Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3119 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Látod, most be is rekedt a dolog... Elcsesztél mindent. :( Sosem tudjátok, hogy hol a határ és ebbõl van mindig a baj...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Kokk.. ejj.. ne haragudj.. csak ilyen durvaságokkal kell visszarángatni a valóságba az egyedeket :D

de ha lesz másik angyal, akkor majd az bekapja.. nem kellek én oda :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Tibi annyira beteg, hogy már minden harmadik másodpercben nyitja ki a szemét, és nem látja a teljes fórumot :D !

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
SZÉPEK VAGYTOK, ÉS A GONDOLATAITOK IS ,SZERENCSE, HOGY EBÉD UTÁN OLVASTAM ÕKET:ellenben Bagira durván szuszogott a barlangjában(EZ A LEGJOBB)
hogy a kis böllöncöket is le lehessen vakarni
megfelelõen tekeredik-e elõ a kígyó
elküldeni a világ különbözõ részeire
magyar szarszimpatizánsok szcénájára!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ez nem volt fair és egyáltalán nem is vicces. De majd lesz másik angyal és majd akkor bekaphatod. Addig is. :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Kokk: neked mi jutott elõször eszedbe Dig képét megnézve? Hogy nincs ki segítsen a "morning erection" problémádat megoldani?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na, porbafingók, akik olyan borzalmas részidõvel rendelkeztek, hogy inkább porba se fingjatok! Lehet itt eldurvulni, saját szegénységi bizonyítványok tömkelegét kiállítani, én akkor is nagyobbat ugrok és gyorsabb vagyok lefelé. Szal elemezzétek Dig 1. képét és ha a dologról az jut eszetekbe, amit reggel a tükörben láttatok, sinen vagytok... :D Hehehehehehe...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Újat mondj.. ne tényeket..

Kokk, mint haladó gondolkodó??? Ezt a vicclapról szedted, nem?

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás

És ez akkor most hogy? Vagy mi ez? És egyébként is.

A lényeg csak annyi, hogy a Kokk a legnagyobb siheder kis hurkapöcs ezen a Földön!
A többi meg csak sallang!

Amúgy a megfejtés:
http://www.sulinet.h...k/Kcq/0/16210/3

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Ezt csak kokkk érti, mert õ haladó szellemû gondolkodó:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás

Parancsolsz?:D

http://img389.images...felesgek2si.jpg

És ez akkor most hogy? Vagy mi ez? És egyébként is.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Parancsolsz?:D

http://img389.images...felesgek2si.jpg

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hö? A kloákádra húzódott az idegbajod?! :D

Dig: nézz inkább született feleségeket és rajzolj asszonyt! ;)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
vazz, még mindig úgy fáj a hátam, hogy nem bírtam suliba menni, elmentem dokihoz, aszondta ha sok szarás + hugyozásingeren lesz akkor tépjek el az idegsebészetre azt ott +int elküldenek emertre. ma még csak 2szer szartam és a lábam se zsibbad és nincs a gatyámban a vonalkód se úgyhogy nem m1ek. remélem most már kifekszem a dolgot mer már nagyon tele van a tököm:mad:

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Így van, de igazából Shosinak van igaza, épp Ûrgammákat nézek. :shy:

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hehehehehehe... Látom, te is az életet szimuláltad, csak a sajátodat a saját felfogásod szerint... :D Hehehehehe...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Én ezt egy kilövés utáni ûrhajónak nézem, ami éppen átlépi a sztratoszférát, de alig van már üzemanyaga...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Megihlettél kokki

http://img352.images.../kokknak7ja.jpg

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ááááá... Shoshi nagy megfejtõ ma!!! :D:D:D

Shoshi vitte a pálmát! És a kérdés 5000-rel kellett volna, hogy legyen... :D A megfejtés folyamata pedig visszaadhatatlan... LOL!!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Alapszabály a 3! Mettyú, ez meg milyen kocsmaszabály?!?!?! :D:D:D