-ös tökéletes állapotban lévõ Marzo Dirt Jumper I-esre prbálok szert tenni...60-ért venném át megkímélt állapotában, elsõ tulajtól mindennel (doboz, szervízfüzet, tartalék-szelep, stb.).
1.- Szerintetek megéri-e ennyiért?
2.- Kell valamire figyelnem, azon kívül, hogy a nyak megfelelõ hosszúra legyen vágva, sehol egy repedés, sehol hegesztésre, átfestásre utaló nyomok és úgy mozogjon, ahogy én azt elvárom? Ez volna az elsõ használt telóvásárlásom...ezeken kívül kell még valamire ügyelni?:(

oledd

oledd

újonc

• fórumtag
  • 2 posts

Hello szerintetek gyárilag 170mm -es 888 at kilehet huzni valahogy 200 asra?
Vagy ez nem lehetséges ?

Ahoz, hogy kihúzz egy villát kell esztergáltatnod egy hosszabb nyomórudat ez szinte 100% És ami biztos kel bele egy 200as 888hoz való rugó. Meg kell nézni, hogy miben külömbözik egy 200mmes 888 a 170mmestõl és ha csak a rugóban és nyomórúdban van eltérés akkor szerintem simán ki lehet húzni.
Annó mi a mozo r500asakat húztuk ki 150mmre és simán bírta..

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
aki már látot bontott fox-ot berülrõl olyan mint valami 3. dimenzós valami (nekem elsõre úgy tünt, nagyokat néztem)
a pinkbikeon van egy rakat kép a fox gyárról érdemes megnézni

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
foxok nagyon jók, de szerintem nem érnek meg annyival többet mint amivel többe kerülnek egy rs-nál vagy marzonán.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
és magasabb kúlfaktor:p

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Fox F80RL õ milyen? miben jobb, ill. miben lehet rosszabb a mostani Reconomhoz képest?

könnyebb, merevebb /bár ilyen gond a recoval sincs/ és mozgásban egy kicsit más dimenzió....de azt így leírni nem lehet - és nyomogatással sem érzõdik -.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Fox F80RL õ milyen? miben jobb, ill. miben lehet rosszabb a mostani Reconomhoz képest?

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
biztos, hogy kilehet. de mért akarod kihúzni? lehet, hogy rúgócsere kell hozzá mondjuk, de azt kitudod számlni, hogy mennyit bír.

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 posts
Hello szerintetek gyárilag 170mm -es 888 at kilehet huzni valahogy 200 asra?
Vagy ez nem lehetséges ?

vizihod

vizihod

újonc

• fórumtag
  • 2 posts

sokkal könnyebb lenne, ha tudnánk mit vagy miért keresel
olyan, hogy www.szétszereltteleszkópokfényképei.com sajnos nem létezik...

Sejtettem, hogy ilyen oldal nincs :)
Semmi konkrét, csak még nem láttam szétszerelt telót

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
meg van rendelve az uj villám :)

Manitou Minute Absolute IT 2008
140mm, átütõtengely, 1640gramm.
ilyen mint a képen, csak infinite traveles.

Feltöltött kép

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Helló!

Tudtok vmi weboldalt ahol szétszerelt teleszkópról találok képeket??

üdv.

sokkal könnyebb lenne, ha tudnánk mit vagy miért keresel
olyan, hogy www.szétszereltteleszkópokfényképei.com sajnos nem létezik...

vizihod

vizihod

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Helló!

Tudtok vmi weboldalt ahol szétszerelt teleszkópról találok képeket??

üdv.

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 posts
Ha benyomod telót, és akkor se tudod meghúzni/kilazítani, akkor szétszedéshez elõször majd ki kell venni a rugeszt, és felülrõl egy jó hosszú imbusszal ellen kell tartani.
Baja nincs, neked se lesz ha igy használod, mert kilazulva nincs.