Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Please log in to reply
10976 replies to this topic

Bögre

Bögre

vendég

• fórumtag
  • 208 posts
köszönöm, akkor tora lesz

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
tora

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Napokban készülök megrendelni suntour xct-m utódját. Két jelöltem is van:
RS Tora 318 u-turn, Marzo MX pro 2007 ETA. Sajnos nem tudok dönteni.
Ti melyiket választanátok?

Torát mindenképp
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Bögre

Bögre

vendég

• fórumtag
  • 208 posts
Napokban készülök megrendelni suntour xct-m utódját. Két jelöltem is van:
RS Tora 318 u-turn, Marzo MX pro 2007 ETA. Sajnos nem tudok dönteni.
Ti melyiket választanátok?

RideRaceLive

RideRaceLive

vendég

• fórumtag
  • 81 posts
Sziasztok!

2006os Boxxer Ride 178cm vagy 2007es Boxxer Race visszafolytva 178ra, melyik lenne jobb választás?
üdv

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
áá, ez más.
inkább Juhi.

Vagy "van képed róla?"

nem tudom rögzíteni sárvédõt a villára áááá!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
milyen dani volt az a srác évekkel ezelõtt?
...
kezd jönni a feeling :-)

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

A PolarX-edben hány fox tag szuperál? :)

ha a régi Polar-x fs akkor lehet benne fox tag

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 posts

:D LOL na ez nagyon jo ! :D
...Ez lesz keremszeppen...

(O.o)nnen

(O.o)nnen

vendég

• fórumtag
  • 89 posts

és azért vagyok elfogult a Foxal kapcsolatban mert jó :D

gumicsirke

gumicsirke

vendég

• fórumtag
  • 26 posts

Na azert az nem pont ugy van ... es amugyis metel R-rol volt szo, nem RP... bar ..:P ugyanaz. Na de azert a Marzo' Rocco tagok sem eldobandok, hidd el. Attol meg hogy markafuggo vagy :) szoval nem biztos mindenkinek megfelelo a "barmien FOX dhx".. es ahogy mondod...ha megtehetned, azt venned. Na ez a masik, hogy van akinel az ar is szamit.Mi pl (manitou metel juuzerek) nem tehetjuk meg. amugy meg nem szenvednenk vele.

én csak egy példát mondtam, hogy mit hallottam:) és azért vagyok elfogult a Foxal kapcsolatban mert jó :D de nem? az ár kérdésre meg a Swinger 3was tag a Vanilla és a Metel R árkategóriájába esik és nagyon jó ezt télleg öszintén mondom! viszacsillapitás(állitható) ráfujással keményithetö és akkor már inkább swinger/vanilla :) de ez egy saját vélemény, lehet hogy a haverom fogott ki egy selejtedset de ö keményen is használta nem a rendeltetésének megfelelöen :D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

háááát nemtom magyar viszonyok közt sztem semmiképpen nem számit a súly és ehhez tartom magam....föleg DHnál, itthon a zúzda pályákon isten a nehéz bicaj, csak két jó fék kell hogy megtudj állni:D vagy a bokor/fa megfog(de az fáj....saját tapasztalat:clap: )

Használni kéne azt a k***a "módosítás gombot.:chin:

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 posts

A Fox tagok istenkirályak! azokkal semmi baj nem lehet, max a váz geometriája lehet rosz és ugy az öszhatás tünhet gyengének, de a Fox tagok :) azok a hûûûû kategória szerintem :D és a metal rp tagról egész eddig nem is hallotam jót (volt olyan gyerek aki kiállt elsö kereékre vele és amikor viszacsapta a betonhoz a tag ugymaradt:D olyan állapotba ahogy leérkezett:D) szoval lényeg hogy én vagy Swingert(akármeiket) vagy Fox DHX-et vennék ha tehetném :)

Na azert az nem pont ugy van ... es amugyis metel R-rol volt szo, nem RP... bar ..:P ugyanaz. Na de azert a Marzo' Rocco tagok sem eldobandok, hidd el. Attol meg hogy markafuggo vagy :) szoval nem biztos mindenkinek megfelelo a "barmien FOX dhx".. es ahogy mondod...ha megtehetned, azt venned. Na ez a masik, hogy van akinel az ar is szamit.Mi pl (manitou metel juuzerek) nem tehetjuk meg. amugy meg nem szenvednenk vele.

gumicsirke

gumicsirke

vendég

• fórumtag
  • 26 posts

hat nekem egeszen szepen mozog. es nem csak en mondom, olyan is mondta aki a freddy-rol ult at, amiben ugye Fox DHX 4 van. Es hasonloan mozognak. Lehet az o freddyje, pontosabban dhx 4e gyarilag xar ?

