Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

Atec925

Atec925

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Sziasztok!

Valaki tudna mondani olyan helyet, ahol régi gumis telókhoz (tange, struts gs) csinálnak még gumituskót. Azt a bigyót amitõl rugozik az egész. 3-4 évet állta a bringám, és elmálott a gumituskó. Sajna ha cserélni akarom (1996-os bringa) akkor cserélnem kellene a kormányszára és a féket is, ehhez meg nincs kedvem. Tudom kicsit õskövület, de utcára jó, aluvázam van, azt meg nem akarom merevvillával használni. Szóval thx, ha valaki tud segíteni.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a narancs Z1-esben mindkét szárban egy-egy patron van, kis lyukakkal az aljában, igy az olaj kiáramlik a lábba is, és az végzi a kenést is. ennyi. a patron emlékeim szerint nem bontható károsodás nélkül, legalábbis én az enyémet nem szedtem szét.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Nekem van, csak nyomtatva. De bpieknek azt is tudom javasolni, h zarándokoljanak el az Óbuda Bringába, ott IRL megtekinthetõek a Z1-esem földi maradványai, Isten nyugosztalja, tényleg nagyon jó teló volt. :) (leszámítva talán a tárcsafékkonzolját)

A Tora meg nem dirt teló. Ettõl még a legtöbb user teljes megelégedéssel használhatja ilyesmire. Evvan.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás

a regi Z1-rol kene, nem a mag21-rol, azt mar lattam szetszedve

egészen idáig azt kerestem. most már engem is érdekelne...

Izomtéridõninja-geológus!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

csak nem értem ahhoz képest h a torát itt mindenki szidja h nem dh fr teló ahhoz képest sokan használják teljes megelégedéssel.
aki pl 60 alatt van és nem tolja nagyon durván és olcsó villa kell annak teljesen megfelelõ. ha ebben a helyzetben lennék, inkább vennék egy torát mint pl egy dirt jam comp-ot vagy ami alig mozog vmit

senki nem szidta a torát. az, hogy megmondják, nem dirt villa, az nem szidás, hanem az igazság.
ez olyan, mint a hazai rally; egy dinnyéslada attól nem lesz rallyautó, hogy arra használják.

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
a regi Z1-rol kene, nem a mag21-rol, azt mar lattam szetszedve

----

FÁJVÓ

----

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás

nincs errol a villarol valami robbantott abra, vagy valami? en nem talaltam saehol, de megneznem szetszedve. Összehasonlitasi alapomcsak egy RS Mag 21-es ugyanabbol az idoszakbol, ami levegos es hat eleg kezdetleges darab, de a mai napig mukodik.

rákerestem, ezt találtam, ha ez segít valamit:
http://www.endurofor.../magservice.pdf

vagy melyik villáról kéne?

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
nincs errol a villarol valami robbantott abra, vagy valami? en nem talaltam saehol, de megneznem szetszedve. Összehasonlitasi alapomcsak egy RS Mag 21-es ugyanabbol az idoszakbol, ami levegos es hat eleg kezdetleges darab, de a mai napig mukodik.

----

FÁJVÓ

----

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás

yoemberek!
akinek fingja sincs a villakrol az miert osztja itt a jotanacsokat?
tora felkemenyitve miert nem jo dirtre? eszem megall ezen a forumon.
ismeritek a hallgatni arany szolast?

Rendben, csak kérdeztem.
Csak ha kérdezek, úgy okosodok, nem?
...és akkor maradjunk annyiban, hogy Torát:dirtre: nehogy!
Mellesleg nekem is van egy 302-esem.Egy kicsit furcsállanám, ha valaki dirttel kínozná...pedig van ilyen.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
90es évek közepén jött ki mint elsõ komoly FR villa 130mm vajpuha , fûcsomókat kimozgó uttal.
haver vett is egyett gyorsan a GT rts3 mába a full XTR szett mellé

álombicaj volt..

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
Nekem is volt szerencsém Marzocchit próbálni: valami eszméletlen jó mozgása van.De ez a Marzocchiról általánosan elterjedt...

Igen, én is úgy tudom, hogy a Z1 az elsõ teló, amit a Marzocchi kerékpárokra szánt(egy motor telóját kicsinyítették le). Valaki javítson ki, ha nem így lenne.

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

csak nem értem ahhoz képest h a torát itt mindenki szidja h nem dh fr teló ahhoz képest sokan használják teljes megelégedéssel.
aki pl 60 alatt van és nem tolja nagyon durván és olcsó villa kell annak teljesen megfelelõ. ha ebben a helyzetben lennék, inkább vennék egy torát mint pl egy dirt jam comp-ot vagy ami alig mozog vmit

sírok :mybad:

más: mi a tipusa az elso komolyabb marzo villanak, Z1, vagy nem? narancssárga láb, kék bomber felirat, regi FR filmekben majdnem mindenki,
ezzel tolja. Multkor nyomkodtam egyet es azon kivul, hogy gyonyoru, valami hihetetlen jol mozog, pedig lehet vagy 12 eves.

----

FÁJVÓ

----

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
régen sid-del is tolták fourcross-ban a profik. persze õk már elõtte megtanultak biciklizni.
ahol egy felhasználó alatt több, mint egy alkatrész törik el, ott nem a termékkel hanem a felhasználóval van a hiba.
ennek ellenére a tora sem dirt villa.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
én csak annyit mondok, sok rebát látni külföldi 4x versenyen....

aki tud az tud mindennel, de ha hibázik akkor reccs van, míg egy 3 kilós marzo valszeg épségben megússza.

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

az hogy sok hülye van, még nem jelenti azt hogy jó hülyének lenni
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
yoemberek!
akinek fingja sincs a villakrol az miert osztja itt a jotanacsokat?
tora felkemenyitve miert nem jo dirtre? eszem megall ezen a forumon.
ismeritek a hallgatni arany szolast?

----

FÁJVÓ

----

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
Szerintem Dirtre, dirt villa xc,cc-re maraton villa. Szerintem. Vagy Dirtre merev villa, ha azzal megtanul érkezni utána érdemes telót beszerezni. Szerintem :)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Igen, mint sok dirtes meg strítes hülyegyerek, akik törik havonta a villáikat. Én konkrétan ismerek egyet. 2 hónap alatt 3 telót tört el. és 50kg a gyerek.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás
amúgy , persze bírja

csak aztán nem kell sírva lobogtatni az esetleg elutasított garis javíitást néhány elbaszott ugrás után.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való