Sziasztok!
Tudtok valamit a Spinner 300 telóról?
A 2010-es Trekken láttam:http://www.trekbikes...eries/4300disc/
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere #2.
Started by
zOrg
, 2006. January 10. 04:34
Posted 2009. September 12. - 07:48
Posted 2009. September 11. - 23:51
Posted 2009. September 11. - 23:28
a 3 közül mindenképpen a recon...Rock Shox Recon Race Solo Air Forks 2010
amúgy még én sem vettem semmir:)
amúgy még én sem vettem semmir:)
Posted 2009. September 11. - 09:48
Posted 2009. September 11. - 09:10
Posted 2009. September 11. - 08:43
Sziasztok
Vettem egy telot Marzo ATA 44-est de sajna csak a bal oldalt volt V fék rögzítés visszaküldtem a boltba de mire visszaért ez a tipus elfogyott.
Ha abban a boltban szeretném levásárolni ti melyik telot ajánlanátok??
Atiss-hoz hasonlóan nekem is xc re kellene nem vagyok nagy darab 70 kilo a vázam SCOTT YZ3.
Rock Shox Recon Race Solo Air Forks 2010
Rock Shox Tora 318 U-Turn Forks 2010
Magura Odur 2009
Tudom h 2010 est még nem használnak sokan de az elõzõ szériák alapján egetrengetõ eltérések szerntem nincsenek meg ha vannak ti arról szerintem tudtok.
köszi
Vettem egy telot Marzo ATA 44-est de sajna csak a bal oldalt volt V fék rögzítés visszaküldtem a boltba de mire visszaért ez a tipus elfogyott.
Ha abban a boltban szeretném levásárolni ti melyik telot ajánlanátok??
Atiss-hoz hasonlóan nekem is xc re kellene nem vagyok nagy darab 70 kilo a vázam SCOTT YZ3.
Rock Shox Recon Race Solo Air Forks 2010
Rock Shox Tora 318 U-Turn Forks 2010
Magura Odur 2009
Tudom h 2010 est még nem használnak sokan de az elõzõ szériák alapján egetrengetõ eltérések szerntem nincsenek meg ha vannak ti arról szerintem tudtok.
köszi
Posted 2009. September 06. - 22:08
sziasztok!!! van egy sr suntour duro dj 100 as telom és olajat akarok bele öteni mer a régit kiöntöttem és nemtudom mennyit öntsek bele pontosan ebben kéne segitség!!!
Posted 2009. September 06. - 14:37
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a különbözõ teleszkópoknál, van amelyiken Post Mount, és van amelyiken IS tárcsafék rogzítési lehetõség van! A kérdésem pedig az, hogy ezek között mi a különbség, hogyan lehet azt észrevenni, és melyik a jobb (Post M vs. IS)? Elõre köszönöm a segítséget!
bal oldali IS, jobb oldali PM. a postmount elvileg erosebb [motorokon is ilyet latsz] es sokkal konnyebb beallitani. sokaig csak a Manitou villakon volt PM, szerencsere most mar kezd mindenki atallni, es IS-bol van alig az uj villakon.
de adapter kerdese es barmilyen feket fel lehet rakni nagyjabol barmilyen villara.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. September 06. - 14:18
olyan villát szeretnék ami mozog vagy 130at, a magassága miatt is. Korábban is az volt és nagyon kényelmes volt, a villa minõségétõl függetlenül...1 régi suntourom volt...
Nem vagyok rákattanva a u-turnra csak 1 dologgal több ami el tud romlani...
A villanyak hosszát meg lemérem, erre nem is gondoltam hirtelen thx!
Nem vagyok rákattanva a u-turnra csak 1 dologgal több ami el tud romlani...
A villanyak hosszát meg lemérem, erre nem is gondoltam hirtelen thx!
Posted 2009. September 06. - 13:52
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a különbözõ teleszkópoknál, van amelyiken Post Mount, és van amelyiken IS tárcsafék rogzítési lehetõség van! A kérdésem pedig az, hogy ezek között mi a különbség, hogyan lehet azt észrevenni, és melyik a jobb (Post M vs. IS)? Elõre köszönöm a segítséget!
Posted 2009. September 06. - 13:08
es 21centi hosszu villanyak meg boven hosszu is lesz allitom. ennyi penzert ez rohejesen jo vetel.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. September 06. - 12:28
Posted 2009. September 06. - 12:04
http://piacter.bikem...=248631&cat=500
ezzel is jól járnál.
ha megfelelõ segítséget kérsz, akkor használt cuccal sem fogsz rosszul járni.
szerintem.
(használt telónál ügyelj a villanyak hosszára is)
ezzel is jól járnál.
ha megfelelõ segítséget kérsz, akkor használt cuccal sem fogsz rosszul járni.
szerintem.
