Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
29er
Started by
fityisz
, 2005. December 27. 22:17
Posted 2006. December 01. - 13:24
OFF
Tudom, hogy ezt nem igy kell, de most csak igy megy!!!!!!
PROBIKE, UNIT, FITYISZ!!!!!
nem megy a cyclopedias email cimem, valami megint behalt rajta, akarmi van kuldjetek a yahoosra az elkovetkezendo idoben!!!!!
ON
Tudom, hogy ezt nem igy kell, de most csak igy megy!!!!!!
PROBIKE, UNIT, FITYISZ!!!!!
nem megy a cyclopedias email cimem, valami megint behalt rajta, akarmi van kuldjetek a yahoosra az elkovetkezendo idoben!!!!!
ON
Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja,mit gondol, a másiknak vannak barátai.
http://soloszabi.blogspot.com
Posted 2006. November 20. - 23:47
... a váltókarhoz különösen! Mikori?
köszönöm. a váltókar egy 91-es Deore.
hogyhogy nem SS?
arra amásodik "versszak" adja a választ
"Mert mikor nyár van és meleg
Az egysebesség csudajó
De zimankóban s hidegben
A 2x7 helyénvaló… "
Posted 2006. November 20. - 23:29
94 elotti
dx xt dolog
dx xt dolog
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2006. November 20. - 23:24
94re tippelem
hogyhogy nem SS?
hogyhogy nem SS?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2006. November 20. - 23:07
Fityisz, gratula a géphez, a váltókarhoz különösen! Mikori?
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!
Race, no Rest!
vendég_unit_*
Posted 2006. November 20. - 21:08
Posted 2006. November 20. - 21:05
Itt van az õsz, itt van újra
S lassan a tél is bekopog
Fotóztam egy XT váltót
Amit fityisz felrakott.
Mert mikor nyár van és meleg
Az egysebesség csudajó
De zimankóban s hidegben
A 2x7 helyénvaló…
S lassan a tél is bekopog
Fotóztam egy XT váltót
Amit fityisz felrakott.
Mert mikor nyár van és meleg
Az egysebesség csudajó
De zimankóban s hidegben
A 2x7 helyénvaló…
vendég_unit_*
Posted 2006. November 20. - 21:04
vendég_unit_*
Posted 2006. November 09. - 16:26
Nem kell az a nagytányér ;-) most P.borosjenõrõl jövet volt egy "enyhe" hátszél... hát tekertem a 42/13-t (a 11-et már nem /bírtammertem) s úgy lobogtam, hogy ihaj... kissé féltem is. Eddig nem is használtam 42/15-nél keményebbet, de nem is nagyon fogok, meg nem múlik rajta semmi. Sztem a 38/11 az lenne az egészséges max. feldobni egy szép láncot, úgy, hogy végig tudd váltani mind a 14 fokozatot, az lenne a nyerõ. Akkor legyen 26/38 elõl, ebbõl már nem engedek. Walt-nak is olyan van ! (hihi)
Posted 2006. November 09. - 16:11
jaja, de találtam idehaza 34es meg 42es tányérokat, gondoltam hasznosítom öket
sor ügyben vevõ lennék a felvázolt összeállításra
sor ügyben vevõ lennék a felvázolt összeállításra
vendég_unit_*
Posted 2006. November 09. - 16:05
8-as.
Ezeket a remek fogszámokat honnan szerváltad? Nem valami 24/38-ról beszéltünk legutóbb és ahhoz egy 11-32 8-as sor?
Mondjuk most jöttem meg a 4 órás montizásból és kellett sokszor a 20-as kistányér, hátul meg a 26/30/34 bizony. Szégyellem is magam.
Szerintem rakjunk neked össze egy fog koszt egyénileg:
11-13-15-18-21-26-34 ??? Ezt meg lehet csinálni bármilyen 11-28-as sorból + kell hozzá egy 26-os a 24-es és egy 34-es a 28-as helyére. Nem szép, de randa. És egyedi!
Ezeket a remek fogszámokat honnan szerváltad? Nem valami 24/38-ról beszéltünk legutóbb és ahhoz egy 11-32 8-as sor?
Mondjuk most jöttem meg a 4 órás montizásból és kellett sokszor a 20-as kistányér, hátul meg a 26/30/34 bizony. Szégyellem is magam.
