De jól van, kössz. Egyenlõre csak infó gyûjtés. De ez nem olyan vészes árú és nem olyan ritka, mint a 2004-es, átütõs psylo (by thez

Mellesleg miben más a comp, meg az elite?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Szart pucolni?!?!
:D
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Aktuális civil
Azért örülök, hogy LL segítõkészsége és pozitív hozzáállása kinevezése óta is megmaradt. Szomorú, hogy máshol nem ez a helyzet...
LL: kösz a javítást, de hogy csináltad nekem van amikor nem azt rakja be mint amit kijelölök.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Hát hiába ábrándozol, egy nõgyógyásznak is sokat kell tanulnia...gyakorlatból + nem tudok készülni otthon. asszem má +in mellényúltam ezzel a szakmával.
Mert te se tanulsz bazzeg.
Ha arra gondolok, amire, akkor azt akkor rakta össze, amikor épp el volt törve a rugója.Vazze, Kokk! Azért örülök ám a kettesednek!
És mi ez a kisgép mizéria?
Az meg honnan lett?
Mert te se tanulsz bazzeg.faszom még 1bõl rántanak, tököm teli van.
Hát meglátom mi lesz hétvégén. Majd szólok, ha van kedvem. Bár majd megnézek valami bringás filmet, és akkor megint megjön...Tomy menjünk bringázni 7végén!!
mi kocsinkon is kéne fékbetétet cserélni hátul, elöl már ki lett, de hátul nem tudták leszedni a kereket mer annyira ráhúztam:D