Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Én áldom a jóeget, hogy nem egy 2007-es tpc-s Minute-et vettem a Tiéd-féle helyett.....mert ez kifejezetten szép mozog...

bandyta: Hígabb olaj ;)

bandyta

bandyta

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
Most DJ2m van. Ennél lassab nem lehet. Mikor megvettem összenyomtam, felemeltem 3ig elszámoltam és visszállt 100mmre. ^^ Pont ezt akarom elkerülni. :( Azért köszönöm. :(

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
igen. probaltam breakout-ot is, meg firefly-t is. meg volt meg egy, a firefly olcsobb verzioja, talan Flick? na az igazan szar volt. mindegyiknek olyan igzai manitousan llllllaaaaaaaaaassssssssssssssuuuuuuuuu volt az oda meg a visszaut is. es kenni kellett oket egyfolytaban kulonben bealltak mint a fentebb emlitett Shock Works-ok.

plusz sok sikert talalni hozza alkatreszt.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

bandyta

bandyta

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
TPC volt?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en nem hiszem hogy bevallalnam a Firefly-t. persze ez csak privat szubjektiv velemeny, de probaltam par shermant, es egyiknek se volt tul szep mozgasa.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

bandyta

bandyta

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

csak tudod,én így vagyok szép... :D

:D:d

Gevox

Gevox

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás

Fogyókúra. :) Aztán máris több telóból válogathatsz. :)

Az utolsó Pikenak (ami belefért volna a keretembe) 150mm a nyaka. Ez nekem enyhén rövid.

Szóval 43 ezerért Sherman Firefly 2003as TPC+, 110 és 130mm? Sajnos az 50 az nekem tényleg a felsõ határ volt, más pedig nagyon nem jut eszembe, amit tudok állítgatni 100-130 körül és átütõs.

Csak tudod,én így vagyok szép... :D Meg a munkámhoz is kell az erõ és a súly is. (bútorozok)

bandyta

bandyta

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
Fogyókúra. :) Aztán máris több telóból válogathatsz. :)

Az utolsó Pikenak (ami belefért volna a keretembe) 150mm a nyaka. Ez nekem enyhén rövid.

Szóval 43 ezerért Sherman Firefly 2003as TPC+, 110 és 130mm? Sajnos az 50 az nekem tényleg a felsõ határ volt, más pedig nagyon nem jut eszembe, amit tudok állítgatni 100-130 körül és átütõs.

Gevox

Gevox

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás

Lesz itt egy eladó Recon 351 uturnos, acélrugós, de gyorszáras, ha valakit érdekel, 10es átütõvel nagyobb súlyúak is jól boldogulhatnak vele!
az én revelationom pedig könnyebbeknek is akár...

Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Rock Shox Recon 351

Sajnos szerintem az én 130kilómhoz ez kevés lenne. :( Pedig már majdnem elcsábultam... :)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
a recon 351 egy qrva jó teló, szerintem. :)

földid az eladó?

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás
Lesz itt egy eladó Recon 351 uturnos, acélrugós, de gyorszáras, ha valakit érdekel, 10es átütõvel nagyobb súlyúak is jól boldogulhatnak vele!
az én revelationom pedig könnyebbeknek is akár...

http://forum.bikemag.../hirdetes-65623

Howkeddlee

Howkeddlee

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás

a csavarok fölött kettétört a konzol. nem olyan nagy para, lehet másikat csináltatni rá. csak nekem k.rva rosszkor tört le.

Egyértelmû! Lehet fel kellene készülnöm rá már elõre,és csináltatnom kellene valakivel,aki ért hozzá. Mert egy kis "szar" alumínium az egész.
De ezt leszámítva,bírta a strapát? Nem csavarodott el,meg semmi? Jó ez azért más mint a nagy egyes,az is igaz!
Egy bajom van amúgy vele,azon kívül hogy már nincs hozzá semmi,hogy nem átütõs!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
PIKE PIKE PIKE PIKE

jah és PIKE

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

bandyta

bandyta

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
Sherman 45ért vs Pike 50ért. Melyik éri meg jobban? Jól gondolom, hogy utóbbi?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
a csavarok fölött kettétört a konzol. nem olyan nagy para, lehet másikat csináltatni rá. csak nekem k.rva rosszkor tört le.

Howkeddlee

Howkeddlee

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás
Ahh... ez tök jó! Szép kilátások! Amúgy hol tört le? A konzol szakadt ki,vagy a konzol tört el?
Na most az is szép,hogy már az égegyadta földön semmi nincs hozzá! Lehet nekem is egy új teleszkópot kéne vennem? :(

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
nekem big one volt. az ugye ugyanez a teló, csak csõtengelyes és duplaválla, 200 mm úttal. nálam letört a fékkonzol. saalbachban, a 4 közé jutásért menõ futamban :)

Howkeddlee

Howkeddlee

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás
Sziasztok!

Olvasgattam itt a háttérben,ahogy a tárcsafékes dolgokat beszéltétek ki,s adódott kérdés.
Nekem egy Shock Works Joy teleszkópom van,egy régi darab,40es becsúszókkal. Sokat ment már szegény,és ideje szétszedni illetve bezsírozni már,de én akkor is nagyon szeretem.
Ezen egy cserélhetõ IS tárcsafék konzol van,ami még nem látott fékszerkezetet. Most cserélném le a v-fékeimet tárcsafékre és tárcsákra. Szerintetek ehhez a teleszkóphoz mert ez nem átütõs,használhatok 203-as tárcsát? Nem lesz vele gond,és fogja bírni?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Tig: azt nem mondtam, hogy értelme van, csak hogy létezik, nekem most pl a 14/13cm felállás is elegendõ....igaz nincs is kikönnyítve, sõt nehéz is a konfig...

Gevox

Gevox

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás

itt csak példa vót. még mindig arra mondtam hogy a 200as tárcsa a gysz-as telót a Kolléga súlya alatt meg fogja gyilkolni.

Maggi majd meséld el (valamelyik megfelelõ topikban ) hogy mi értelme van egy rommá kõnnyített 16-18 centit mozgó bringának. :)

Gevox, DJ-bõl meg kb 2008-2009-eseket kerülni kéne, azok igazi kínai hulladékok. 2010 , meg ideit nem tudom.

Nos,mibõl fogom felismerni a telót,hogy az nem az az évjárat? Színben,matricában van esetleg változtatás? Amúgy miért nem javaslod azt az évjáratot? A kínai összerakás miatt? Vagy voltak velük problémák esetleg?