Sziasztok!!!!! Gáz van ... Le kellene szerelnem a teleszkópot, ez az ötlet oké ... Instrukcióka kértem egyik haveromtol MSN en! aztmondta a stucnit tartó csavart tekerjem i. Megvan. Utána a stucnin oldalt 2 csavart. megvaN. EZUTÁN LE KELLENE JÖNNIE A TELÓNAK ha minden igaz. de nem jön. csak a kormány jött le és nemtudom megyik alátét vagy miarák hova val satöbbi. haver lelépett msn röl közbe. SEGITSÉG! Mit tegyek? Elöre kössz Ja és bocs hogyha van erre külön topik stb. ideges vagyok.
ha a stucnit leszedted, akkor a villanyakat folulrol ovatosan fadarabbal, vagy gumikalapaccsal usd meg. akkor szet kell jonnie. de nagyon ovatosan csinald, mert ha szethullanak a gyuruk es porvedok akkor majd nem fogsz emlekezni hogy milyen sorrendben kell osszerakni
az alatetek nem tul fontosak, azok vegulis csak azert vannak, hogy a stucni magassagat be tudd loni, szoval igazan nem tudod elrontani, de ha a kormanycsapagy reszeire esik szet akkor baj lehet. persze nem tul nagy baj, mert ossze is lehet rakni, csak elso alkalommal bonyolultnak tunik
szoval ha megutogetted a villanyakat, es mar mozog, akkor ovatosan huzd le rola ami jon. ezeket rakd sorrendbe hogy tudd mi mi utan megy vissza
ha van meg kerdes, irj
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni, hogy Caprine Boomer kerékpáromba kompatibilis-e a RST Capa T8 teleszkóp?
Laikus vagyok, nem tudom, egyeltalán van-e külömbség méretek között!
Elõre is köszi!
Balázs
igen kompatibilis, ha mindketto 1.1/8" atmeroju [a RST villa, es az is amit kiszedtel belole] feltetelezem mindketto a-head rendszeru
ha van menet a villanyakon akkor mas a szitu