szerintem meg ha egy ilyen mûszaki dolog kevés részbõl áll, akkor az vagy egy nagyon egyszerû szerkezet, vagy pedig tök feleslegesen a gatyád is ráfizeted, amikor viszont elromlik, mert nem tudsz hozzá venni -ha tudsz venni- minden kis apró sz*rt, hanem csak egyben mondjuk a csillapítás részt...pedig neked csak egy szimmering kéne.
figyelmedbe ajánlom a singlespeed-et, sõt, egybõl a fixit, ott még a racsni sem romolhat el...!
az útállítást ha évente 2x használod majd, akkor sokat mondtam - egyszer belövöd, aztán legközelebb majd csak az új vázadnál nyúlsz hozzá. a lockoutot sem kell mindig kapcsolgatni, elfér az ott, elromlani pedig nem fog, ha ésszel kezeled...de te tudod, itt 10bõl 10 ember a torát vette volna, de te ragaszkodtál az elképzelésedhez, és a boltos meg most valószínûleg ott röhög magában, hogy eladta az utolsó raktáron lévõ axelt, és nem kell furikáznia a nagykerbe meg vissza egy toráért.
szerintem a jó _teleszkóp_ kategória valahol a toránál kezdõdik.
Még nem vettem meg és eladonál nincs axel se tora. Mindent úgy kell rendelni mer ez egy kis bolt. Ami raktáron van hát azok no comment.
Wifi196: nekem 10ezres telom van és elég szarul mozog. 5-ért semmi jót nem tudsz venni. Inkább gyûjtõges kicsit még. RST meg Suntour-t nem ajánlom inkább Rock Shock vagy Manitou-t vegyél.