Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Please log in to reply
10976 replies to this topic

xc rider

xc rider

vendég

• fórumtag
  • 34 posts

Egyértelmûen a foxnak kisebb a karbantartás igénye, ha bírja a szimmering. Tartósságban kb nincs különbség. De a foxot is szét kell szedni 200-300óránként.

es ugye ha mar szedtem szet telot akkor az olajcseret es a kulsoszar belso tisztitasat sajatkezuleg is elvegezhetem vagy a fox ilyen nem mindennapi felepitesu? :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

hali! a kerdesem a kovetkezo...melyik telonak kissebb a karbantartasi igenye...es melyik tartosabb? egy fox f80 vagy egy rs reba race? nem szeretnek tul sokat a karbantartassal veszodni de megis egy jo telo kellene ezzel a 2vel szemezek :)

Egyértelmûen a foxnak kisebb a karbantartás igénye, ha bírja a szimmering. Tartósságban kb nincs különbség. De a foxot is szét kell szedni 200-300óránként.

A sebesség mindent megold.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

hali! a kerdesem a kovetkezo...melyik telonak kissebb a karbantartasi igenye...es melyik tartosabb? egy fox f80 vagy egy rs reba race? nem szeretnek tul sokat a karbantartassal veszodni de megis egy jo telo kellene ezzel a 2vel szemezek :)

ugyanannyi a karbantartási igénye. és ha rendesen karban tartod, mindkettõ örök életû. foxom még nem volt, rs több is, nem volt gond egyikkel sem. most két reba team van nálunk, szépen muzsikálnak. és barátnõm 47 kilójához is be lehet lõni kellõen érzékenyre:)
egyikkel sem jársz rosszul, nézd meg mindkettõt és a szimpatikusabbat vegyed. ha használtak, akkor beszélj bringabolttal idõpontot, hogy megnézzék azonnal, odamész az eladóval, aztán ha gebasz van akkor idõben derül ki.

xc rider

xc rider

vendég

• fórumtag
  • 34 posts

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts
Hello!
Lenne egy kérdésem: a 80mm rugóutas Rs DUKE racet ilyet http://cgi.ebay.de/F...:1|293:1|294:50 csak 80-as ban szóval lehet "módositani" a rugoútját kicsivel? (mondjuk 90, vagy 100mm-re) köszi

Gaáz

Gaáz

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
Probléma megoldva:) am a csapág a kormány hoz és vissza szeretném csak tenni de már megvan azért kössz h irtál!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ezt fogalmazd meg erthetobben

milyen legalulra? villat csereltel? atszerelted azt a gyurut ami a vallon fekszik fel?

azt sem tudjuk milyen fejcsapagy ez
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gaáz

Gaáz

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
Ja még egy kérdés :) a csapagy kerül legalulra aztán a többi rá?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Ne legyen repedt, becsúszója ép állapotú (karc és egyéb sérüléstõl mentes), és lehetõség szerint ki kell próbálni, ellenõrizendõ, hogy megfelelõen mûködik, olajat, levegõt nem ereszt.

takacba

takacba

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Köszi szépen!

Még egy kérdés!

Mire kell figyelni használt teleszkóp vásárláskor?

Gaáz

Gaáz

vendég

• fórumtag
  • 14 posts

ha a stucnit leszedted, akkor a villanyakat folulrol ovatosan fadarabbal, vagy gumikalapaccsal usd meg. akkor szet kell jonnie. de nagyon ovatosan csinald, mert ha szethullanak a gyuruk es porvedok akkor majd nem fogsz emlekezni hogy milyen sorrendben kell osszerakni

az alatetek nem tul fontosak, azok vegulis csak azert vannak, hogy a stucni magassagat be tudd loni, szoval igazan nem tudod elrontani, de ha a kormanycsapagy reszeire esik szet akkor baj lehet. persze nem tul nagy baj, mert ossze is lehet rakni, csak elso alkalommal bonyolultnak tunik

szoval ha megutogetted a villanyakat, es mar mozog, akkor ovatosan huzd le rola ami jon. ezeket rakd sorrendbe hogy tudd mi mi utan megy vissza

ha van meg kerdes, irj

ISTEN Vagy köszönöm :) MEgpróbálom

UP: SIKERÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜLT :D Isten vagy Köszi! Szolj ah meghalalhatom vhogy ;-)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Sziasztok!!!!! Gáz van ... Le kellene szerelnem a teleszkópot, ez az ötlet oké ... Instrukcióka kértem egyik haveromtol MSN en! aztmondta a stucnit tartó csavart tekerjem i. Megvan. Utána a stucnin oldalt 2 csavart. megvaN. EZUTÁN LE KELLENE JÖNNIE A TELÓNAK ha minden igaz. de nem jön. csak a kormány jött le és nemtudom megyik alátét vagy miarák hova val satöbbi. haver lelépett msn röl közbe. SEGITSÉG! Mit tegyek? Elöre kössz Ja és bocs hogyha van erre külön topik stb. ideges vagyok.

