Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Please log in to reply
10976 replies to this topic

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Speed-way-ben van most párféle asszem...õket lehet érdemes megzargatni

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
maggi, kb. minden nap nézem végig az összes ebayt :)

manston, ha durva a stílusod - azaz lefelé jobban haladsz, mint a többség - akkor van igazi értelme. meg ha nehéz vagy. amúgy nem igazán fogod érezni a különbséget sztem.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
végülis ha most állsz váráslás elõtt lehet nem bánod meg a QR15-öt

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,013 posts
Bikecomp....de-n 60Euro különbség van az XT kerékszett között.
Én teljesen megvagyok elégedve a QR-rel, ezért is kérdezem, hogy van e értelme. Viszont Fox telóval lehet jobban fogom engedni lejtmenetbe és nem tudom bírja-e.
"Ride today, heal tomorrow"

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
rocsi: fogj ki ilyet, aztán rendezünk berga talit :D 2008 Manitou Minute Elite Absolute IT 140mm Fork - eBay Mountain Bike Parts, Parts, Cycling, Sport. (end time 05-Feb-10 10:35:37 AEDST)

Manston: attól függ mennyi az a plusz pénz, és mennyire vagy megelégedve a jelenlegi kombóval...

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,013 posts
15mm-es E-thru kerék-teló kombónak van értelme XC-re?Annyira jó lenne, hogy megér plusz pénzt?
"Ride today, heal tomorrow"

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

rocsi en mondtam hogy licitalj ra :D

annyira g.ci nem vagyok :) nem is tudom, mennyi az annyi

az is vicces,h pont ugyanolyan bringába került volna, mint maggié :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Feltöltött kép

jól áll majd a bergának :P

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
rocsi en mondtam hogy licitalj ra :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
maggi, tudod, h rettenet utállak most, ugye? :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Kivancsi leszek a merevségére, mert a rebával egy sulyban van kb :) remélem merevségben felûlmulja, mozgásban meg legalább annyira jó lesz :)
kinézetre nekem most õ a 10/10

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
a kar olyan hogy be kell nyomni, es akkor valtozik a rugout. amikor felengeded a kart, akkor eppen ahol all a villa ott fog maradni. es aztan amikor megint benyomod a kart [es tehermentested valamennyire a kormanyt] akkor feljon max rugoutra ismet. de lehet lepesenkent lejjebb-lejjebb nyomni is peldaul

az a platform ize az fogalmam sincs mi. gondolom a kompresszio allitas amit mostanaban szeretnek platform/antibob/ppd/egyeb nevekkel illetni.

oda-visszaut csilli allithato, rugout szinten, lockolhato, konnyu, merev, szexi mi kell meg? :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Tamcsi: aakrtam is kérdezni, ez az IT-s dolog h mûködik pontosan...? mert azt vagom h összeül és mozog tovább, de csak az elsõ kar elfordítása után az elsõ lenyomásnál változik az ut mint az Eta félénél, vagy a kar elfordításával fokozatosan?

Meg ez az Absolute Platform mit tudik, miféle?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
sugok: jobban jarsz ha kulfoldiul olvasgatsz, mert otthon van ilyen villabol vagy 3 darab...

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Manitou Minute Elite Absolute-ról vélemény.....
Tam-tól venném...mik a tapasztalatok? ugy általában az újabb manitou-król is érdekel

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Köszi a tippeket! Esetleg van is valami oka amiért a Tora-t mondtátok vagy csak szimplán szimpatikusabb az a villa?

arra gondolsz, hogy a marzocchi egy f*s-e?
igen

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
szerintem meg Recont is lehet 60korul talalni, es inkabb akkor mar azt

itt van egy pl

Rock Shox Recon - Bikemag Piact

RAUH-Welt
B E G R I F F

dj_sunny

dj_sunny

vendég

• fórumtag
  • 25 posts

még egy

Köszi a tippeket! Esetleg van is valami oka amiért a Tora-t mondtátok vagy csak szimplán szimpatikusabb az a villa?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

szerintem tora

még egy
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
szerintem tora

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.