Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3119 hozzászólás a témában

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Lassul bazmeg. És nem is találom a választ.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
4M Te hülye :D !

AW meg csak irígy, mert örül, ha napjában egyszer szarik, mint a kislányok!

A haveromat meg nem szedem ki! Chucky 4eva :D !

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
__
Iv

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na mi van?! Lassul a google?! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na jól van, akkor ez volt a beugróó...

Kokkkvíz: mivel római számok esetén az egyik legfontosabb szabály, hogy ugyanabból csak 3 db-ot írhatunk egymás mellé és M a legnagyobb (1000), hogy írjuk a 4000-et?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Óóóó pöcs vagy. Gyorsabb voltam :) vagy csalsz egyébként is, és az én általam belinkelt cikkbõl szedted a szöveget..

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Részlet egy idevonatkozó cikkbõl:
...Idetartozik részben a domború felületû, macskafejre emlékeztetõ macskakõ is, igaz ez a szavunk egy német kifejezés, a Katzenkopfstein = macskafejkõ tükörfordításaként került nyelvünkbe.

Kokk, kis buzi vagy a könnyû kérdéseiddel!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
http://www.geographi...i&rov=6&id=5233

Most akkor mit nyertem?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Kokkkvíz: miért hívják macskakõnek a macskakövet?

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
A harci kutyák helyzete sajnos egy csöppet sem változott 2005-ben! Csakúgy, mint a fonyódi csúszdáé! Ezért az Újévben joban rá kell feküdnünk ezekre a témákra!
Persze Pécsi Kakamatyik Dalárdájának is teljes erõvel oda kell tennie magát a magyar szarszimpatizánsok szcénájára!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ha ezek után neked még van... akkor te leszel az Elnök, nem is a Mettyú..

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás
LÉpek zabálni, Ló étvágyat mindenkinek!:lick:

Give me some iced-tea from long Island!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Javaslom, hogy ellenõrizzétek, hogy szakszerûen szartok-e, hajoljatok oda rendesen a másik valagához, és nézzétek, hogy az elõírásoknak megfelelõen tekeredik-e elõ a kígyó.. Nem lehetne befejezni ezt a témát?

És mi a véleményetek a harcikutyákról?

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás
A hónap szarója ingyen moshatná a valagát az egyesület bidéjében, nehogy betyárkörtés seggére húzzta vissza az alsógatyeszt.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Inkább olyan fixen lerakható, slagra szerelhetõ nagynyomású pisztoly kéne... Lerakni valahova, aztán a hónap szarójának szarás utáni maradékait nagynyomásúval elküldeni a világ különbözõ részeire... :D

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
És mindig megválasztanánk a 'Hónap szarójá'-t, aki viselhetné egyesületünk kaki alakú kitûzõjét! Meg kapna egy csomag 4-es Creptot, szimpla rétegût, jó rücsköset, hogy a kis böllöncöket is le lehessen vakarni!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Shoshi, vazz! 8Ettõl majd befostam... PEdig ma má megvolt... Rakj valami boardosabbat! ;)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ez már valami egészen gusztustalan, hogy piedesztára emelitek a szarotokat. Javaslom, hogy gyûjtsetek mintát, aztán egy közös szeánsz körében elemezgessétek, ízlelgessétek, szagolgassátok és csináljatok recepteket, hogy mit kell enni/inni, hogy meghatározott állagút fossatok. Mettyú lehetne ennek a kis klubnak az elnöke, lehetne rá alapítani egyesületet, a Gittegylet mintájára, a szünetekben ti is rághatnátok a cuccot, hogy ki ne száradjon..

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás
Nekem nem volt gáz másnap az XtraPistától, ellenben Bagira durván szuszogott a barlangjában, az meg tudom, hogy a sokféle piától és kevés alvástól volt.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Öcsém csinált múlt héten gyrost, kurrva jó volt, és jól csípett. Szartam is tõle nagyot. Ja, és tegnap háromszor szartam. Ma meg reggel egyet, de majd kell még!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.