Szerintem rakjunk neked össze egy fog koszt egyénileg:
11-13-15-18-21-26-34 ??? Ezt meg lehet csinálni bármilyen 11-28-as sorból + kell hozzá egy 26-os a 24-es és egy 34-es a 28-as helyére. Nem szép, de randa. És egyedi!
Posted 2006. November 09. - 16:03
Fityisz!
Kepet a szep uj pacskerodrol!!!
Akarom!
Az elso atteteled tiszt, hatso sorban pedig egyezkedjunk emailban... szerintem van Neked valamim...
Kepet a szep uj pacskerodrol!!!
Akarom!
Az elso atteteled tiszt, hatso sorban pedig egyezkedjunk emailban... szerintem van Neked valamim...
Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja,mit gondol, a másiknak vannak barátai.
Posted 2006. November 09. - 15:46
Elébb jöjjön meg a váltós pacskerod, hogy tudd majd velem tartani a lépést a havon meg a jégen kollega!!!
megjött!
namost, ami adott: elõl 26-34-42, hátul: ?7es kazettás sor milyen van?
vendég_unit_*
Posted 2006. November 02. - 22:38
Elébb jöjjön meg a váltós pacskerod, hogy tudd majd velem tartani a lépést a havon meg a jégen kollega!!!
Posted 2006. November 02. - 21:44
vendég_unit_*
Posted 2006. November 02. - 21:41
29-es szöges nem nagyon van. Azaz nagyon nincs.
Off:
Még szerencse, hogy járok kiállításokra, de ezek biza 26-osak:
Trekkinget meg nem fotózok.
On
Viszont a Little Albert-bõl remeket lehet készíteni.
Off:
Még szerencse, hogy járok kiállításokra, de ezek biza 26-osak:
Trekkinget meg nem fotózok.
On
Viszont a Little Albert-bõl remeket lehet készíteni.
Posted 2006. November 02. - 12:10
Ide is:
Schwalbe szöges gumit keresek (Snow Stud), de a nagykerbe csak a 26-os Ice Spiker jön. Ha valaki tud tuti beszerzési forrást (akár a szomszédban valahol) legyen szíves ossza meg velem... Köszi!
Más szöges gumi is jöhet, úgy tudom, pl. a Nokian-nak is van 622-es felnire való.
Schwalbe szöges gumit keresek (Snow Stud), de a nagykerbe csak a 26-os Ice Spiker jön. Ha valaki tud tuti beszerzési forrást (akár a szomszédban valahol) legyen szíves ossza meg velem... Köszi!
Más szöges gumi is jöhet, úgy tudom, pl. a Nokian-nak is van 622-es felnire való.
Posted 2006. October 19. - 22:53
Nahát. Ezt jól megkaptam. Született is vagy egy oldal offtopic!
Az a helyet hogy amikor építettem ezt a "szörnyszülöttet" nem kaptam bele semmilyen villát- még merevet sem. Ezért újítottam a suntourt.
Amiért ezúton is bocsánatot kérek. :-P és le lehet szállni a témáról.
Ígérem veszek rendes vázat és villát is, csak vigyék el a cannondale-omat.
Sztm ne szívd melre. Nem személyed ellen irányult támadás, csak már néha zavaró az összemosás.
Neked van egy trekking vázad egy bele való telóval s rá is jöttél, hogy kell 29es, ez így tiszta. A baj nem azzal van, hogy valaki egy trekkingel kezdi s utána jön rá, hogy az nem helyetesítheti a 29es montit, hanem azzal, hogy a topiknak nem a trekkingekrõl kéne szólnia, hanem a 29es mtb-krõl.
Valóban drága egy 29es váz, de pl ugyanennyire drága mondjuk egy Fox teló, s akinek pl csak RST-re tellik az nem irogat a Fox topikba, hogy márpedig az RST is helyettesíti a Fox-ot hisz mozog az is, teló az is... legyen minden a maga helyén.
vendég_unit_*
Posted 2006. October 19. - 22:01
Posted 2006. October 19. - 17:20
Nahát. Ezt jól megkaptam. Született is vagy egy oldal offtopic!
Az a helyet hogy amikor építettem ezt a "szörnyszülöttet" nem kaptam bele semmilyen villát- még merevet sem. Ezért újítottam a suntourt.