Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Please log in to reply
10976 replies to this topic

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 posts
Vagy zsugorkötés. Felmelegítik a vállat (hõtágulás), belehelyezik a csövet és hagyják ráhülni. Ki lehet sajtolni, de nem érdemes. Ha 1.1/8-as menetesre cserélnéd a csövet, akkor inkább térj át az A-head-es rendszerre. Olcsóbb is kormánycsapit cserélni és jobb is a rendszer. Imbuszkulcsal bontható, útszélén is utánállíthatod. Ha viszont a vázad 1 colos menetest fogad, akkor cumi.
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts
Bocs de ez így nem igaz! Ki lehet cserélni akár házilag is. Persze nem árt egy kis szerelési gyakorlat a dologhoz.

ragasztva vannak. amelyik nem csavaros rögzatésû azt nem tudod kicserélni.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
ragasztva vannak. amelyik nem csavaros rögzatésû azt nem tudod kicserélni.

RSTVasi

RSTVasi

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Sziasztok !bocs hogy így közbe írok a beszélgetésetekbe de lenne egy nagy kérdésem hogy a NEM menetes szárú viláknak mindegyiknek ki lehet cserélni a csövét menetesre átalakítóval vagy csak a régebbi RST-nek? Valahogy kilehet belõlük ütni a csövet vagy bele vannak hegesztve?:confused:

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 posts

Közben sikerült nekem is rájönni :) , de köszi a gyors válaszokat!
Az lehetséges, hogy egy 150es drop off átütõsbe 160-170ml kell oldalanként?

igen, de hogy egyszerubb legyen ... el kell lepje mind a ket oldalon a csillapito szerkezetet ha belenezel, az kb a helyes szint.
...Ez lesz keremszeppen...

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 posts
Lehetséges, talán még picit több is..
Nekem a 110es Dropoffomba 150ml kellett oldalanként elvileg, de, az kevés volt..

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 posts
Közben sikerült nekem is rájönni :) , de köszi a gyors válaszokat!
Az lehetséges, hogy egy 150es drop off átütõsbe 160-170ml kell oldalanként?
Gördülõ eszköz: HARDY1 TEAM '07
Wanted: HARDY1 '06

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,097 posts

Ha cc-ben van megadva a honlapon, az hány ml?

1cc=1ml

http://hu.wikipedia...._mértékegységei

1 cm3 (köbcentiméter) = 1 ml (milliliter)

edit:lassú vagyok,na. :)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

karfi

karfi

vendég

• fórumtag
  • 151 posts
1 cc (kobcenti) = 1 ml

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 posts
Ok, köszi a válaszokat!
Amúgy az hogy mennyi olaj kell bele, honnan találjam ki? Ha cc-ben van megadva a honlapon, az hány ml? "The table shows the oil volumes in cc"

JaniKirály

JaniKirály

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts
Nekem 2006os 888VF-em van.
Kupak leszed, távtarto és rugot kiszed, pálca belenyom és 2.ra találat.
Nekem nem okozott fennakadást. Amúgy 4es vagy 3as imbusz a pálca.
A volt drop off triple-emhez asszem 13as imbusz kellett.
Jani

Stinkypapa

Stinkypapa

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
12mm-es imbusz kell hozzá és minimum 25cm hosszu, leszeded kupakot ki a rugót öszenyomod és megprobálsz beletalálni a nyukba. Én egy hosszabfajta 12mm-es hatlapfejö csvart préseltem ösze egy hátsó teneglyel és igy állítgattam. pepecselõs...
Amíg a föld kerek, mindíg lesznek riderek!

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 posts

nekem pl sehova sem hajlando bekattanni a palca ... pedig vele adtak, de mintha nem talalna. Egyik oldala sem akar talalni ... :(

Neked is drop off qr20 OEM villád van? A belsõ visszaútcsillapításhoz mondod ezt a pálcát??
Milyen hosszú és hányas inbusz van a végén??? SOS! Jobb oldali szárban van az állítója, ugye tudod? :D:D:D

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 posts

Gyõzõ kisegített egy 888 IRA állító pálcával :)

nekem pl sehova sem hajlando bekattanni a palca ... pedig vele adtak, de mintha nem talalna. Egyik oldala sem akar talalni ... :(
...Ez lesz keremszeppen...

JaniKirály

JaniKirály

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts
Gyõzõ kisegített egy 888 IRA állító pálcával :)
Jani

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 posts
Igen nem néztem át. Máskor nem fordul elõ (talán így könnyebb lett volna).

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Miért is? Axel Supert szétszedtünk, semmi nagy dolog nincs benne, de abban be volt zsírozva a láb fala, meg ott nem volt olaj az aljában, meg, hogy o gyûrû? Gondolom a csavarnál van, de csak megkérdeztem. Sala tisztelem a tudásod, vhol el kell kezdenem, de ne minõsíts le! Csak kérdezõsködtem, mert megdolgozott cuccokra vigyázz 150%-osan az ember. KI MIT TUD?-osat meg játszhatunk (csak gyerekes:p )

Erre csak annyit mondanék, hogy talán a manual részletes átolvasásával és az adott típus mûszaki adatainak, felépítésének megismerésével kellene kezdeni. Kérdéseidbõl egyértelmûen látszik, hogy ez nem történt meg.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Miért is? Axel Supert szétszedtünk, semmi nagy dolog nincs benne, de abban be volt zsírozva a láb fala, meg ott nem volt olaj az aljában, meg, hogy o gyûrû? Gondolom a csavarnál van, de csak megkérdeztem. Sala tisztelem a tudásod, vhol el kell kezdenem, de ne minõsíts le! Csak kérdezõsködtem, mert megdolgozott cuccokra vigyázz 150%-osan az ember. KI MIT TUD?-osat meg játszhatunk (csak gyerekes:p )

A sram.com-on minden érthetõen le van írva.

A sebesség mindent megold.

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 posts

kotyog a villa?szétment a persely?h nem,akkor nenagyon babráld...(szimering 3200 ft hozzá ha ez netán érdekel valakit)

Kotyog!

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 posts