telógyártók kinálatából válogatnék
:rocketman
kb az 55- tõl kezdõdõen a jelenlegi palettáróltigger: azért van olyan marzó ami merev?
vagy még a monster is kolbász ?
hát az említette marzó pont nem lesz masszívabbapróban vannak egész korrekt marzók annyiért, pl gran fondo-t tudom ajánlani, masszívabb és jobban mozog, ellenben nem zárható. szerintem jó kompromisszum. havernak meg öccsének is ilyen van, meg vannak vele elégedve. ja és kívülrõl állítható a csillapítás. mindenesetre 90 kiló alá valami combosabb villa kellene...
a' nem luftos:D
kivenni lehet, hogy kiveszed, de hogy nem teszel vissza ugy semmit bele, hogy jó legyen, arra mérget veszek.
inkább ne bátorítsuk a felhasználókat olyasmire, ami az életükbe kerülhet a hegyen!
Reconnal milyen villa van pariban? árban nem probléma ha olcsóbb:) meg lehetõleg legyen könnyû. és lehessen itthon is kapni és legyen szervize is:)
kivenni lehet, hogy kiveszed, de hogy nem teszel vissza ugy semmit bele, hogy jó legyen, arra mérget veszek.Bocs de ez így nem igaz! Ki lehet cserélni akár házilag is. Persze nem árt egy kis szerelési gyakorlat a dologhoz.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Ha már a Tigris átmegy nyúlba, csak elgondolkodnék...én nem. viszont nem tudnál akkora összeget fizetni hogy azzal a telóval egy métert is menjek.
én nem. viszont nem tudnál akkora összeget fizetni hogy azzal a telóval egy métert is menjek.Házilag?!? Na azt megnézném! Jó pár üveg sört meginnék közbe, még te...
Házilag?!? Na azt megnézném! Jó pár üveg sört meginnék közbe, még te...Bocs de ez így nem igaz! Ki lehet cserélni akár házilag is. Persze nem árt egy kis szerelési gyakorlat a dologhoz.