Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3119 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
NA, szevasztok srákok!

Most végre normális reggel van. Hát nem tom mi volt, de hajnalban volt egy be nem tervezett kelés. Megnéztem a cápamesét, aztán aludtam még kicsit. :D

* Dohánytermékek:
o 800 szál cigaretta
o 200 db szivar, 400 db szivarka,
o 1000 gramm fogyasztási dohány

* Alkoholtermékek:
o 110 liter sör,
o 20 liter köztes alkoholtermék, (likõrök stb.)
o 10 liter alkoholtermék,(tömény)
o 90 liter bor (ebbõl pezsgõ legfeljebb 60 liter lehet)

Hööö!!! Ez azért nem rossz! Akár 220 üveg sört is hozhatsz!!! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Zsolo: Csörögj rám, hogy tugggyam a számodat.(16:00-után nézem majd meg)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Keziccsókolom! Tegnap megnéztük az ÜT2-t és szerintem meg sem közelíti az elsõ rész szinvonalát... fáradt poénok, állandó utalások az elsõ részre, káromkodás, ami nem mindig vicces, cselekményszál nincs, amit követni lehetne, viszont a vállalkozó nõje, aki a T-Mobil reklámban is szerepelt, az tetszik.. :)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
http://vam.gov.hu/vi...926&modulId=2#2

valami ilyesmi lehet...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

jÓ REGG! Valaki, mit lehet behozni Finnországból, és mennyit? Hol lehet ezt megnézni?

EU tagállam...

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
FAHELY: Mindent, sokat és sehol.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
jÓ REGG! Valaki, mit lehet behozni Finnországból, és mennyit? Hol lehet ezt megnézni?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jó reggelt!

Csapatásra irigykedés...

Márió:
Nõvéred nem mondta, hogy ezek mind nagyon jó dolgok, csak NEM LEHET õket?
Hát merem is remélni lassan, azokkal a linkekkel nem tévedek, mert szétrugom a zittyódat, ha tévedek :D !

Tiburon királyul nyomja. Bár nem tudom, hogy hozza majd haza Napkinnak a lazacot :D !

Golyókutyát el kel vinni sokat sétálni. Már megint akkorát nõtt, hogy alig veszem észre. Kis vasgyúró és kb. akkora, mint egy kisebb borjú. És még csak négy hónapos...

Kokka te meg mi a szart tucc negyed négykor számítógép elõtt csinálni? És legalább jó volt?

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jó reggelt!

Mettyú, ma már te is pudva vagy. Keljetek korábban! :D

Márió: hehheehehehe... Nem gáz! Jó a net! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nah hát valóban közel hajoltam...

voltunk megnéztük a tigris,rocsival is öszefutottunk
azt hittem hogy az elsõ részt nehéz lesz überelni,de sikerült,nemvárt poénok voltak benne

holnap megyek BTK nyiltnapra

ezer köszi a köszöntés,kicsit magamalatt vagyok és jól esett hogy gondoltatrám

shoshi,nem tévedtél nagyon a linkel:D

az okirathamisitás,egyéb tömeg ellenes/kisebbség elelnes izgatás,gimmnáziumhoz méltatlan viselkedés,okirathamisitás vádpontjaim melle az iskolába most bekerült az "internetröl anyaglopás"
mert a "Szabadon választott magyarországi régió gazdasági,társadalmi fejlõdése,hiányosságai,a vázolt problémák megoldási tervelkészítése a 90-es évektöl napjainkig" címû földrajz tételhez netröl kerestem anyagot.amit talaáltam az 38 oldal lett,ádolgoztam,módosítottam igy lett 18körül.
Ezt beadtam,amit ma egyesel és lopás,plágium vádjával viszaadtak...
mert egy olvasatbol megállapítható hogy ez egy-az egyben netröl "lopott"anyag.
De bebizonyíthattam volna ártatlanságom ha fejböl ismertetem a tételem.

Mindezt egy heti 1órában tanított,anti-érettségi tantárgybol...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
téli intimbringásruhakiegészítõ:
http://www.sexhumor....ntent/2755.html

hehehe:
http://www.xxx-humor...ntent/5410.html

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
mi + ma vittük a macskát dokihoz töketleníteni, aztán amikor magához tért olyan volt mintha be lenne baszva, naggyon kemény volt, mindennek nekiment, dülöngélt, elesett, aztán 2méter után eleludt :D anyám meg nem engedte, hogy levideózzam

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Másnaposság ellen asszem a legjobb, ha nagyot mozogsz és utána nagyot kajálsz... :D Mutti összedobott egy hurka-kolbászt 3 féle krumplival. Asszem újradefíniálom a "jóllakottságot"... :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát ez kész:

Miközben orvosok az alkoholfogyasztás és a hideg együttes veszélyeire figyelmeztetnek, mások még a fázós állatokat is szesszel igyekeznek felmelegíteni. "Tegnap egy vödör vodkát adtunk az egyik elefántnak, de miután megitta, letépte a központi fûtés radiátorát" - közölte Andrej Kornyilov jaroszlavli állatidomár.

Teljes cikk
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Az igaz. Nekem még most is piros az arcom. De nem zavart annyira a hegyen, mint a városban szokott.

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hideg van. És még hidegebb lesz.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts

Akkor most mi a kukifütyi bevérzett makkja van?

:kissmyass

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Vagy a névnapos megkérdezte, hogy a Security milyen együttes... Azt szokta... :D

Kokkk szépen összefoglalta. Nagytubesrõl lefelé állat az út: középen fagyott-csúszós, a két szélén meg a kemény hó megfogja a bringát. Nagyon kellett ez már a szervezetemnek.
A sokszor majdnem estünk az meg rám nem vonatkozik, akire meg igen, az nem is majdnem. ;)

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Elindultunk fölfelé, de pikk-pakk visszafordultunk és kocsiba tettük a két gépet és elmentünk Lapisa és ott hó van és mentünk egy csomó kört és csapattunk, meg ugrattunk, meg mentünk limitet és jól kicsúsztunk a kanyarba, meg sokszor majdnem estünk, meg eltörtük a nagy fát, ami bedõlt az útra és utána mégjobban csapattunk, aztán rally/csapatás lefelé és most YEEEEEEEEEEEH!!! :D

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts

Ha nem zavar benneteket, hogy vasalok, akkor este hozzánk is jöthettek. Persze nem túl sokáig, és csak akkor, ha csendben vagytok :D !

Patyóval néztünk Kona Schred-et. Egész pofás azért az árért!

Shoshi, akkor én mennék és vinnék pár gyûrött inget is Radler helyett, hogy ne unatkozz! Csendben lenni meg tudok, majd elolvasgatok ottan a sarokban, ejj!

Kokk, te meg mi a pinának örülsz?