A Fox tagok istenkirályak! azokkal semmi baj nem lehet, max a váz geometriája lehet rosz és ugy az öszhatás tünhet gyengének, de a Fox tagok :) azok a hûûûû kategória szerintem :D és a metal rp tagról egész eddig nem is hallotam jót (volt olyan gyerek aki kiállt elsö kereékre vele és amikor viszacsapta a betonhoz a tag ugymaradt:D olyan állapotba ahogy leérkezett:D) szoval lényeg hogy én vagy Swingert(akármeiket) vagy Fox DHX-et vennék ha tehetném :)

Hat ezt a suly dolgot, marmint hogy nem szamit gyorsan gondold meg es nezz utana ! Mar hogyne szamitana ! Foleg FR-nal. Viszont az arakkal egyetertek ;)

háááát nemtom magyar viszonyok közt sztem semmiképpen nem számit a súly és ehhez tartom magam....föleg DHnál, itthon a zúzda pályákon isten a nehéz bicaj, csak két jó fék kell hogy megtudj állni:D vagy a bokor/fa megfog(de az fáj....saját tapasztalat:clap: )

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 posts

Háááát azért az a szolid az mehetne nugyodtan "-jelben :D de jó...igazad van, a DH/FR nél ugysemn a súly számit, sött jóis ha nemhéz :D de a jó duplavállasok(nem a boxxer race és stb....) azok már jóval 200.000 felett járnak mig a szimplavállasokat ha jó akciót kifogsz akkor 170.000ért már megveheted.

Hat ezt a suly dolgot, marmint hogy nem szamit gyorsan gondold meg es nezz utana ! Mar hogyne szamitana ! Foleg FR-nal. Viszont az arakkal egyetertek ;)

gumicsirke

gumicsirke

vendég

• fórumtag
  • 26 posts

És 180-as útnál hány esetben szokott bejönni az, hogy könnyebb a tömör vas nyak és a brutál váll, mint a vékonyfalú alu becsúszókból +2*10 centi és 2 szolid váll, szintén szolid nyakkal ami neadjisten alu? :)

Háááát azért az a szolid az mehetne nugyodtan "-jelben :D de jó...igazad van, a DH/FR nél ugysemn a súly számit, sött jóis ha nemhéz :D de a jó duplavállasok(nem a boxxer race és stb....) azok már jóval 200.000 felett járnak mig a szimplavállasokat ha jó akciót kifogsz akkor 170.000ért már megveheted.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Hát nem tudom, te vagy az elsõ akitõl azt hallom jól mozog a metel r-je.

A sebesség mindent megold.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
axelt én is próbáltam még tavaly télen és tényleg iszonyúan meg volt keményedve, de ezek szerint a zsír miatt. de az se tudott szépen mozogni még új korában sem.
az elasztomeres a villákból ki kell venni az elasztomert télre és kész. de ezt csak azokon lehet +csinálni, amelyikeknél az elasztomert a rugó belsejébe tették ( régi sr). régen volt egy rs jett t2 telóm, asszem 99es volt, abba nem lehetett ezt megcsinálni, mert az elasztomer és a rugó együtt adták ki a rugóutat, az elasztomer így nem a rugóban, hanem alatta volt.

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 posts

Az axelben zsír van azért lassul le. A metel r nálam télen ugyanúgy mozog, mint nyáron (rosszul).

hat nekem egeszen szepen mozog. es nem csak en mondom, olyan is mondta aki a freddy-rol ult at, amiben ugye Fox DHX 4 van. Es hasonloan mozognak. Lehet az o freddyje, pontosabban dhx 4e gyarilag xar ?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Az axelben zsír van azért lassul le. A metel r nálam télen ugyanúgy mozog, mint nyáron (rosszul).

A sebesség mindent megold.