ha a stucnit leszedted, akkor a villanyakat folulrol ovatosan fadarabbal, vagy gumikalapaccsal usd meg. akkor szet kell jonnie. de nagyon ovatosan csinald, mert ha szethullanak a gyuruk es porvedok akkor majd nem fogsz emlekezni hogy milyen sorrendben kell osszerakni

az alatetek nem tul fontosak, azok vegulis csak azert vannak, hogy a stucni magassagat be tudd loni, szoval igazan nem tudod elrontani, de ha a kormanycsapagy reszeire esik szet akkor baj lehet. persze nem tul nagy baj, mert ossze is lehet rakni, csak elso alkalommal bonyolultnak tunik

szoval ha megutogetted a villanyakat, es mar mozog, akkor ovatosan huzd le rola ami jon. ezeket rakd sorrendbe hogy tudd mi mi utan megy vissza

ha van meg kerdes, irj

Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni, hogy Caprine Boomer kerékpáromba kompatibilis-e a RST Capa T8 teleszkóp?
Laikus vagyok, nem tudom, egyeltalán van-e külömbség méretek között!

Elõre is köszi!
Balázs

igen kompatibilis, ha mindketto 1.1/8" atmeroju [a RST villa, es az is amit kiszedtel belole] feltetelezem mindketto a-head rendszeru

ha van menet a villanyakon akkor mas a szitu
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

takacba

takacba

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni, hogy Caprine Boomer kerékpáromba kompatibilis-e a RST Capa T8 teleszkóp?
Laikus vagyok, nem tudom, egyeltalán van-e külömbség méretek között!

Elõre is köszi!
Balázs

Gaáz

Gaáz

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
Sziasztok!!!!! Gáz van ... Le kellene szerelnem a teleszkópot, ez az ötlet oké ... Instrukcióka kértem egyik haveromtol MSN en! aztmondta a stucnit tartó csavart tekerjem i. Megvan. Utána a stucnin oldalt 2 csavart. megvaN. EZUTÁN LE KELLENE JÖNNIE A TELÓNAK ha minden igaz. de nem jön. csak a kormány jött le és nemtudom megyik alátét vagy miarák hova val satöbbi. haver lelépett msn röl közbe. SEGITSÉG! Mit tegyek? Elöre kössz Ja és bocs hogyha van erre külön topik stb. ideges vagyok.

silboy

silboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 posts
Igen ilyet szeretnék ha van.Én még csak olyat szereltem szét amiben egy rúgón kívül semmi nem volt,gondolom vannak kicsit bonyolultabb felépítésûek is.

de szerintem a kollega egy leirast szeretne inkabb amiben reszletezve vannak a kulonbozo felepitesek, es rendszerek, kategoriak stb.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
fox talan? :)

http://www.foxracing.../bike_index.htm

de szerintem a kollega egy leirast szeretne inkabb amiben reszletezve vannak a kulonbozo felepitesek, es rendszerek, kategoriak stb.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

Tudnátok ajánlani valami cikket,írást a neten amibõl egy kezdõ megtudhatja,hogy milyen tipusú telók léteznek,meg képet lehet kapni a mûködésükrõl?Elõre is kösz.

www.marzocchi.com
www.manitoumtb.com
www.rockshox.com
www.srsuntour-cycling.com(érdekes itt a belépõ oldalon egy forma jelent meg nekem 888al:D)

kb ennyi ami számít, ha kihagytam vmit szóljatok

silboy

silboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 posts
Tudnátok ajánlani valami cikket,írást a neten amibõl egy kezdõ megtudhatja,hogy milyen tipusú telók léteznek,meg képet lehet kapni a mûködésükrõl?Elõre is kösz.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

egy ugyanennyit tudo RS mennyibe kerul? mondjuk egy reba? vagy egy fox float?

nema hogy a suntour draga legyen mert tarkonharapom magam :D

bocs , a valamely postban említett 30K-ra gondoltam, ahoz mondtam .
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
akkor az epicon valoszinuleg ugyis tul nagy lett volna. axon lesz a te villad

RAUH-Welt
B E G R I F F