Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Please log in to reply
10976 replies to this topic

mayor

mayor

vendég

• fórumtag
  • 212 posts

érezhetõen kb semmiben

tavalytól új lábak, PM-es fékfelfogatás, ilesmik

és teljesen jó választás.

ehhez még valamit: ha ugye 2008-as a villa (és új) akkor minimum 2 évet a boltban állt egy helyben. kéne ilyenkor kapásból 1 olajcserével indítnai? gari ugrik ilyenkor?

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Valakinek lenne megvalósítható ötlete hogy tudnék egy nyíltolajos Axel-bõl kicsikarni 20mm útrövidítést? Most persze 100-on van. Nyomórúd hézagolás/vágás, rugóvágás, fogalmam sincs, hogy kéne, de most lenne idõm megcsinálni. Köszönöm elõre az építõ ötleteket.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Holnap fogom megcsinálni a fox telómat az efs cuccal. A kérdésem annyilenne hogy
a weboldalán úgy teszi bele a szivacs gyûrût, hogy nem olajozza be, de ajánlatos
olajba mártani elõtte nem?

igen

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts
kösz!!!
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
www.vidakhaz.hu

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
meg persze

Keresd meg privátban kalaius kollágát....õ csinált ilyet

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts
Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy van-e megoldás, a Lefty 1.1/8-os fejcsövû vázba építésére?
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
www.vidakhaz.hu

Mtbsrác

Mtbsrác

vendég

• fórumtag
  • 263 posts
Holnap fogom megcsinálni a fox telómat az efs cuccal. A kérdésem annyilenne hogy
a weboldalán úgy teszi bele a szivacs gyûrût, hogy nem olajozza be, de ajánlatos
olajba mártani elõtte nem?

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 posts
Megcsináltam a karbantartást :) . Lábban volt kb. 5-5ml, természetesen szivacsgyûrû nem volt. Gondoltam, hogy kevés az olaj benne, mert kimozogta a teljes utat, most 5-6mm-el van lejjebb az olajgyûrû a válltól, gondolom ez a normális. Csoda nem történt, szimering kapott egy kis zsírt, kitakarítás és összeszerelés után nyomkodva, jobb a helyzet, de nem recon-reba:), elégedett vagyok az eredménnyel, kb ezt vártam, ha jól tudom ezekben mûanyag persely van, ezért nem lesz soha sem tökéletes.

boti

boti

vendég

• fórumtag
  • 111 posts

szerintem ebbol a 85-os torabol lehet 100-ast csinalni ha szetszeded

Erre gondoltam én is. Gondolom vmi távtartó kiszedéssel.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
szerintem ebbol a 85-os torabol lehet 100-ast csinalni ha szetszeded
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

boti

boti

vendég

• fórumtag
  • 111 posts
Arról érdeklõdnék, hogy van egy 2010-es merida tfs xc-m és a vázat direkt most 100 mm-s telókhoz optimalizálták, de most elég jó áron van ebike-on ez a teló http://ebike.hu/term...a xc disc 85mm/ csak ez 85 mm-es. Meg ha esetleg vkinek van véleménye errõl a telóról ne tartsa magában;)

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 posts
A 2009 tora-nál is felül húzható ki a levegõs egység, mint a 2006-nál? Képek alapján nem egyértelmû: a levegõs oldali csõbe, vagy a becsúszóba kell önteni a 3ml olajat? Logikusan a levegõs egység csövébe, mivel ott történik a mozgás. Távtartó leszedéséhez kell zégerfogó, vagy csak le illetve fel kell pattintani?

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts
A történet, hogy láttam a leamortizált villát a hirdetésben, és mondtam hogy hát ez felejtõs...
Aztán egy másik felhasználó feltette a szép állapotút, azonnal írtam neki, beszélgettünk, és kértem tõle képet... küldött is, de abból a hirdetésbõl amiben ramaty az állapota, csak én felismertem...

Kiderült hogy valami haverjának árulja, és ezeket a képeket kapta, hogy ezzel adja el... bonyolult, szerencsére nem lett baj...

Úgyhogy biztos hogy egy villáról van szó...

Tamoo

Tamoo

vendég

• fórumtag
  • 191 posts

Ezt (utóbbit) én is nézegettem, biztos, hogy ugyanaz a kettõ? Mert akkor durván szívás. Kár.....

szerintem tuti. ugyanolyan helyen is van fényképezve. Csak az elsõ hirdetésben még normális állapotúnak tûnik, utána kaphatott vmit.

Irritum

Irritum

vendég

• fórumtag
  • 201 posts

Storno az egész... kiderült hogy errõl van szó:

http://piacter.bikem...=273508&cat=all

Csak másképp lett hirdetve:

http://piacter.bikem...t=281105&cat=14

:/

Ezt (utóbbit) én is nézegettem, biztos, hogy ugyanaz a kettõ? Mert akkor durván szívás. Kár.
http://piacter.bikem...ge=DSCF0500.JPG Itt mondjuk érdekesebben áll a nyak, mint a másikon + a vállakon lévõ kütyük sem azonosak. Vagy adjam fel? xD

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
azt en is tudom hogy a Pro2-t at lehet alakitani

meg azt is tudtam hogy Dave-nek nem az van. ezert irtam hogy a meglevo agyhoz ami neki van, nem fog atalakito kitet talalni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
egészségedre:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

nem volt azzal semmi probléma,Tamnak válaszoltam!
végére azért írtam oda hogy gondolom nem hope vagy dt agyad van!:)

nem vót semi gond

én pofáztam bele mer úgy gondoltam alapvetõen 2 dologról beszéltek, és mert unatkoztam és amúgyis morcos vagyok :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

üdv!
olyan kérdésem lenne, hogy marzocchi teleszkópokból szeretném kivenni a szimeringeket,
és hogy mivel tudnám kiszedni...
válaszokat elõre is köszönöm! :)

gondolom cserélni akarod, mert ha nem cserélni, akkor minek kiszedni
namost kiszedni bármivel, ami elég erõs.
csavarhúzó pölö

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts

Storno az egész... kiderült hogy errõl van szó:

http://piacter.bikem...=273508&cat=all

Csak másképp lett hirdetve:

http://piacter.bikem...t=281105&cat=14

:/

Ha valóban ugyanaz a kettõ, akkor akár mehet is a kolléga a problémás apróhirdetésekhez.