Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3119 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
És pofátlanul: #2000 :D Minnyá megint darabolva leszünk... Nyárra Pécsiek ide #8 lesz! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Mellesleg megfordult a fejelmben, hogy esetleg icipici össztelõs kéne. Ajjjajjj... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ez extreme év lesz, amikor sokat tanulunk, fejlõdünk. Majd ha öregek leszünk, akkor túrázunk. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Azt tudom, hogy nekem nem kell kis keró, meg nem akarok panelokat átugrálni "trí sixtíben". 2006 THE YEAR OF GIGA TOURS

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Reggelt!

Üldözéses Áron... :D

Hja, letettem róla kicsit. A lé Pesten van, a srácnak megvan a szám, hogy kit kell hívnia, innentõl nem az én bajom. Vagy jelentkezik és lesz, vagy nem és akkor nem. De akkor már megvan, hogy valszek mi lesz... :D Úgyhogy no para.

Hétvége meg akkor azon múlik, hogy a 8-ai szabad-e. Mert akkor az lesz. Akkor már talán az idõ is jobb.

Edit: Tomi, visszaállt a rendszer. Tegnap nem módosultak az elötte lévõk...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Hehe! Mostanában mindig megelõzöl! Nem tûnt fel :) ?

Kokka! Ez a hirdetés tényleg nagyon gyanús. Hagyd a picsába! Ne csinálj majmot magadból! Arra itt vagyok én :D !

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Na végre megelõztelek TE REPEDTCSOTÚ vén f*sz!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Derûs jó reggelt kívánok!

Kokka:
Egy jó tanács: ne éld bele annyira magad!

Megmondom õszintén, hogy már nem nagyon értem, hogy ez a hosszú hétvége mikor lenne, mennyiért, és stb. Mondjuk annyira nem gáz az, mert ha jó, akkor úgyis megyünk, ha meg nem, akkor nem. Majd naptárt ragadok, és kiderítem.

Teló meg persze hogy jó. Sherman korszak elõtt az Üldözéses Áron is ment ilyennel pár filmben.

Márió:
Szal sikerült eladni a monstrumot? Gratula!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
JÓREGGELT gyalogtúrázós kerékpárosok!

KOKKK, akár az is jó, a Pirke meg kiszámíthatatlan mint a világvége.
Kösz a Gróf Bazsi linket, már régóta meg akartam nézni csak mindig elfelejtem.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Figyelitek? A hozzászólások száma nem módosul, hanem minidg hozzáadódik és az elõzõ ugyan annyi marad... Wow. :D

Mirõl beszélsz?
Szerintem valamit nagyon elnéztél...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
kölyök:
Nekünk jó az áprilisi idõpont is. Sõt, addigra asszem már le is lesz vizsgáztatva az autó, kapok fizetést, szóval legjobb :D
Csajommal jóhogy megyünk. Sütünk, fõzünk, bebaszunk, éneklünk :D

És milyen szobák vannak ott? Tömegszállás, vagy 2 ágyas szobák?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

[/COLOR]
Gabesz napja pont április elsõ vasárnapja. Ergó az én szülinapom pont a következõ szombat.

ergó az azt követõ meg az enyém :)
bár még nagyon messze van ez a buláj ahoz, hogy véleményt tudjak mondani vele kapcsolatban.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Változás!!!

Újra él a körkérdés, hogy jó lenne-e mindenkinek a 2 hétvégével késöbbi idõpont, mert ha 31-e péntek, akkor Gabesz napja pont április elsõ vasárnapja. Ergó az én szülinapom pont a következõ szombat. Ergo az a hétvége jobb lenne, ha még nincs lefoglalva. Ha sokaknak nem jó, vagy ha foglalt a ház, akkor marad a márc. utolsó elötti hétvégéje. De légyszi minél hamarabb írjátok, hogy jó-e a 8-ai!!! Thx!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Figyelitek? A hozzászólások száma nem módosul, hanem minidg hozzáadódik és az elõzõ ugyan annyi marad... Wow. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Akkor az utolsó lötti márciusi hétvégét lefoglalom... ;) Aztán lesz, ami lesz...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na ilyenkor vagyok pipa. Holnap lett volna kocsi, de lemondtam, mert ha holnap is kavar, akkor fölmegyek tök fölöslegesen. Remélem holnap összejön és akkor talán hétvégén lesz fuvar, vagy jövõ héten... Csak már megint mennek a napo-hetek. :( De azért csak bizakodjunk...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Most kinek mi ennyire bonyolult ebben?

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Zap, ezzel mire akartál célozni? :D

Hja, a milliomoscsemete? :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Szentlászló.. Püspökszentlászló...

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

St. Leslie, kétfõ, soknapos turnus, teljes ellátással.

hüm? :)

kölyök: az elsõ nagyonjó :D
örökbefogadás.. :-/
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda