Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás

Van valakinek valami tippe, hogy Drop-offIV átütõs telóhoz lehete-e és ha lehet hol lehet szerezni perselyt, amiben a becsúszók csúszkálnak? Esetleg milyen árban van? Ez mennyire cserélhetõ?

kotyog a villa?szétment a persely?h nem,akkor nenagyon babráld...(szimering 3200 ft hozzá ha ez netán érdekel valakit)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
gyerekek.
Akinek egy faékhez sincs érzéke ne álljon már neki telót szerelni...

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
O gyûrû? Az hol van pontosan, kicserélem, ha kell, de a kupak miatt nem jön ki semmi, csak kiszedéskor, de lehet kicserélem. Akkor mit is kell szétszednem? Ha szétszedem, a lábbfalát be kell zsírozni, meg a szimeringnél a szivacsba tegyek olajat? Köszi

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
Van valakinek valami tippe, hogy Drop-offIV átütõs telóhoz lehete-e és ha lehet hol lehet szerezni perselyt, amiben a becsúszók csúszkálnak? Esetleg milyen árban van? Ez mennyire cserélhetõ?
Gördülõ eszköz: HARDY1 TEAM '07
Wanted: HARDY1 '06

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Kicsavartam a Torám jobb lábának alján lévõ csavart, és egy csepp olaj sem jött ki. A service manual szerint kellene oda 15ml. Akkor ezért nincs visszaútcsillapításom? Melyik részében van a csillapítást végzõ olaj?

Attól hogy kicsavarod még nem fog kifolyni a kenõolaj. Be kell ütni a nyomórúdat és kifolyik.

A sebesség mindent megold.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Kicsavartam a Torám jobb lábának alján lévõ csavart, és egy csepp olaj sem jött ki. A service manual szerint kellene oda 15ml. Akkor ezért nincs visszaútcsillapításom? Melyik részében van a csillapítást végzõ olaj?

ha csak kitekerted a csavart akkor nem is fog kifojni az olaj. tekerd bele félig a csavart és ütögesd + gumikalapáccsal, hogy "beessen" a csavar/tolórúd, na akkor kell fojnia az olajnak.

a csillapításos olajat meg a jobb szár tetején lévõ csavar kitekerésével tudod kiönteni vagy megnézni.

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 hozzászólás

Nem. Ezért nincs kenése a telónak. A csillapítást végzõ olajmennyiséget felülrõl tudod megtekinteni.
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

g'bor

g'bor

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 hozzászólás

ha alul a visszaútcsil. kupakját leszedem kijön egy-két csepp olaj, ezzel kell foglalkozni?

Hm... A csillapítás olaja folyik, vagy a kence?
Ha a kence, akkor kicsit húzni kéne a csavaron.
Ha a csilli, akkor egy "O" gyûrû csere. Nem macerás, de felemelték az árát 15 Ft-ra. Szóljk, ha eldöntötted.
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás

Jobb oldalon állítható csak a visszaút, és mivel használtan vettem nincs hozzá gyári állító pálcám, ezért tettem fel az egész kérdést...

tudom hogy a viszaut csak a job oldalon állithato ugy értettem hogy a csilapitofej vmeik oladába akadjon be:)

JaniKirály

JaniKirály

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Köszi Thez! Eszembe sem jutott! :)
Jani

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
ha alul a visszaútcsil. kupakját leszedem kijön egy-két csepp olaj, ezzel kell foglalkozni?

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
Akkor most nem szedem szét (nincs nálam olaj):) (csak mert Axel supert szedtünk szét és én abból indultam ki, Sorry)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

hi! Ha a 2 alsó csavart kiszedem (Tora 318 U-turn), akkor kijönnek a becsúszok?
Mivel az olajat felülrõl tõltik be, gondolom olajfolyásra nem kell számítanom...

Nem ártana kézbe venni a manual-t.:chin:
Mindkét lábba van alul is.

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
hi! Ha a 2 alsó csavart kiszedem (Tora 318 U-turn), akkor kijönnek a becsúszok?
Mivel az olajat felülrõl tõltik be, gondolom olajfolyásra nem kell számítanom...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Jani:

Gerit mozgasd meg, azt hiszem rendelkezik ilyennel!

Pity_

Pity_

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
  • LocationAjka
Sziasztok !

Erdõben, közepes terepre milyen telót ajánlanátok ?

JaniKirály

JaniKirály

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Jobb oldalon állítható csak a visszaút, és mivel használtan vettem nincs hozzá gyári állító pálcám, ezért tettem fel az egész kérdést...
Jani

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás

Sziasztok!

Marzocchi 888VF-ben jobboldalt belülrõl állítható a visszaút csillapítás.
Az lenne a kérdésem, hogy mekkora imbusz (ha egyáltalán imbusz) illik az állítófejbe?
Elõre is köszönöm

gyárilag adnak hozzá egy ijen hosszú pálcát nemtom kb 25 centi és azal bele kel találni egy három szög alaku fejbe mind1 valameik oldalába beakadjon és finoman elkezdesz a pálcávat jobra vagy balra tekerni....atol függön hogy gyorsabbra vagy lasabra szeretnéd a visszautat természetesen

JaniKirály

JaniKirály

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Sziasztok!

Marzocchi 888VF-ben jobboldalt belülrõl állítható a visszaút csillapítás.
Az lenne a kérdésem, hogy mekkora imbusz (ha egyáltalán imbusz) illik az állítófejbe?
Elõre is köszönöm
Jani