Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Please log in to reply
10976 replies to this topic

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

telógyártók kinálatából válogatnék :)

:rocketman

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

tigger: azért van olyan marzó ami merev? :P vagy még a monster is kolbász ?

kb az 55- tõl kezdõdõen a jelenlegi palettáról

de azoknak meg más baja van, úgyhogy én inkább a telógyártók kinálatából válogatnék :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
tigger: azért van olyan marzó ami merev? :P vagy még a monster is kolbász ?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

apróban vannak egész korrekt marzók annyiért, pl gran fondo-t tudom ajánlani, masszívabb és jobban mozog, ellenben nem zárható. szerintem jó kompromisszum. havernak meg öccsének is ilyen van, meg vannak vele elégedve. ja és kívülrõl állítható a csillapítás. mindenesetre 90 kiló alá valami combosabb villa kellene...

hát az említette marzó pont nem lesz masszívabb

nekem volt pilot xc-m, 28-as becsúszokkal és kevésbé volt kolbász a mint a marzó maraton xc a 30-as becsúszóival, pedig még nehezebb is voltam mikor a pilotom volt. szal nyugodtan lehet dartot venni.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
apróban vannak egész korrekt marzók annyiért, pl gran fondo-t tudom ajánlani, masszívabb és jobban mozog, ellenben nem zárható. szerintem jó kompromisszum. havernak meg öccsének is ilyen van, meg vannak vele elégedve. ja és kívülrõl állítható a csillapítás. mindenesetre 90 kiló alá valami combosabb villa kellene...

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
meg súlyban is könnyebb:). és hamár van egy XT/LX-el szerelt bicajom akkor már figyelek a súlyra is. amúgy CC/XC/túra felhasználásra kéne. most azon agyalok h a leevgõs Tora 65, a Recon Race meg 78 Poplockkal.de sztem az alu becsúszók, 100g és a poplock megér 13 ezret.

más: haver is szeretne villát õ Dart 3-at nézett poplockkal, mert h õ nagyon olcsón szeretne rendes villát. bringája 2002-es Crater, full alivióval Bike+kerkekkel. csak míg én 60kg vagyok õ 90 és sztem vékonyka lesz alá a Dart 28,6-os becsúszója. felhasználási kör ugyanaz.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
nem levegõs, hanem rugós. és ebben az árban már használható a levegõs, szvsz érdemesebb olyat venni. plusz könnyebb belõni.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

a' nem luftos:D

?..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts
Nem kívánok vitatkozni senkivel, nem egy villában cseréltem már nyakat amiket utána használtam is, és egyik sem akart szétesni alattam.
De igazatok van, aki teljesen laikus ne álljon neki otthon!!!

kivenni lehet, hogy kiveszed, de hogy nem teszel vissza ugy semmit bele, hogy jó legyen, arra mérget veszek.
inkább ne bátorítsuk a felhasználókat olyasmire, ami az életükbe kerülhet a hegyen!

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
a' nem luftos:D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Reconnal milyen villa van pariban? árban nem probléma ha olcsóbb:) meg lehetõleg legyen könnyû. és lehessen itthon is kapni és legyen szervize is:)

Manitou Relic
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
van recon új 57ért, annál olcsóbb és jobb (vagy ugyanolyan) nem lesz sztem...

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 posts
Kicsit sok a kívánság...
Egy autószerelõ mûhely ajtaján lévõ felírat jut az eszembe:
"Cégünk: Jól, Olcsón és Gyorsan dolgozik.
Ma ebbõl kettõt választhat..."
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
Reconnal milyen villa van pariban? árban nem probléma ha olcsóbb:) meg lehetõleg legyen könnyû. és lehessen itthon is kapni és legyen szervize is:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Bocs de ez így nem igaz! Ki lehet cserélni akár házilag is. Persze nem árt egy kis szerelési gyakorlat a dologhoz.

kivenni lehet, hogy kiveszed, de hogy nem teszel vissza ugy semmit bele, hogy jó legyen, arra mérget veszek.
inkább ne bátorítsuk a felhasználókat olyasmire, ami az életükbe kerülhet a hegyen!

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ez a hazilag dolog eleg meredek... ilyen vad dolgokat inkabb nem kellene irni, mielott valaki kiprobalja.

havernak most csinalta meg MoJo a Fox villajat, es azert ok Europa szerte szaktekintelyek. a becsuszok el voltak kopva, plusz a vall is kapott az jobol mar, komplett nyak-vall-becsuszo szettet csereltek benne.

ezt a gyarban osszerakjak igy, aztan kesz. nem bonthato.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
házilag... eltudom képzelni. de én vhol olvastam h azt nme csak zsugor kötéssel csinálják hanem raagsztják is. viszont az új RST-k asszem csavarosak lettek.

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 posts

én nem. viszont nem tudnál akkora összeget fizetni hogy azzal a telóval egy métert is menjek.:)

Ha már a Tigris átmegy nyúlba, csak elgondolkodnék...
Durung forever!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

Házilag?!? Na azt megnézném! Jó pár üveg sört meginnék közbe, még te...

én nem. viszont nem tudnál akkora összeget fizetni hogy azzal a telóval egy métert is menjek.:)

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 posts

Bocs de ez így nem igaz! Ki lehet cserélni akár házilag is. Persze nem árt egy kis szerelési gyakorlat a dologhoz.

Házilag?!? Na azt megnézném! Jó pár üveg sört meginnék közbe, még te...
Durung forever!