Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3119 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hja, de a fene nagy optimizmusom... 8Most keresgélhetek majd tovább...

ez jó
ez is

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
na, LL +tanított limkelni:
http://media.skoopy....s/vid_00949.wmv
http://media.skoopy....s/vid_00933.wmv

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
St. Leslie, kétfõ, soknapos turnus, teljes ellátással.

Kispudváról meg annyit, hogy óvasd el mit írt róla a skac, akivel ugyanezt csinálta. Na jó, elmondom: azt írta, hogy kispudva vele is ezt csinálta.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Miért van az, hogy az ember nem tud elég óvatosan fogalmazni...?!

Most el vagyok kenõdve. Faszért nem lehet valamit normálisan elintézni...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts

Kicsit le kell szarnom a dolgot...

Ha az ember szarik, akkor már szarjon rendesen! Mi az, hogy 'kicsit'? Szard le rendesen egy kvalitéttal! Ha kell menj el Shoshi-hoz, majd megmutassa hogyan kell azt!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Zsír, vazz, jó lesz az a hétvége, érzem... :D

Kössz az infókat. Bõven jó ez. Illetve jó lenne. Ha a kis buzi... Vááá... Na mindegy. Aszonta majd holnap. Meglátjuk. Azért hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem bízom a dologban. Csak milyen már az ilyen? Ezért nem lehet normálisan csinálni semmit ebben az országban. Mert sok az ilyen Pudva! Ha nem akarja eladni, akkor ne hirdesse... Vááá...

De Misi aszonta, hogy ha befuccsol, szerez nekem ilyet. Úgyhogy kicsit megnyugodtam, de azért jó lenne, ha összejönne... Na mindegy. Sokat filózok rajta. Kicsit le kell szarnom a dolgot...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Tibur:
Kattints az "ezt"-re, most Hickmann, vagy Hickomat:D!

Kokka:
Csak '04-es katalógot találtam! Ebben 100/120-at mozog a Comp, olajcsillapítás, állítható elõfeszítés és visszaút csillapítás, 30 mm-es alu becsúszók, acél nyak, magnézium külsõ szárak, 1905 g (nagyon sokáig tartana elszívnod).
Nekem úgy rémlik, hogy a régebbi (Napkiné) egyedül abban különbözött, hogy az 80/100-at mozgott.
Jah, és úgy látszik ez ilyen közös vonás, hogy ha megbeszélsz valamit tutira, akkor az utána hirtelen nem lesz jó.

Tibur:
Most már 80%-os a nap! Sõt! 90%!

Részemrõl a PSZL nagyon messze van, de persze normál ebbõl a távlatból!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Háhá, lejött a 24 5. évadjának elsõ két része! Állítólag nagyon ütös... Alig várom, hogy meg tudjam nézni :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nálam olcsosítás függõ a dolog

kipakoltam az erkélyt,most elfér majd a három bringa,szal lesz hely az ujdonságnak:D

megyek még otpbe,remélem még apénzes dolog iylenkor nyitva van!!

meg kéne fürdetni ezt a z ördögöt,nagyon piszoks lett a ultkori turaalatt...

véleményt monodott atöri könyvemröl,mert biza rászart a boritójára:D

verekedni én is megyek!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ha leszünk páran fixre, akkor tuti megoldom... Azért mi már voltunk sokszor. Meg ugye diákok vagyunk mindannyian... :D

Tehát Tibur fix. Pirike jön?

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Részemrõl jó a kétnapos PARREY. Az olcsósításnak is örûlnék szintén.OKKK

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Bassza meg a kis suttyó... Ma mégsem jó neki, legyen inkább holnap... Félek, hogy ezzel elúszott a dolog. :( FÁKK!!! Ennyit az örökbefogadásról...
Shohsi: a múltkori te szitud, meg a mostani szitu miatt fölmenni egy-két verésre?! :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Na?
Na.

Nekem minden jó. Csak legyen.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Népszavazás:

Tehát, március elsõ hétvégéjén kívül az összes szabad még. De az utlosó (márc. 31. péntek) gyakorlatilag egybe esik Gabesz szülinapjával, amire érdemes lenne kellemes környezetben rápihennei. Ez azt jelenti, hogy javaslatom: márc. 24. péntektõl márc. 26. vasárnapig lenne jó.

Aztán: a nõ bekeményített az árakkal rendesen, de maj ha kiderül, hogy mikor megyünk, alkudok kicsit. 7000 alatt nem adja a házat, ha pedig többen vannak/vagyunk akkor 2000Ft/fõ/éj. De tuti le lehet tornászni kicsit. Majd azt megodom. Gondoltam arra is, hogy akkor menjünk csak szombat vasárnapra, de akkor elmegy az egyetlen teljes nap, a szombat, mert tuti össze-vissza lenne az érkezés,... Persze fakultatív a dolog és tuti lesznek olyanok, akiknek "sok" a 2 éjszaka, stbstb... Úgyhogy ezt is jelezzétek légyszi, hogy ki van benne péntektõl vasárnapig...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hehehehehehe... Nem kell rá semmi, jó az úgy, ahogy van. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Na kikapcs-bekapcs és minden tuti jó.

Foggalmam sincs mirõl beszéltek, mit mivel mérek a mûhelyben??
Shosh te kevesebb mint50%-os vagy nemhogy 66,6!! Teee

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Mondd a Gulyásnak, vigye magával és használja okosan! Ha freeride-ra akarsz örökbe fogadni, akkor adjon rá tuttikúrós szandit magas sarokkal, ha meg csak streetre, akkor kínai doreszt! Bár lehet, hogy csak mélységet tudna mérni vele:)!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
De itt sok függ a cipõtõl! Fektetve is le kéne mérni! ;)

Vááá... Egy órán belül vagyunk. Kezdek izgulni... :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Építkezésnél, mérésnél, Tibi a mûhelyben munkálkodva használhatja ezt az új SI mérõszámot;)!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Nekem mindegy...

Aktuális civil