Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Mindenki csendben hallgat az Argyle mellett?

Ha ezt akarod:
http://www.rst.com.t...PI1245062411890
Inkább az Argyle...
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Mindenki csendben hallgat az Argyle mellett?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Pár hónappal ezelõtt belinkelt valaki egy elég részletes német teló összehasonlító cikket, cc meg am villák is voltak benne.
Be tudná valaki linkelni a pdf-et mert akárhogy keresem nem találom.

köszi

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

És az milyen katalógus? Itt van elõttem a teljes, 2009-s, gyári Reba specifikációs lista, és grammra azonos mindkettõ (1625gr/3,58lb).

Akkor lehet valami webáruházas kiírásra emlékeztem...rémlett vmi 1670g körüli érték de akkor rosszul emlékeztem

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Közben én is találtam ilyen összehasonlító táblázatot.

http://www.mtbtrailr.../reba-chart.jpg

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

katalógus szerint van súlykülönbség is....vagy 50g

És az milyen katalógus? Itt van elõttem a teljes, 2009-s, gyári Reba specifikációs lista, és grammra azonos mindkettõ (1625gr/3,58lb).

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
katalógus szerint van súlykülönbség is....vagy 50g

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Köszi, valahonnan így rémlett de látom további mûvelõdésre van szükségem már ami a floodgate-et illeti.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Honnan veszed, hogy súlykülönbség van a két változat között? A kettõ közt csupán annyi az eltérés, hogy SL-nél a floodgate belülrõl/szerszámmal, míg a Race-nél kívülrõl, kézzel állítható, mint a korábbi évjáratoknál.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Sziasztok

RS Reba Team Race és SL között csak a felhasznált anyagok tekintetében van különbség és ebbõl fakad a súlykülönbség, vagy valami technikai cucc is van köztük?

Mindhárom állítható 120mm-re igaz? 2009es modellekrõl beszélek.

köszi

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
egyértelmûen az argyle...sztem

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás

http://www.chainreac...x?ModelID=38233

Valakinek bármi infó, érv, ellenérv?

Üszök vékony hidas DJ -bõl nem kérek...

Vagy 55R 100mm-re összehúzva ugyanennyiért nagyon minimális karc?

Találtam ennek a gyártónak egy másik modelljét, Designed in UK, produced by RST...

Tehát? Vagy 2k-val többet, és akkor használt Argyle apróból?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
szerintetek van bármi esély hogy a 888ba szerezzek hscv csillapító egységet?
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
http://www.chainreac...x?ModelID=38233

Valakinek bármi infó, érv, ellenérv?

Üszök vékony hidas DJ -bõl nem kérek...

Vagy 55R 100mm-re összehúzva ugyanennyiért nagyon minimális karc?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
barmelyik boltba beviheted aki tartja azt a markat. akkor ugyis el tudjak inezni. nyilvan ha nem akarjak akkor elhajtanak. de legalabb akkor tudni fogod hogy hova nem kell visszamenni ha penzt is akarsz kolteni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kolin

kolin

törzsvendég

• fórumtag
  • 358 hozzászólás

Még egy kérdés:

hogy a telót a bringalandban vettem, de garis ügyben máshova is vihetem a telót, vagy bolt függõ?

hívd fel a bikelandot, vagy írj nekik e-mailt, ez a legegyszerûbb
de nem sok esélyt látok rá, a boltoknak ez csak nyûg, sajonos sokszor az adott boltban vásárolt alkaltrész meghibásodásánál is megbróbálnak meggyõzni, hogy az nem garanciális hiba, úh. néha sajnos ha nem vagyunk elég erõszakosak, meggyõznek,
tisztelet a kivételnek!

Gi-Gi

Gi-Gi

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
Még egy kérdés:

hogy a telót a bringalandban vettem, de garis ügyben máshova is vihetem a telót, vagy bolt függõ?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Hello

Múltkor már írtam, hogy telócserén gondolkom. Ez most nem azért válna hirtelen aktuálissá mert nincs bringás szezon (nekem legalábbis), hanem mert külföldi webshopokat böngészve eléggé le vannak olcsózva a 2009-es modellek, különösen ami érdekel.

Konkrétan RS Reba Racen gondolkodom gyorszáras verzióban. (esetleg Race v. onkább Team használtban) Jelen pillanatban kb. 90 körül láttam újat a legjobb áron, de pár hete láttam 80 körül is. Felhasználás kemény cc/túra/am merevgépben 120mm-re állítva. 100 kg élõsúly :D 203as tárcsa lesz rajta.

A kérdésem: megfelel-e a paramétereimhez meg a felhasználáshoz a villa , azazhogy bírni fogja-e?
Másik kérdés: jó-e a teória amit leírtam az akciózással kapcsolatban vagy érdemes lenne várni, hogy méginkább ki akarják szórni a régebbit, esetleg megvárni az újat, bár ahogy láttam nem fejlesztettek rajta semmit.

Köszi

én átütõst vennék , 120on használva, mázsával meg 8" tárcsa.....

akciót meg passz...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Hello

Múltkor már írtam, hogy telócserén gondolkom. Ez most nem azért válna hirtelen aktuálissá mert nincs bringás szezon (nekem legalábbis), hanem mert külföldi webshopokat böngészve eléggé le vannak olcsózva a 2009-es modellek, különösen ami érdekel.

Konkrétan RS Reba Racen gondolkodom gyorszáras verzióban. (esetleg Race v. onkább Team használtban) Jelen pillanatban kb. 90 körül láttam újat a legjobb áron, de pár hete láttam 80 körül is. Felhasználás kemény cc/túra/am merevgépben 120mm-re állítva. 100 kg élõsúly :D 203as tárcsa lesz rajta.

A kérdésem: megfelel-e a paramétereimhez meg a felhasználáshoz a villa , azazhogy bírni fogja-e?
Másik kérdés: jó-e a teória amit leírtam az akciózással kapcsolatban vagy érdemes lenne várni, hogy méginkább ki akarják szórni a régebbit, esetleg megvárni az újat, bár ahogy láttam nem fejlesztettek rajta semmit.

Köszi

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
nomrális h kicsit szorul....

lehet h picit sok az olaj igen