Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3119 hozzászólás a témában

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Tibi: A -20-as küldésed sikerült, útközben azért egy kicsit felmelegedett, de azért istenesen hideg van!
Csinálj fotókat a Szilárd-féle módszerrel, extra zoom meg macro!

És egy hasznos finn szó: kullilintu (pöcsmadár)!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Morning Putok!

Basszájba király volt ez a hétvége!

Annyira készen lettem ettõl a tavaszi napsütéses téli sütögetéstõl! Kb. mint tavaly! Megkergültem teljesen, és megfordult a fejemben, hogy kimegyek országútizni. A kutyák készen voltak. Mire hazaértünk, Golyó csak ült, és nézett. Eccer elrohant a labdájáig, de nem nagyon erõltette. Még tegnap délelõtt is csak aludt! Nagyon elfáradt szegénykém! Hát nem is csodálom!
Képeket nyomom lassan...

Szombat este meg megnéztük az Üvegtigrincset! A kilences elõadásra mentünk, félig zombifejjel, de ehhez képest végigröhögtem az egészet. A sztorit a mai napig nem értem, de jók voltak a pojjénok!

Tegnap reggel kezdtem egy görgõzéssel, kaja, meg minimál ebéd, meg kuytázás, meg rendrakás, millijó otthoni ténykedés, virágültetés, átültetés és mosdatás. Este még toltam egy futást, és a Crocodile Dundee-val zártam a hétvégét. Isteni volt!

Ma meg komolyan hideg van! A legnagyobb strici kabátomat kellett felhúznom, hogy ne faggyak széjjel! De ez izgalmas! Legalább anniyra, mint amikor Kokk vizsgázik!

Na nyomjátok!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Arról írtak, hogy holnaptól olyan hideg lesz, hogy mindenkinek kispöcse lesz.
Aki nem tud ráülni egy Boilerre, annak el is veszik az összes szüzességét is.
Sõt le fognak fagyni a számítógépek a hidegfronttól, mert fáj a fejük.
Ja és holnaptól megszûnik a windows, és csomóan nem fogját tudni bekapcsolni se a gépüket, mert eltûnik róla az a szar óperenciarendszer.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
húúú tubsus,de jóó neked!!

mennék én is...

õõõ nemem valami virusrol írtak...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Kaptunk, de reflexbõl töröltem. Még az kéne, hogy ide-oda feliratkozzak. Már mér szûnne meg? Vagy szûnjön. Akkor ott az icq, vagy akármi. Vááá...

Zap: THX!!! KÖNNYESRE RÖHÖGTEM MAGAM!!! Mákod van, hogy elléptél, mert még reggel is ott "hehehehe"-znék... ;)

Tibur: majd holnap... :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
csõ

Fahely vazze mutassá képeket a csajokról

haverom + Prágában volt, ott ugyan csak pár fokkal volt hidegebb mint itt, de lefényképezett egy 3 kerekû babakocsit, aminek az elsõ kerekén tárcsafék volt :cool2: Tomy elküldtem neked mélbe!

iwiw-en ti is kaptatok ilyet, hogy az msn +szûnik?? ez vmi kammer, vagy tényleg +szûnik?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Ez mi? Találtátok a Clio pótkerekében? ;) :D

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
na ezt ide is :D

Posted Image
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Na majd holnap a Nokiadroidok jól átprogramoznak... :D
Vigyázz, a jó csajok, meg a kaja csak beetetés!!!

Vazz, Nyíregyháza környékén -16 fok van. Délután mókás volt, hogy ott -12, itt meg +6. Holnap befagy a szarcsimbók a seggünk lukába.

