Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3119 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Úgyvan, úgyvan! :D ÉS most ehhez mit kell szólnunk?! :D Hogy jó? Mert akkor jó. ÉS lesz sok pénzünk, meg egyen VPFree-nk?! ;)

Zapat: a tegnap(v. tegnap elött) felhozott ma esti nálad tenyészés már nem él? Asszem kicsit pofátlan voltam...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Hééé Katonabogarak elnökség!
Ekként nyilatkozunk? Van 1 óránk rá. Mondjuk, hogy ja... ;) :D

Alulírott Pántya Gábor, mint a Katonabogarak Hegyikerékpáros Egyesület (7623 Pécs, Alajos u. 12.) elnöke az egyesület nevében és képviseletében, az elnökség döntése értelmében akként

n y i l a t k o z o k,

hogy az Egyesület vállalja a „Csúcs” szabadidõ park tervezõi munkálatalaiban való részvételt, valamint a jövõben az egyesület profiljának megfelelõ versenyek szervezését és lebonyolítását, az ehhez szükséges pálya karbantartását.

Pécs, 2006. január 05.

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
De van ez magyarul is: http://totalcar.hu/m...5.12.20.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Gondolom, ezt akartad linkelni...

Mondjuk jó lenne ez is. Kicsit meg lehetne lepni vele embereket :D
Vagy ezzel

Mondjuk ez meg diesel, szóval még jobb ;) Eh, de ez automata váltós, na mindegy.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
nekem az elõzõ passat jobban tetszett, + autó bild összehasonlító tesztbe több összeszerelési és minõségi hibát találtak benne és, aszonták, hogy a wv visszalépett 1et a minõségben az elõzõ modellekhez képest:(

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
nna ezt akartam az elõbb:
http://images.google...official_s&sa=G

baszki nem ezt mennyetek rá baloldalon a wv-re és ott phaethon limo!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Van RS Octavia kombi 4x4 is. Nekem az kéne! :D Prágában láttam. Full fekete volt, k*rva nagy gyönyörû felnikkel és belül olyan drappos-sárgás-barna volt minden. Fúúú... Na az álom. És még "talán" elérhetõ is.

RS Passatról meg nem tudok :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Nekem inkább új Passat Variant kéne. Vagy Octavia kombi 4x4 ;)

akko má passat, az nagyobb:D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
http://images.google...&hl=hu&lr=&sa=N

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nekem inkább új Passat Variant kéne. Vagy Octavia kombi 4x4 ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Nincs is annyi pénzed. Sok pénzt fog felemészteni a szuper freestyle talicska építése. Hõkezelés, aranyszínûre eloxálás, stb...

igazad van! most autót veszek:afro:

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
...igyunk... én most hazamentem, mert meg kell sétálltatni a BagiráT...

csáátok

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
Nekem egy A6 kombi kell 4.2 quatro:
http://wwww.audi.hu/...sh=1&haendler=#

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Az az igazság, hogy eléggé pörgök a mai sikerek után. Szal este igyunk mg egy jól megérdemelt sört egy fizetõs helyre beülve. Pölö.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

stipistopp az enyém!!!!van 1 jó taligánk, azt megkapod + 1 láda calsberget adsz és egálban vagyunk

Nincs is annyi pénzed. Sok pénzt fog felemészteni a szuper freestyle talicska építése. Hõkezelés, aranyszínûre eloxálás, stb...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

húúú, lehet eladom a Konám ;)

stipistopp az enyém!!!!van 1 jó taligánk, azt megkapod + 1 láda calsberget adsz és egálban vagyunk

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
S8 egy álom, bár kicsit nagy. Egy kombi RS4 jobb lenne... ;)

Ez a Volvo meg nagyon kemény, de ennek is elcseszték a hátulját, mint a civicnek. Bár a civicet úgy ahogy van elcseszték. Meg az új Yaris is tök béna. Miért van az, hogy egyre több a pancser autó? :D

Kössz mindenkinek. És kicsit sikerült visszafogni a nyavajgást is, pedi holnap... :D Hehehehe...

Magoo: respect!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
vaze voltam macskával állatorvosnál és +jött a kutya vérvételi eredménye és kiderült belõle, hogy a fogamzásgátló mellékhatásai miatt halt meg. orvos szerint 1000 bõl 1 jár így, de akkor mér pont az enyém bassza +!?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ez a talicskázás tényleg iszonyat jó.
Fúú, amikor építkezésen dolgoztam, még egy kézzel is el tudtam tolni az üres talicskát.
Mondjuk ezeken látszik, hogy azért jóval könnyebbek, mint amit boltban lehet kapni, de elég könnyen össze lehetne dobni egy aluvázas darabot. Megfelelõ csapágyazás, és valami könnyû ballonos kerék :D
húúú, lehet eladom a Konám ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
mennyi hûlye van a világon...
de te is menntél ilyennel ZAP- Rózsadomb/Feje, emlékszel,dönntöttkanyar stb??
...mármint talicska...