Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere #2.
Írta 2013. április 30. - 16:27
A fõ gond nem a 20k-val van szerintem sem, hanem a téli használattal.
Bár télire lehet inkább veszek valami használt suntourt.
Írta 2013. április 30. - 06:20
Írta 2013. április 29. - 22:40
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2013. április 29. - 14:29
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2013. április 29. - 13:26
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2013. április 29. - 10:47
a véleményeteket szeretném kérni, hogy szerintetek melyik lehet a jobb vétel:
egy frissen szervizelt 2009-es sid 60ért
vagy egy 0km-es 2012-es reba rl 69-ért + kb. 10k hogy érte menjek.
célom, hogy rendszeres karbantartás mellett évi 4000+ km-t beletéve kibírjon legalább 5 évet.
köszi
Írta 2013. április 26. - 21:41
2006-ost találtam, hátha segít
Kössz meglesem, maga a mûködési elv érdekel belõle talán bennelesz.
Írta 2013. április 26. - 12:12
Írta 2013. április 26. - 07:44
Írta 2013. április 23. - 14:37
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2013. április 23. - 13:52
sziasztok
épp egy bicót építek. egy merev vázas fõként dirt jumpra / free ride ra használnám, enyhe dh, ehhez keresek megfelelõ villát a lényeg hogy lehessen állítani hogy jó legyen dirtre és lazább dhkra. egy pár méteres pár méteres letöréseket bírja. 15cm körüli mozgás ideális lenne. milyen villát ajánlotok? (esetleg megadhatnátok pár jó magyar webshop nevét, boltokat Budapesten. még új vagyok a városban ui: úgy 150 ezret szánnék rá de ennyi lenne a legtöbb
Rock Shox Domain
Marzocchi 55
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2013. április 23. - 12:23
épp egy bicót építek. egy merev vázas fõként dirt jumpra / free ride ra használnám, enyhe dh, ehhez keresek megfelelõ villát a lényeg hogy lehessen állítani hogy jó legyen dirtre és lazább dhkra. egy pár méteres pár méteres letöréseket bírja. 15cm körüli mozgás ideális lenne. milyen villát ajánlotok? (esetleg megadhatnátok pár jó magyar webshop nevét, boltokat Budapesten. még új vagyok a városban ui: úgy 150 ezret szánnék rá de ennyi lenne a legtöbb
Írta 2013. április 20. - 10:36
Suntour Topic-ban már feltettem ezt a kérdést de itt is felteszem gyors válasz reményében.
Tönkrement telóm helyett (Rock Shox Recon SL) szeretnék valamilyen Suntour Cross Country telót. A Raidon-t ajánlották, mint strapabírobb/olcsóbb telót ami a 185-ös tárcsával is megbírkózik. Kérdésem abban kimerülne, hogy jól járok-e ezzel a telóval (rugó+olaj lock) + mennyivel rosszabb ez a Recon-omnál.
U.i. A telómozgás már hidegen hagy, a tartósság érdekelne. Köszi.
Ha belefér nagyon melegen tudom ajánlani az X-fuision velvetet minimum recon kategória én inkább a foxomhoz hasonlitgatom és azt mondom hogy pariban vannak.
X-Fusion Velvet RL Fork and O2 RCX Shock
Review: X-Fusion Velvet RL 130 suspension fork - Bike Rumor
Az X-Fusion révbe ért – és kapható! Villaboncolás. X-Fusion Velvet RL
Bikediszkont
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2013. április 19. - 21:45
A másik pedig, hogy mozog a villanyak (jól mondom?) a vázban. Jártam ott, ahol vettem a bringát és azt mondták ez orvosolható, hétfõn vigyem el. Olvasottaim azt igazolják, hogy az már gáz, ha a teló mozog a vázban. Straván ellenõriztem, a telóban 2000 km van.
Jelenleg jó ha mozog 1 centit, azt is jó darabosan. Intenzívebb fékezésnél az egész kormány rezonál. Állítólag látványos is, ha mellettem van valaki és azt figyeli. Kérdezem a fickót, hogy gariba tisztítod? Nem foglalkozik vele. Mondom és pénzért? Úgy se. Mondom így vegyek nálad múltkor javasolt Rebát? Megveszem, aztán lesz@rod a fejem? Hülye ez. Bár az szerintem akkor sem ázna be, ha egy lefolyó elé raknám a bringát és hagynám ráfolyni az esõt.
Szóval az, hogy a becsúszó így lekopott nem garis story? Egy másik helyen kitakarították 1500 Ft-ért két napon belül. Olyan volt mint az álom kis túlzással. Túlzás nélkül pedig olyat lett, mint az új. Viszont két hétig köpte az olajat, gondolom azért mert a becsúszó szépen megkopott és az szépen kijön... A múltkor a másik biciklis (a nem jó fej, a lerázós fajta) egyébként azt mondta, hogy lehet tisztítani, de a szomszéd városba csinálja neki fickó. Gondolom azért nem akarja ezt most megtenni, mert tudja, hogy ahol megkopott ott szépen kiköpi 1-2 hét alatt az összes olajat. Ugyanis amikor kitakaríttattam három hét után újra beragadt teljesen, ráadásul végig kíméltem. Egyszer kapott el az esõ és kb kétszer kapott minimális sarat. Szóltam is a biciklisnek, hogy megint beragadt. Õszintén meg is mondta, hogy be is fog, mert a kopás miatt száraz idõben is koszos lesz belül ha nem is olyan nagyon hamar, de hamar.
Írta 2013. április 17. - 17:32
Tönkrement telóm helyett (Rock Shox Recon SL) szeretnék valamilyen Suntour Cross Country telót. A Raidon-t ajánlották, mint strapabírobb/olcsóbb telót ami a 185-ös tárcsával is megbírkózik. Kérdésem abban kimerülne, hogy jól járok-e ezzel a telóval (rugó+olaj lock) + mennyivel rosszabb ez a Recon-omnál.
U.i. A telómozgás már hidegen hagy, a tartósság érdekelne. Köszi.
Írta 2013. április 16. - 06:41
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2013. április 16. - 00:35
új bicajt szeretnék venni, mi a véleményetek a Magura Durin X-rõl, érdemes rá beruházni (lapozgattam a fórumon, de nem találtam róla semmit)? RS recon silverhez képest gyengébb, vagy kb egy szinten van vele? Köszi a segitséget.
Írta 2013. április 13. - 20:45
De tudod mit? Számolj hozzá +10 ezret, amibõl fúl fel van újítva, mint szimering meg O gyûrû, porvédõ és akkor is jobban jársz (anyagilag).
De ha van pénzed akkor ne foglalkozz itt senkivel és vegyél újat, mert az jó.
Írta 2013. április 13. - 20:45
Mondjuk lehet tudok neked egy levegõs Rst-t ha nem zavar a zzyx felirat (Corrtech saját márka)
Még nem aktuális (pár hete vásároltam be).
ridelife: hivatalosan 3000 Ft-ért csinálják nekem a kitakarítást (bár legutóbb csak 1500-t kértek a Suntour-ért). Jó, hogy írod. Ezt gyárilag kispórolják?
Írta 2013. április 13. - 20:15
ami ujabb koltseg mert specko kolega gondolom nem esne neki a konhanyab egy szurke vasarnapi delutan.
regi/hibas agyvaltokat veszek.