Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #2
Írta 2006. január 23. - 09:57

Csinálj fotókat a Szilárd-féle módszerrel, extra zoom meg macro!
És egy hasznos finn szó: kullilintu (pöcsmadár)!
Írta 2006. január 23. - 09:48

Basszájba király volt ez a hétvége!
Annyira készen lettem ettõl a tavaszi napsütéses téli sütögetéstõl! Kb. mint tavaly! Megkergültem teljesen, és megfordult a fejemben, hogy kimegyek országútizni. A kutyák készen voltak. Mire hazaértünk, Golyó csak ült, és nézett. Eccer elrohant a labdájáig, de nem nagyon erõltette. Még tegnap délelõtt is csak aludt! Nagyon elfáradt szegénykém! Hát nem is csodálom!
Képeket nyomom lassan...
Szombat este meg megnéztük az Üvegtigrincset! A kilences elõadásra mentünk, félig zombifejjel, de ehhez képest végigröhögtem az egészet. A sztorit a mai napig nem értem, de jók voltak a pojjénok!
Tegnap reggel kezdtem egy görgõzéssel, kaja, meg minimál ebéd, meg kuytázás, meg rendrakás, millijó otthoni ténykedés, virágültetés, átültetés és mosdatás. Este még toltam egy futást, és a Crocodile Dundee-val zártam a hétvégét. Isteni volt!
Ma meg komolyan hideg van! A legnagyobb strici kabátomat kellett felhúznom, hogy ne faggyak széjjel! De ez izgalmas! Legalább anniyra, mint amikor Kokk vizsgázik!
Na nyomjátok!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2006. január 23. - 00:55

Aki nem tud ráülni egy Boilerre, annak el is veszik az összes szüzességét is.
Sõt le fognak fagyni a számítógépek a hidegfronttól, mert fáj a fejük.
Ja és holnaptól megszûnik a windows, és csomóan nem fogját tudni bekapcsolni se a gépüket, mert eltûnik róla az a szar óperenciarendszer.
Írta 2006. január 22. - 23:41

mennék én is...
õõõ nemem valami virusrol írtak...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. január 22. - 23:37

Zap: THX!!! KÖNNYESRE RÖHÖGTEM MAGAM!!! Mákod van, hogy elléptél, mert még reggel is ott "hehehehe"-znék...

Tibur: majd holnap...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. január 22. - 23:22

Fahely vazze mutassá képeket a csajokról
haverom + Prágában volt, ott ugyan csak pár fokkal volt hidegebb mint itt, de lefényképezett egy 3 kerekû babakocsit, aminek az elsõ kerekén tárcsafék volt :cool2: Tomy elküldtem neked mélbe!
iwiw-en ti is kaptatok ilyet, hogy az msn +szûnik?? ez vmi kammer, vagy tényleg +szûnik?
Írta 2006. január 22. - 22:16

Írta 2006. január 22. - 22:08

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. január 22. - 22:05

Vigyázz, a jó csajok, meg a kaja csak beetetés!!!
Vazz, Nyíregyháza környékén -16 fok van. Délután mókás volt, hogy ott -12, itt meg +6. Holnap befagy a szarcsimbók a seggünk lukába.
Aktuális civil
Írta 2006. január 22. - 21:50

Látom már meg is érkezett a hûs...
Nézzetek Rallit az Eurosporton
Írta 2006. január 22. - 21:43

meg havzik is...
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. január 22. - 21:24

Na fincsi volt. V.mi 3 féle szószt adtak hozzá, ebbõl 1 kú***a csípett, a másik 2 meg finom volt, most meg APPELSIINI-t zabálok. Tudtátok, hogy a PARASTA ENNEN-az a minõségét megõrzi...
Itt mindent svédül, meg suomi-ûl írnak ki. Eggyik jobb mint a másik...
Ja és BSZJB az 5 meg 6 fokotokat!!!! Küldök nektek 1 kis minusz 20-at mondjuk. Rászáll 1 légy a kormányodra és letörik....
Borogassad K8 !!!
Írta 2006. január 22. - 21:02

Tibur, ma itt is hideg volt! Kicsit fáztam a bringán a vége felé... Sztem elhûlt úgy 5-6 fokra.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. január 22. - 20:22

Gyûjjék mindenki azt sörözünk karjala-t...
Asszem most leugrok vacsizni v.mi rénszarvasburgert télapószósszal. NYAM NYAM
Annyira megrogytam mint 1 kiolvasztott rénszarvastrotty.
Írta 2006. január 22. - 19:57

hölökyn kölökyn.
Tök jó!

Tibur, elférünk a szobádban titokban?

Írta 2006. január 22. - 19:05

Írta 2006. január 22. - 18:36

Írta 2006. január 22. - 18:23

Paha poika az a rossz fiú asszem...
Egyébként: http://www.finnhun.com/
Ez tuti fel tudod használni valahol: szóvégi hangkivetés : loppuheitto
Ez meg a leghosszabb szó: järjestelmällistämättömyydelläänsäkäänköhän
tuti lehet vele csajozni

Aktuális civil
Írta 2006. január 22. - 18:07

Valamikor régen még tudtam is hogy mit kell mondani finnül koccintáskor.
Asszem valami ilyesmi: Kippisz!
AKKOR MOST KIPPISZ meg Hölögöng Gölögöng-mert benyomok végre 1 KARJALA nevû fincsi helyi söröcskét(6-os packot vettem a biztonság kedvéért)
Fél kettõtõl mostanáig körbejártam az egész Helsinki Cityt, össze vissza fényképeztem,megfagytam többször is(-19), kú*a szépek a csajok, még a Pécsiek is elbújhattnak valahova...Szerelmes lettem az összes Pukkinennbe, vagy miafa*!!! BSZJB itt le kell stoppolni a városi buszt kül. nem áll meg!
Metty: sajnálom fagyott rénszarvassz*r-t nem találtam mert minden bolt zárva van Vasárnap, még a Plázák is.
Nem'tom hogy fejlesztették ki ezt a nyelvet de 1 pudvás mukkot se értek belõle. Még jó hogy tudnak angolúl. Elég drága minden... ja és megint a 17:10 az itt 18:10...