Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3119 hozzászólás a témában

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Mindegy. Azt is utálom! :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Az Pumukli!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Utálom Pumiklit!!!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Nem baj, majd megmentünk! Kiszabadítunk a Kazinczybõl! Összeállítunk egy kis kommandót, és közös MSZP-FIDESZ támogatással felszereljük, kiképezzük, és bevetjük az érdekedben! Persze ha balul sül el a dolog, akkor senki sem vállalja értünk a felelõsséget, lemondanak rólunk, nem küldenek helikoptert, és számûznek minket Whistlerbe szánalmas kis életünk hátralevõ napjaira :D !

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Van fórumom, meg guglim is, csak néha megy el, de ha újraindítom a gépet, akkor jó.

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
.... szóval ilyeneket: http://kep.tar.hu/sh...7951/18588443#2

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Utálom John McClane-t!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
..ja és ZAP-ot is meg kell mentenünk, ugyanis nincs több GOOGLIJA,meg FOORUMJA, és ezek utánpótlása nélkül,elsorvad ,és elpusztul!! Már ilyeneket csinál kínjában:

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Oksa. Bár eddig midennel szemben hatásosnak bizonyultak titkos földalatti fekete maszkos technikáim, ezzel szemben mégsem tudok semmit sem tenni. Lebassza az embert a lábáról két napra, és utána már megint erõs vagyok, és gyors akarok lenni :D !

Elpusztíthatatlan vagyok vazze, mint John McClane karácsonykor :D !

Feltöltött kép

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Shoosh, de te hatalmas NINJA vagy! Legközelebb támadd vissza azt a migrén csávót, izombóóó OKÉS?!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Tomidny:
Check dis out!

Jajj, ez fáj. Félelmetes, hogy milyen hülyeségeket képesek csináltatni magukon az emberek...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Morgen Delekek!

Fasszán arra ébredtem, hogy leszakad az arcom, annyira fáj, és valami nem stimmel. Aztán mikor hazaértem a kedvesemtõl, rájöttem, hogy éjjel támadott meg a migrén, és ezért nem jojózott a szemem szerencsére, viszont a fejfájás és a hányinger köszöntött a mai reggelen! Szal még aludtam egy keveset, és csak fél tíz körül jöttem be. Már jobb egy kicsit!

Tegnap beszéltem a fõnökömmel és tisztelettudóan, minden erõszaktól mentesen elküldtem a picsába, mert hülyének néz. És érdekes módon megértette a mondandómat. Még lehet, hogy lesz ebbõl valami. Bár hiszem, ha látom. Annak örülök a legjobban, hogy nem voltam szopó, és a 21 perces beszélgetés alatt 85%-át elmondtam annak, ami bassza a csõrömet... Máris jobban éreztem magam :D .

FAHELY:
Óvatosan ezzel a hugyozós projekttel ;) ! Vagy lesz nálatok buli :D ??? Szívesen lehugyozok az emeletrõl az Öregeidhez!

dnl:
Tegnap elõtt nem volt sár, bár most esik, szal biztosan cikisebb a helyzet. Rggel mindenesetre havas autók jöttek lefelé a hegyrõl.

Tomidny:
Check dis out!

Szép napot Nektek!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ááá.. én nem veszek haszontalan dolgokat.. :) annyit.. :) de a gondolat értékelendõ. Majd ha 30 év múlva körbenézek és ennek a vminek lesz helye, és minden másom megvan, akkor megveszem.. :) és te miért nem veszel? Ha már egyszer azt akarod, hogy királyabb kéród legyen, mint nekem? Ezzel tuti nyersz... :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Gonolom, mert berendezési tárgy a kis lakásodba. És még mókás is. Vagy nem. De talán.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
L_L: Há' minek vegyek olyat..?

dnl: én megyek haza pénteken, a számom meg a régi..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na, az egyik megvolt. 3-mas lett, pedig semmi puskázás, meg lapcsere és még kötekedett is. :D Ez a szigó elõfeltétele. Most jön P. tanár úr szopatása, de csak 10-tõl. Viszont délután 4-ig. :( Mindegy, azt leszarom...

Este hugyálhatunk, bár addig biztos megyek még párszor... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
AZT A JÓÓREGGELIT!!

Valami hugyozós,petárdázós bulit a PG-nél??

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Reggelt!

Gyilkos ez a korán kelés... Tessék szorítani napközben! ;) Ma este akár lehetne is valami videjó... :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
wolf: ilyet nem veszel?

http://www.jamesmcad...l/sb_table.html
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
Sziasztok,
ma hazajöttem pécsre 2 napra. MEséljetek, lehet menni bringázni? nagy fönn a sár?

AW, Atis: péntek estére van két szinházjegyünk pesten, nincs kedvetek elmenni? Ja, és Bandi hol lehet elérni, meglett a telcsid?

Matyi: kösz a menetrend megnézést ;)