Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
az az íves elem ami a láb két szárát összeköti.

mihali

mihali

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás

pici ujjacskádat bedugni a becsuszószár és a híd közé és ugy mozgatni, egybõl kiderül, kotyog-e

:D kipróbálom ha hazaértem. remélem kitalálom melyik a hid.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
pici ujjacskádat bedugni a becsuszószár és a híd közé és ugy mozgatni, egybõl kiderül, kotyog-e

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Rock shox pilot villa. azt nem tudom mi van kikopva. ha behuzom az elso feket es elore-hatra meghuzom a kormányt, akkor egy van egy kis holtjáték. amúgy a villa teszi a dolgát.

ellenorizd, hogy nem kotyog-e a kormanycsapagy. Ha az rendben van, akkor nagy valoszinuseggel a perselyek koptak el a teleszkopban.

----

FÁJVÓ

----

mihali

mihali

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Rock shox pilot villa. azt nem tudom mi van kikopva. ha behuzom az elso feket es elore-hatra meghuzom a kormányt, akkor egy van egy kis holtjáték. amúgy a villa teszi a dolgát.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
mi van kikopva? milyen villa?

mihali

mihali

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
fékezésnél gyakran hallottam egy kattanó hangot. nemrég vettem észre, hogy ez a teleszkóp kikopása miatt van. ezt lehet még javitani vagy kuka? veszélyes igy használni, nem kell félni attól, hogy esetleg kitörik?

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
Nemnem, Pikeról nincs lemondás.:) Csak addig kell valami, ami aránylag mozog, amíg össze nem gyûjtöm a Pike árát. A DJ-re meg kaptam egy ilyen ajánlatot, és gondoltam hátha...

Izomtéridõninja-geológus!

mzoli10

mzoli10

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás
Miért akarod te azt a DJ2-t ennyire lecserélni? Annyira rossz?
És mi van a PIKE-kal? Már letettél róla?

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
RST Peak-rõl valakinek infója/tapasztalata?
Mozgásra jobb-e mint a DJ2? Túrázgatni kellene. Annyit tudok róla eddig, hogy 32 mm-es becsúszó, állítható visszaút csillapítás, 130 mm út. Meg hogy RST, ami nekem önmagában nem probléma kicsit sem (már majdnem tetszik...). És hogy a gyártó AM/Enduro felhasználásra ajánlja.

Izomtéridõninja-geológus!

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
webshopban sem kell ész nélkül kosárba dobálni a termékeket

írsz egy mailt, vagy dobsz egy telefont, hogy ez neked sürgõs lenne

bár akkor a legjobb, ha bemégy akármelyik boltba, azokat ugyancsak meg lehet érdeklõdni elõtte

Mtbsrác

Mtbsrác

vendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Hol lehet úgy rendelni telópumpát ami nem webshopos?
Telefonon akarnám rendelni így tudnának, közvetlen infót adni a cuccról hogy van-e vagy nincs.
Webeseken sokszor nemazvan kiírva mint ami az oldalukon van.

Esetleg vkinek van eladó telópumpája? :D Nemkell csilivili termék elég egy 1xü is.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
plusz elég egy helyen megkérdezni!!

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 hozzászólás
Semmivel, ha a becsúszóra gondolsz, arról max törölgesd le a port.

Benõke

Benõke

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni hogy teleszkópos villát(SR Suntour SF-XCM) mivel kell kenni?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Sajnos képet nem tudtam csinálni, de szervízben megcsinálták, itthon nem is tudtam volna. Volt a telón egy harmadik darab, ami legalul van, és azt le kellett volna szedni, majd átrakni az új villára. De már úgy rá volt rohadva, hogy ott is le vésték róla.
Viszont az Axonnak isteni a mozgása, voltam vele ma kamaraerdõben, és fényévekkel jobb az RSt-nél.

ez lett volna a tippem, de nem értettem a leírtakat.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 hozzászólás
Sajnos képet nem tudtam csinálni, de szervízben megcsinálták, itthon nem is tudtam volna. Volt a telón egy harmadik darab, ami legalul van, és azt le kellett volna szedni, majd átrakni az új villára. De már úgy rá volt rohadva, hogy ott is le vésték róla.
Viszont az Axonnak isteni a mozgása, voltam vele ma kamaraerdõben, és fényévekkel jobb az RSt-nél.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Ki akarom cserélni a RST gila t7 plus telómat egy 2009-es Axonra.
Az RST-t kiszedtem a vázból, és a telóról lehúztam a két rajta lévõ alkatrészt, a csapágyat, meg egy mûanyag kúpot. Több dolog nem jön le róla, ugye csak ennek a kettõnek kell lejönnie? Viszont amikor ezt raknám rá az Axonra, nem jó, mert annak a kúp alatti része jóval keskenyebb, és így nagy rá. A csapágy jónak tûnik. Képet nem tudok csinálni, mert elromlott a fényképezõ -.-". Ilyen alkatrészt lehet rá venni, vagy mit csináljak? A két villanyak ugyan olyan széles. Mondjuk az Axon egy kicsit hosszabb, szóval gondolom kell hézagoló.

kép nélkül nehéz lesz...
vagy csak én nem értem

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
köszönöm!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
cserebere megoldható márkán belül kizárólag, már ha találsz olcsón bontva, újan heroin árban van...
ha csak a fekete teflon kezdett lilásba váltani a szimmering felett azzal ne foglalkozz...

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/