Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3119 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Téged. :D

De jól van, kössz. Egyenlõre csak infó gyûjtés. De ez nem olyan vészes árú és nem olyan ritka, mint a 2004-es, átütõs psylo (by thez ;)).

Mellesleg miben más a comp, meg az elite?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Na kokka, akkor itt mondom, nem lesz bajod a black-el, errõl nincs mítosz hogy törik meg reped meg faszom, LCS villája nagyon szépen is mozgott, jó súlyban van, szóval nem tudom mit akarsz még:)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Szart pucolni?!?! :D:D

linkelni vazze :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Szart pucolni?!?! :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
magoo: felvettelek msnre, ha feljössz segítek.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
banyeg amióta nincs kutyánk azóta vmelyik szomszéd kutya mindig a járdánk közepére fekteti a nagy barna szalagkábelt én + mindig átmegyek rajta bringával,
de most nem vettem észre és végigtoltam a konyhán:mad: ehh.. még jó, hogy nem léptem bele :)

ez a linkelés + nem akar összejönni

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
LOL! Nekem is felidézte az elmúlt egy hónapot... :D De mivel Shoshihoz akár be is költözhetnénk és esetleg úgyis majd véga ottan annak, mehetünk sûrûn, jól lelakni... ;)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Ez cseszett jó volt ez a 14 órai hirtelen délutáni munkahelyi party, már hiányoztak az ilyenek. Két hátránya volt: az egyik, hogy full másnapos vagyok.

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Azért örülök, hogy LL segítõkészsége és pozitív hozzáállása kinevezése óta is megmaradt. Szomorú, hogy máshol nem ez a helyzet...

Ugyan.. ne viccelj :)
Alapban nem változok, de a ti irányotokban szinte fõleg biztos hogy nem. ;)

LL: kösz a javítást, de hogy csináltad nekem van amikor nem azt rakja be mint amit kijelölök.

szakmai titok, bocs de nem árulhatom el. :no:

gyak: az oldalon a képre kattintva inditod ela videót, ugyí? na a képre katt jobb egérgombbal és copy link valami. most így nem tudom fejbõl.. (persze nem árt utána kiprobálnod a linket, hogy sikerült-e.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nem tudom. :D

De azt tudom, hogy a Király ment ma szkvassolni a tesóddal. Hát izé... :D Én is mennék vele...! ;)

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
ünnepelj geci. Na és milyen a kesztyûd? melyik fox modell?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Magunkat shopoltuk... :D Jó volt! ;)

És ja, kettes lett. És örülök neki. Ez az én napom volt ma. Illetve még mindig az... :)

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
Mi workshopoltok, árpádtetõt?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na itten meg teljesen király workshop alakult ki:D! És most workshopolunk:D!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Kokkk, csak kettes??? Na gyere csak haza kisfiam BSZJB!! Majd én megtanítalak a rendre!!!Ne merészelj a szemem elé kerûlni amíg ki-nem javítod!!! Te szemtelen piszok fráter!!

GRATULAAA

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
Végülis akar valaki rendelni valamit? ugy tunik sikerül most leadni a rendelést, mert egy kollégám kedden megy csikágóba. gyûjtcsetek és szóljatok (ha valaki már irt akkor bocs, még nem volt idõm visszaolvasni).

Harjá árpád tetõ, hejrá Leöwey (ja ez mégsem)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
de a nõgyógyász még mindig könnyebb mint az autószerelõ, mert annak követnie kell a kocsik fejlõdését. a pina + sosem változik:D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

gyakorlatból + nem tudok készülni otthon. asszem má +in mellényúltam ezzel a szakmával.

Hát hiába ábrándozol, egy nõgyógyásznak is sokat kell tanulnia... ;)
És ha annál mellényúlsz akkor proktológus leszel :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Mert te se tanulsz bazzeg.

De azé szoktam. gyakorlatból + nem tudok készülni otthon. asszem má +in mellényúltam ezzel a szakmával.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Vazze, Kokk! Azért örülök ám a kettesednek!
És mi ez a kisgép mizéria?
Az meg honnan lett?

Ha arra gondolok, amire, akkor azt akkor rakta össze, amikor épp el volt törve a rugója.
De az nem a kisgép, hanem az általa speedynek titulált fulmerev városi szaladgálósgép.

faszom még 1bõl rántanak, tököm teli van.

Mert te se tanulsz bazzeg.

Tomy menjünk bringázni 7végén!!
mi kocsinkon is kéne fékbetétet cserélni hátul, elöl már ki lett, de hátul nem tudták leszedni a kereket mer annyira ráhúztam:D

Hát meglátom mi lesz hétvégén. Majd szólok, ha van kedvem. Bár majd megnézek valami bringás filmet, és akkor megint megjön...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök