Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

29er

- - - - -

• Please log in to reply
1138 replies to this topic

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
szerintem a carbon jobban birja mar ilyen seruleseket is, mint az alu. ha a karbonban kar keletkezik, ott lehet az alu nem torik, viszont ugyis serul annyira, hogy nem szazas utana.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,662 posts

Én sem váltok, tekintve, hogy az olcsó karbon is már pár helyen szét van nálam verve. A középcsapágyházon van egy kisebb lyuk, hegyes szikla, s a támvillán is vannak csúnya bibik. Az "advanced carbon" már rég a kukában végezte volna.

Vagy csak apró karcolás lenne rajta. Ki tudja ?
Marci

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Én sem váltok, tekintve, hogy az olcsó karbon is már pár helyen szét van nálam verve. A középcsapágyházon van egy kisebb lyuk, hegyes szikla, s a támvillán is vannak csúnya bibik. Az "advanced carbon" már rég a kukában végezte volna.

Említetted múltkor, láncvillánál kellett már kreatívkodnod láncfelkapás miatt és említettél egy megoldást. Mi volt az pontosan? :) Kicsit oxigénhiányos állapotban voltam, mikor mesélted, egyszerûen nem emlékezem rá.
Off. (2 éve a Kaán Károly kilátónál állított meg egy felfelén és kérdezte meg egy túrázó család, hol vana Kaán kilátó. Nem tudtam megmondani. Mentségemre szóljon, lehet, a nevem sem ment volna... :-D) On.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

azmegmiaz?

Composite Technology | Technology - Giant Bicycles | United States
XtC Advanced SL 29er Frameset (2013) - Bikes | Giant Bicycles | Australia

szerintem kg korul lehet, meg mintha vhol 2000 dollcsi koruli arat olvastam volna a vazra. nekem szimpi volt a jelenlegi "olcso", hogy nincs agyonkonnyitve.

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 posts

most meg jon az advanced carbon :)

azmegmiaz?

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
tobb olyan embert is ismerek, aki ahogy megjelent a carbon giant, csereltek az alut, most meg jon az advanced carbon :)

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 posts

Hát, ha jövõre megszponzorálnak egy Spark 29er Carbonnal, az enyém is az apróban köt ki. :D

úúú azok nekem is tetszenek. A hátsó tag-okkal vannak gondok, de sebaj, teszünk bele foxot :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Vagy csak egyszerûen egy újabb 29esre váltanak(?)

Hát, ha jövõre megszponzorálnak egy Spark 29er Carbonnal, az enyém is az apróban köt ki. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Világszinten már nem a 26-os a deviáns? :)

Már az sem, maradt az SS és a fatbike.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Bikertiger, még jó, hogy maradtak "igazi montisok", akiken jókat lehet nevetgélni a trekking nyergébõl...

Világszinten már nem a 26-os a deviáns? :)

A sebesség mindent megold.

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 posts
Vagy csak egyszerûen egy újabb 29esre váltanak(?)
Szerintem ez csak a nagy számok törvénye, több 29er talált gazdára az elmúlt pár évben és így több is vált eladóvá... nem hiszem, hogy itt bármiféle összeesküvés elméletet kell keresni.

Bikertiger, még jó, hogy maradtak "igazi montisok", akiken jókat lehet nevetgélni a trekking nyergébõl...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
rágyüttek az emberek az elsõ lelkesedés után hogy mégis jobb a monti mint a trekking...:)

meg amúgyis jön az új divat a 650bí, idejében köll váltani.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts
mi lehet az oka annak, hogy az apróban feltûnõen sok alig használt 29er van?
pl ez nem is annyira régen volt bemutatva itt.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts

Szórják ki a 26-ost, már kutya nem veszi :-)

A kutya nem is... :-)

The Face

The Face

vendég

• fórumtag
  • 251 posts

van ilyen is :) On-One Carbon XC Whippet Un-Decaled Frame

bar ez szerintem egyben magyarazat az eredetere is... biztos a 29ert is fogjak ebayes arban adni.

vki irta a garanciat - a garancia az ebayes vazra max inkabb disznek jo, egy ekkora erteku es ekkora meretu vmit odavissza kuldozgetni magyarisztanbol tobbe kerulne, mint egy uj vaz.

Szórják ki a 26-ost, már kutya nem veszi :-)

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts

Hát azért nagyon nem, az ebay-es villával, vámmal 620 USD+ szállítás
Az one-on 500 font , plusz ha kérsz hozzá villát az még 250 + szállítás

A két pénznem között pedig van egy 1,5-szeres szorzó

On-One-ék pont most akciózták a héten a 29er Lurchert karbon villával, e-mailben jött az ajánlat és ~600 EUR volt. Levették az oldalról, nem találom már, szerintem kifogytak.

Akciózták az SS verziót is, íme: On-One Lurcher Carbon Hardtail 29er Singlespeed Frame
314 EUR. (Ennyiért vettem a 26os karbon XC Whippetet tõlük akciósan, pontosan amit Arn linkelt.)
Mivel cserélhetõ a a Lurcheren a dropout hátul, viszonylag olcsón lehet hozzá venni nem SS-hez valót. 314 EUR + 30-35 EUR csomagküldésért-ért nem gondolkodnék kínában, erre van 2 év gari.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

van ilyen is :) On-One Carbon XC Whippet Un-Decaled Frame

bar ez szerintem egyben magyarazat az eredetere is... biztos a 29ert is fogjak ebayes arban adni.

vki irta a garanciat - a garancia az ebayes vazra max inkabb disznek jo, egy ekkora erteku es ekkora meretu vmit odavissza kuldozgetni magyarisztanbol tobbe kerulne, mint egy uj vaz.

The Face

The Face

vendég

• fórumtag
  • 251 posts

Megkérik, hogy a fene vigye!... :/ Így már majdnem (?) egy On-One Lurcher árában van.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts

Kb 32% a vételár+posta összegének!

Megkérik, hogy a fene vigye!... :/ Így már majdnem (?) egy On-One Lurcher árában van.