Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

Spoti

Spoti

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás

jo ez kicsit igy erõs volt de ahogy elnézem az olcsó suntourok pl duro semmit nem mozog
a drágábak árából mmeg már van rendes teló is pl marzo akkor inkább azt érdemes.. semivel nem olcsobbak a komolyabb kategóriás suntourok ahogy elnéztem.

Hol nézted meg az árakat?
én sehol nem találtam.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
jo ez kicsit igy erõs volt de ahogy elnézem az olcsó suntourok pl duro semmit nem mozog
a drágábak árából mmeg már van rendes teló is pl marzo akkor inkább azt érdemes.. semivel nem olcsobbak a komolyabb kategóriás suntourok ahogy elnéztem.

Spoti

Spoti

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás

képes lennél egy drop offot egy gagyi suntourra cserélni?????

Honnan tudod h a Suntour olyan szar?
Próbáltad már vagy csak azért mert még kezdõk?
:mad::rocketman

Spoti

Spoti

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás

hat az az igazsag hogy en nagyon szeretnek egy Durolux 20 as Suntourt kiprobalni es valoszinuleg venni is, jol nez ki, tudasahoz, uthoz kepest egeszen konyunek mondhato. Csak hat mikor jelenik meg vegre a boltokban ? En legalabbis nem igazan talalok sehol. Amugy magyarorszagon ki a hivatalos suntour beszallito nem tudjatok ? Irnek nekik 1 mailt, ha tudnam :(

A forgalmazó a Neuzer Kft.
Az oldalukon az a baj h a tavaji telók vannak rajta.
És hol lehet telót kipróbálni? mert nem hiszem h a boltba csak úgy odaadják h kipróbálhasd.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
képes lennél egy drop offot egy suntourra cserélni??
én még életembe nem láttam jól mozgó suntourt..
lehet h azota jobbak lettek vmivel de nem éri meg kockáztatni

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

DE mindegyiket Taiwan-ban gyártják. És ez nem sok érv. Nem az a lényeg h melyik a legjobb menet közben?:) JÓ gondolom egy Manitou tovább bírja mint egy Suntour.
Az a baj h nem tudom õket összahasonlítani mert nem is próbáltam õket csak a Suntourt.:(

hat az az igazsag hogy en nagyon szeretnek egy Durolux 20 as Suntourt kiprobalni es valoszinuleg venni is, jol nez ki, tudasahoz, uthoz kepest egeszen konyunek mondhato. Csak hat mikor jelenik meg vegre a boltokban ? En legalabbis nem igazan talalok sehol. Amugy magyarorszagon ki a hivatalos suntour beszallito nem tudjatok ? Irnek nekik 1 mailt, ha tudnam :(
...Ez lesz keremszeppen...

Spoti

Spoti

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás

mert nagyobb tapasztalatuk van magas technológiai színvonalat képezõ villák gyártásában, és 2 évvel ezelõttig nem csak a low-endben nyomták. mondjuk...

DE mindegyiket Taiwan-ban gyártják. És ez nem sok érv. Nem az a lényeg h melyik a legjobb menet közben?:) JÓ gondolom egy Manitou tovább bírja mint egy Suntour.
Az a baj h nem tudom õket összahasonlítani mert nem is próbáltam õket csak a Suntourt.:(

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

Mondjatok egy jó érvet h miért jobb egy RS. Recon , Manitou R7 mint egy SR Suntour Raidon???? :):confused:

600 g

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
kiforrott csillapítás pl és egyéb rendszerek, hatalmas szervízháttér, garanciális ügyintézés simerete illetve van velük tapasztalat.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
mert nagyobb tapasztalatuk van magas technológiai színvonalat képezõ villák gyártásában, és 2 évvel ezelõttig nem csak a low-endben nyomták. mondjuk...

Spoti

Spoti

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Mondjatok egy jó érvet h miért jobb egy RS. Recon , Manitou R7 mint egy SR Suntour Raidon???? :):confused:

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

ejjh ejjhh ... azert nem annyira rosz az a franya Suntour ...:) Azert ujabb duro, rux, na meg duroluxrol , amit meg nem nyomkodtam, szerintem meg komolyabb lesz :)

duroluxban kiegyezhetünk, a többi felejtõs. szerintem...

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
az el van döntve h recon lesz vagy reba ha rám szakad vmi marhajó akcijó de az nem most lesz, hanem õsz körül. addig meg élni kell vmibõl:)

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

suntourt nem szerelni kell, hanem cserélni:D boltban meg nem megvenni. leginkább;) sztem kezdj el gondolkodni valami értelmes villán, pl reba, ahogy írtad is anno

ejjh ejjhh ... azert nem annyira rosz az a franya Suntour ...:) Azert ujabb duro, rux, na meg duroluxrol , amit meg nem nyomkodtam, szerintem meg komolyabb lesz :)
...Ez lesz keremszeppen...

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
suntourt nem szerelni kell, hanem cserélni:D boltban meg nem megvenni. leginkább;) sztem kezdj el gondolkodni valami értelmes villán, pl reba, ahogy írtad is anno

Spoti

Spoti

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás

http://www.srsuntour...&postingID=108#

(slider sleeves, pressed in dust seals)

ki mit szól a dologhoz? megoldásilag, elõnyileg, hátrányilag, otthonszerelhetõségileg:).

Sztem jó ez a szerelõ oldal. Csak némelyik videónak nem látom értelmét.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
http://www.srsuntour...&postingID=108#

(slider sleeves, pressed in dust seals)

ki mit szól a dologhoz? megoldásilag, elõnyileg, hátrányilag, otthonszerelhetõségileg:).

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
normális, még nincs bejáródva. a szürcsögés detto, az a baj, ha nem csinálja. és ezzel párhuzamban nem is csillapít

Sziasztok!
Mennyire normális az, hogy egy Tora ragad induláskor? Az a bajom vele, hogy nincs az a szép mozgása, amit elvártam volna tõle, és amiért mindenki isteníti. Amúgy 2 napos a teló. Szerintetek érdemes lenne foglalkozni egy kicsit a kenõanyagokkal. Kezdem azt hinni, hogy gyárilag kicsit szárazacskára csinálták, és azért nem viselkedik úgy, mint ahogy szeretném. A másik, hogy teknõs módban vissza útnál furcsán szürcsöl. Ez mennyire természetes?
Kösz a válaszokat!
Üdv!

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
annak h van úgyis egy kis játéka ha ki van lockolva csak jó merttulajdonképpen nem tudod szétrobbantani a patront...
nekem XCR van igaz nekem csak kb 1cm-t mozog lockolva.

zsolt320i

zsolt320i

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Sziasztok,

megvettem az Intersportból a Genesis Mentor MTB-t, amin SUNTOUR XCM teleszkóp van.
Az a gondom hogy amikor kimerevítem van egy kis mozgása, kb 3-5 cm, és bármilyen kis gödörben, vagy puklin leüt a teleszkóp.(van egy kis játszása merevítéstõl függetlenül)
Nagyon rossz így biciklizni vele, mert olyan mintha kalapáccsal ütnék a vasat, hangra és érzésre is :(

Normális ez?
A bicó csak 1 hetes?
Szerintetek vigyem vissza?