tamaska said
köszi szépen! tehát akkor a Bike+ Defense az jó lesz!ha a vaz 1.1/8 akkor nem lesz gond.
de sem az integralt, sem a felintegralt fejcsapagy nem lesz jo, sima normal ahead kormanycsapagy kell neked.
tamaska said
köszi szépen! tehát akkor a Bike+ Defense az jó lesz!ha a vaz 1.1/8 akkor nem lesz gond.
de sem az integralt, sem a felintegralt fejcsapagy nem lesz jo, sima normal ahead kormanycsapagy kell neked.
spark01 said
köszi, de a gyári villanyak is 1 1/8"-os. inkább az érdekel, hogy a csapi vázba csúszó része az jó lesz-e ehhez a vázhoz.. ja de amúgy az mindegy, hogy integrált félintegrált?
RAUH-Welt
B E G R I F F
rocsipeti said
miért olyan egyértelmû ez?
golya said
köszi, de a gyári villanyak is 1 1/8"-os. inkább az érdekel, hogy a csapi vázba csúszó része az jó lesz-e ehhez a vázhoz.. ja de amúgy az mindegy, hogy integrált félintegrált?sima ahead-es kormánycsapi kell bele. csak nekem van egy olyan sanda érzésem, hogy a fejcsöved is 1"-oshoz való és nem fog belemenni a 1 1/8"-as villanyak...
spark01 said
sima ahead-es kormánycsapi kell bele. csak nekem van egy olyan sanda érzésem, hogy a fejcsöved is 1"-oshoz való és nem fog belemenni a 1 1/8"-as villanyak...Sziasztok!
Van egy Caprine MX Freeride vázam és alapból a gyári, menetes kormánycsapágyak alul felül a vázba beleütve, ahogy néztem. Újjáépítem az egészet és amit eddig kinéztem egy Rockshox Dart 2 villa, ami ugye nem menetes, hanem aheades... Egy Acor AHB 901 kormány és egy Bike+ Flame stucni. Ha a gyári kormánycsapágyakat leszedem a helyérõl milyet érdemes rakni helyette? Egyáltalán integrált, vagy félintegrált kell bele? Elõre is köszi a válaszokat!
cseresznye said
sztem ha kábé hasonlo árban tudod venni a kettõt vagy kicsit drágább is az rcv mint a boxxer akkor is egyértelmüen a 888
374Lon said
az új boxxer race(úgy hallottam gyengébb kicsit mint elõdei) vs a 888 szériából az RCV
tamaska said
kerdezz konkretabban, ez igy kisse feluletes
That's all folks!
cseresznye said
Szerintem azér még mielött elkezded tekergetni a visszautat elöször nézd meg hogy megfelelö e az olajszint a teloban. mert lehet hogy kevesebb és azért kopog... föleg ha használtan vetted
RAUH-Welt
B E G R I F F
That's all folks!
_Brezo_ said
Adott a teló: Drop off IV 150 átütõs. A visszaútcsillapítás belülrõl állítható, elvileg jobb szárban van. A PDF-t is nézegettem.
Namost: az a csavar milyen mélyen van? Van valakinek valami tippe? Olyan sz@r érzésem van, mintha nem lenne benne :wtf: . Használtan vettem, kifele koppan, hallom szörcsög, olaj úgy néz ki van benne, hogy elég-e azt nemtom. A csavart viszont sehol sem látom. Beledugtam 29cm mélyen egy rudat és sehol sem akad el, olajszintet eléri. Átb@sztak vajon?
RAUH-Welt
B E G R I F F