(használt telónál ügyelj a villanyak hosszára is)
Izomtéridõninja-geológus!
Posted 2009. September 06. - 11:51
a 2006-os fox még úgy tudom gyárilag belülrõl álíltható úttal készült, szóval az az átalakítás valószínûleg 3cm távtartó behelyezését jelentette...
Posted 2009. September 06. - 11:38
Nézd nem erõszak de ha rendesen végigböngészed az aprót foxot, rs recont, talán még rebát is találsz. Sõt reconból ha jól emlékszem bringából bontott új darab is van annyiért. Én nem ismerem nagyon a belsõségeket, de az útállítás nem nagy cucc egy telónál, szóval ha te inkább egy torára voksolsz mindezek mellett akkor ugykell neked.
Posted 2009. September 06. - 10:30
kicsit félek a használt cuccoktól...ez a fox yol hangzik, de már át van alakítva a leírás szerint. Vagy ennyire nem kell tartani a dolgotól, csak 1 beállítás
Posted 2009. September 04. - 22:58
Használtból esetleg reconra is futja, sõt akár fox-ra is.
pl. ez
http://piacter.bikem...t=248869&cat=14
pl. ez
http://piacter.bikem...t=248869&cat=14
Posted 2009. September 03. - 23:35
Posted 2009. September 03. - 22:59
Sziasztok!
Eljött a beújítás ideje nálam...gyûjtögettem kicsit, van 1 kevés pénzem rá.
Az a baj csupán h nem tudom eldönteni h mit is szeretnék. Hosszas kutakodás után rátaláltam 3 különféle villára: Rock Shox tora 318 u-turn, Manituo 07 Relic Elite FFD-R és Marzocchi 07 MX Pro.
Egy Magellan Polar-X vázam van 2005ös...Eddig 1 130as suntour XCP 75Dj-m volt, ezért törekedtem a választásnál megtartani a 130 körüli utat. Az árkategória is egyezik nagyjából 60E Ft körül...
Amire kellene: fõleg városban mászkálni(sajnos), viszont évente párszor elmenni pl. a Zemplénbe dózerutakra, Tokajba lejtõzni...nem is tudom minek hívják ezt xc, vagy enduro dolog...Mit ajánlanátok? Melyik legyen? Illetve van ilyen árkategóriába hasonló villa?? Vagy ami a célnak megfelel...
A torával kapcsolatban 1etlen fenntartásom van: (csak esztétikai) a becsúszó króm színû...sokkal jobban bejön az arany, de ezen meg nem akarok fennakadni!
Help pls! tanácstalan vagyok kicsit...
Eljött a beújítás ideje nálam...gyûjtögettem kicsit, van 1 kevés pénzem rá.
Az a baj csupán h nem tudom eldönteni h mit is szeretnék. Hosszas kutakodás után rátaláltam 3 különféle villára: Rock Shox tora 318 u-turn, Manituo 07 Relic Elite FFD-R és Marzocchi 07 MX Pro.
Egy Magellan Polar-X vázam van 2005ös...Eddig 1 130as suntour XCP 75Dj-m volt, ezért törekedtem a választásnál megtartani a 130 körüli utat. Az árkategória is egyezik nagyjából 60E Ft körül...
Amire kellene: fõleg városban mászkálni(sajnos), viszont évente párszor elmenni pl. a Zemplénbe dózerutakra, Tokajba lejtõzni...nem is tudom minek hívják ezt xc, vagy enduro dolog...Mit ajánlanátok? Melyik legyen? Illetve van ilyen árkategóriába hasonló villa?? Vagy ami a célnak megfelel...
A torával kapcsolatban 1etlen fenntartásom van: (csak esztétikai) a becsúszó króm színû...sokkal jobban bejön az arany, de ezen meg nem akarok fennakadni!
Help pls! tanácstalan vagyok kicsit...
Posted 2009. September 03. - 14:02
Nem a "nebáncsvirágot" kéne játszani, hanem, ahogy azt már neked is említettem, gondolkodni, mielõtt nekiesel a billentyûzetnek, és ésszerû kérdést feltenni; pld. hogy piacon vannak e már a 2010-s RS telók, és ha igen, vannak e már tapasztalatok.
Egyébként, ahogy Tigger is említette, 2-3 hete kerültek ki a boltokhoz az elsõ szériák, akár külföldön, akár egyes helyeken már nálunk is.
Aki annak alapján vesz teleszkópot, hogy valaki megnyomogatta álló helyzetben, és mondott rá valamit...:chin:
Egyébként, ahogy Tigger is említette, 2-3 hete kerültek ki a boltokhoz az elsõ szériák, akár külföldön, akár egyes helyeken már nálunk is.
Aki annak alapján vesz teleszkópot, hogy valaki megnyomogatta álló helyzetben, és mondott rá valamit...:chin: