dettópersze azért értetlenkedtek kicsit a tracking number hosszával kapcsolatban...
Nekem ilyen címnemtalálhatónemkerestestb miatt már küldtek vissza csomagomat Angliába
dettópersze azért értetlenkedtek kicsit a tracking number hosszával kapcsolatban...
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Sziasztok !
Érdeklõdnék hogy a linkelt villa átalakítható 29 er kerékhez?Ha igen ez igényel valami alkatrészt vagy csak a belsõ részben kell állítani valamit.
Kérdeztem az eladót de nem értette meg mit akarok valami olyasmit írt hogy bízik benne!
Ha valaki tudna segíteni megköszönném !
Cannondale Headshok lefty Speed Carbon SL DLR 110mm 1230 Gramm | eBay
itt egy másik is ilyen egyszerû lenne?
CANNONDALE LEFTY NEEDLE BEARING RESET - YouTube
az én 26-os,osztrákiából vett cannondalem lefty villája is megjárta az 88aid-et,az olajpatronba bele van gravírozva a 88+ és egy szamsor,gondolom valami szervíz referenciszám:)
Találtam pár videót érdekes dolgokat csinálnak a srácok de végül 29-er lett a vége ha jól értem.Azt esetleg tudja valaki hogy a villanyak bilincsek milyen távolságba vannak egymástól azaz mekkora homlokcsõhosszhoz illenek.Egy usa hirdetõ azt írta hogy ez minden villánál egyforma de azt nem irta hogy mennyi az annyi?
Ventoux - Cannondale Lefty Reset - YouTube
Sziasztok !
Érdeklõdnék hogy a linkelt villa átalakítható 29 er kerékhez?Ha igen ez igényel valami alkatrészt vagy csak a belsõ részben kell állítani valamit.
Kérdeztem az eladót de nem értette meg mit akarok valami olyasmit írt hogy bízik benne!
Ha valaki tudna segíteni megköszönném !
Cannondale Headshok lefty Speed Carbon SL DLR 110mm 1230 Gramm | eBay
Nem is értem miért nem lett még igény valami jóóóó nagy, világító hátterû, digitális fokozatkijelzõre...
.