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Ez tiszta Hawai-az ágyban fórumozok. De szerintem alszok 1-et.
Látom már meg is érkezett a hûs...
Nézzetek Rallit az Eurosporton

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
azta kutyahétszázát de hideg van.
meg havzik is...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
2 óra és 10 percet repûlsz idáig+3 óra Pécs-Ferihegy+fél óra Helsinkfors(Helsinki Vantaa) reptértõl ide hozzám.
Na fincsi volt. V.mi 3 féle szószt adtak hozzá, ebbõl 1 kú***a csípett, a másik 2 meg finom volt, most meg APPELSIINI-t zabálok. Tudtátok, hogy a PARASTA ENNEN-az a minõségét megõrzi...
Itt mindent svédül, meg suomi-ûl írnak ki. Eggyik jobb mint a másik...
Ja és BSZJB az 5 meg 6 fokotokat!!!! Küldök nektek 1 kis minusz 20-at mondjuk. Rászáll 1 légy a kormányodra és letörik....

Borogassad K8 !!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Elmúlt egy csomó idõ és a kezem még mindig fáj. Ennek nem örülök túlzottan...

Tibur, ma itt is hideg volt! Kicsit fáztam a bringán a vége felé... Sztem elhûlt úgy 5-6 fokra. :D És mi ez a 2:10?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Ja ja, és 1 embernek szabad is, a helyi törv. szerint BSZJB. 2:10 a repcsi út.
Gyûjjék mindenki azt sörözünk karjala-t...
Asszem most leugrok vacsizni v.mi rénszarvasburgert télapószósszal. NYAM NYAM
Annyira megrogytam mint 1 kiolvasztott rénszarvastrotty.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

hölökyn kölökyn.

Tök jó! :D

Tibur, elférünk a szobádban titokban? :)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Rákerestem a kippisz-re, és jól emlékeztem...
A Hölögöng Gölögöng meg igazából hölökyn kölökyn.
Ezt az angol cheers-re találtam legalábbis.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Rákerestem az idióta hosszú szavadra és kamú az egész...

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Már lefényképeztem 1 wrx sti-t meg v.mi fullos BMW-t. Csajozni he... kikku*t gyönyörûszép csajok vannak. Kezdek kellemesen beba**ni. Vaan 1 trükkje, hogyan kell -19 ben váárost néézni, be kell menni 1 csomó boltbaa ott meleg van, de ma MINDEN ZÁRVAA VOLT. JOOLUPUKKI Itt szögesgumival megy mindenki, mint az állat(buszos tükör jégen 100-al, megállááskor meg mindig mûködik aaaz ABS,...mindig) ...jaa hegy 1 szááál se, a teenger is befagyva csontra-iszonyaat dúrva láátvány-csaak úgy elszíívjaa az energiád.(naa jól írok máár finnüül?) De állat a SUNLICHT reklám után 1 fullos SUBARU reklám jött, teljesen természetesen...Posted Image

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Tibur! Ez nagyon fasza! Van hegy? Foglalj le egy WRXet nekem, megyek!!!

Paha poika az a rossz fiú asszem...

Egyébként: http://www.finnhun.com/

Ez tuti fel tudod használni valahol: szóvégi hangkivetés : loppuheitto
Ez meg a leghosszabb szó: järjestelmällistämättömyydelläänsäkäänköhän
tuti lehet vele csajozni ;) :D

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Valamikor régen még tudtam is hogy mit kell mondani finnül koccintáskor.
Asszem valami ilyesmi: Kippisz!

AKKOR MOST KIPPISZ meg Hölögöng Gölögöng-mert benyomok végre 1 KARJALA nevû fincsi helyi söröcskét(6-os packot vettem a biztonság kedvéért)
Fél kettõtõl mostanáig körbejártam az egész Helsinki Cityt, össze vissza fényképeztem,megfagytam többször is(-19), kú*a szépek a csajok, még a Pécsiek is elbújhattnak valahova...Szerelmes lettem az összes Pukkinennbe, vagy miafa*!!! BSZJB itt le kell stoppolni a városi buszt kül. nem áll meg!
Metty: sajnálom fagyott rénszarvassz*r-t nem találtam mert minden bolt zárva van Vasárnap, még a Plázák is.
Nem'tom hogy fejlesztették ki ezt a nyelvet de 1 pudvás mukkot se értek belõle. Még jó hogy tudnak angolúl. Elég drága minden... ja és megint a 17:10 az itt 18:10...