valamiért nem nyitja meg. megpróbálom újra.
ok, köszönöm. ez lenne a csodás darab, az enyém pont ilyen. szeretném egy jobbra kicserélni, a suntourokat néztem. zoom 327 escape.
Edited by 485, 2015. June 24. - 09:53.
hopp, megakadtam, hogyan kell ide képet feltölteni?
a hozzászólás írásakor a második sorban van egy "Image" ikon, oda kell bemásolni a .jpg-re végződő címét a képednek, amit előzőleg feltöltöttél valamilyen megosztóra(képfeltöltés.hu pl).
Sziasztok, kezd tönkremenni a gyári teleszkópom. Annyi féle méret van, honnan tudom, hogy az enyémbe milyen kell? Mit kell a bringán megmérni, vagy a telón? köszi
szia! limitáló tényező a nyak átmérője és a tengelyrögzítés. azt gondolom, a legegyszerűbb az, ha készítesz egy képet a bringádról és belinkeled ide, akkor már tudunk rá mondani valamit.
Sziasztok, kezd tönkremenni a gyári teleszkópom. Annyi féle méret van, honnan tudom, hogy az enyémbe milyen kell? Mit kell a bringán megmérni, vagy a telón? köszi
Sziasztok. Vásároltam kerékpárt és szeretnék kérdezni pár dolgot, amire felfigyeltem:
http://authorkerekpa...___author_13876
ő lenne az. Kb1 óra terepes bicajozás után figyelmes lettem arra, hogy nyikorog az első teleszkóp. Hallani benne a rugót, ahogy minden lenyomásnál hangot ad ki és elég zavaró. Páromnak ugyanilyen bicaja van csak női verzióban és tökéletesen csendben jar a teleszkóop, sőt még levegőt is fúj (a teleszkóp : Lock out, 60 mm, Author integrated)
Következő problémám a hajtómű...ha a váltót elöl pont középre allitom, hátul szintén, tehát nincs keresztben a lánc, tekerés közben a talpamban, a pedálokon azt érzem mintha "darálna"a lánc vagy a hajtómű...ha pedig álló helyzetben hátra tekerem a kezemmel a pedált, szintén csinálja, sőt még erőteljesebben...van egy fals daráló hang.
Ha valaki tud segiteni kérem tegye meg, kezdő bicajos vagyok. Egyébként jó választás volt a bicaj szerintetek? köszönöm
Én próbálkoztam pár éve a Makai Kft.-nél, de azt írták vissza, nem lehetséges. Úgyhogy maradt a komplett felsőrészcsere
Üdvözlet!
Teleszkóp alu becsúszón kezdeti stádiumban lévő kopást lehet,érdemes újra eloxáltatni?Csináltatott már valaki ilyet?
Üdvözlet!
Teleszkóp alu becsúszón kezdeti stádiumban lévő kopást lehet,érdemes újra eloxáltatni?Csináltatott már valaki ilyet?
Jelenleg Rock Shox Dart 2 teleszkópom van. Ereszti az olajat, kottyan is, nem megy a lock része, tehát fel kéne újtani. Megnéztem mennyibe kerülne hozzá az alkatrészek és azon gondolkoztam hogy ennyiért lehet hogy új villát is lehet kapni. Tudnátok ajánlani hasonló képességű villát ami 30ezer Ft körüli összegért megszerezhető? Nagyrészt városban használom, nagy ritkán terepen. Suntour Duro Dj-vel szemeztem.
Köszi!
Én az ugyanilyen tudású RockShox XC28 (30, 32) TK Coil változatot ajánlom. Nekem XC 30-as van, nagyjából ilyesmire használom (inkább város, néha egy kis erdő) de a járdaszegélyekre való direkt felhajtás a legnagyobb terhelés, amit adok neki, arra pont jó. 30 körül szerintem be is lehet szerezni.
Jelenleg Rock Shox Dart 2 teleszkópom van. Ereszti az olajat, kottyan is, nem megy a lock része, tehát fel kéne újtani. Megnéztem mennyibe kerülne hozzá az alkatrészek és azon gondolkoztam hogy ennyiért lehet hogy új villát is lehet kapni. Tudnátok ajánlani hasonló képességű villát ami 30ezer Ft körüli összegért megszerezhető? Nagyrészt városban használom, nagy ritkán terepen. Suntour Duro Dj-vel szemeztem.
Köszi!
Edited by occsebogyo, 2015. March 18. - 08:09.
Sziasztok !
Teleszkóp vásárláshoz szeretnék tanácsot kérni. Meglévő - lassan elhalálozó - SR XCM villámat cserélném egy fokkal komolyabbra (XC).
27,5-es bringáról van szó végig 1 1/8-os fejcsővel ami igen szépen leszűkíti a kört mivel szinte az összes kapható értelmes villa csak tapered verzióban érhető el.
Két kiszemeltem van :
X-Fusion Velvet RL (az első változat,nem az RL2) vagyRock Shox 30 Gold TK
Szívesen fogadnék tanácsokat amik segíthetnek a döntésben.
Köszönöm !
velvet
30-as rs elég alap villa, bár kategóriájában +lepően jól mozog, de a velvet, 2 ligával feljebb játszódik. viszont ha már lúd alapon, én átütőst vennék, tudom hogy az egy kerékagycsere is, de az élmény sokkal nagyobb lesz.
Sziasztok !
Teleszkóp vásárláshoz szeretnék tanácsot kérni. Meglévő - lassan elhalálozó - SR XCM villámat cserélném egy fokkal komolyabbra (XC).
27,5-es bringáról van szó végig 1 1/8-os fejcsővel ami igen szépen leszűkíti a kört mivel szinte az összes kapható értelmes villa csak tapered verzióban érhető el.
Két kiszemeltem van :
X-Fusion Velvet RL (az első változat,nem az RL2) vagy
Rock Shox 30 Gold TK
Szívesen fogadnék tanácsokat amik segíthetnek a döntésben.
Köszönöm !
Megjavítottam Helicoil-lal a menetet, úgy néz ki, hogy jó lesz, a tesztkör alatt nem volt semmilyen probléma.
Sziasztok!
Sajnos egy kókány tulajnak köszönhetően a Manitou Sherman villám tengelyfelfogató csavarjánál sikerült kifúrni a villa falát is a lábban.
Kb. fél centis lyuk van de ahhoz pont elég hogy az olaj kifolyjon belőle ha feltöltöm.Tudtok ajánlani valakit aki betudná foltozni faszán?
Alu vagy magnézium láb legjobb lenne hegesztéssel feltölteni a lyukat.Előre is köszi akinek van vmi ötlete!
keress új lábat, más esélyt nem látok. a doctorbike-ban talán akad még néhány kallódó darab, vagy vadászhatsz használtan is.
pl: http://bikemarkt.mtb...chtungen-in-ovp
http://bikemarkt.mtb...rsatzteiltrager
Sziasztok!
Sajnos egy kókány tulajnak köszönhetően a Manitou Sherman villám tengelyfelfogató csavarjánál sikerült kifúrni a villa falát is a lábban.
Kb. fél centis lyuk van de ahhoz pont elég hogy az olaj kifolyjon belőle ha feltöltöm.Tudtok ajánlani valakit aki betudná foltozni faszán?
Alu vagy magnézium láb legjobb lenne hegesztéssel feltölteni a lyukat.Előre is köszi akinek van vmi ötlete!
Ha XX sid-el működik akkor gond nem lehet, mert ugye sok mindent el lehet mondani csak azt nem hogy abban sok lenne az anyag. Gyakorlatilag egy acél rúgót tekersz bele egy felfúrt majd menet vágott furatba.
Ha XX sid-el működik akkor gond nem lehet, mert ugye sok mindent el lehet mondani csak azt nem hogy abban sok lenne az anyag. Gyakorlatilag egy acél rúgót tekersz bele egy felfúrt majd menet vágott furatba.