Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3119 replies to this topic

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 posts
Wuff, csocsó jöhet a héten, vagy inkább biliárd? Ráérõ ember mindig akad

Give me some iced-tea from long Island!

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 posts

Mettyú:
:D.

szeretnék már lassan hinni is abban, amit csinálok! Ez meg nem trendi :D !

Shoshi ez általános probléma, én is gondban leszek ha melóhelyet váltok és el kell majd magam kötelezni vmi mellet...
BSZJB, könnyû a papoknak, ha Dunaszerdahelyen kántort keresnek elküldik a CV-t, elmegy, elbeszélgetnek, ha minden Ok akkor övé az állás, hit kérdés alap, amúgy meg Jozsua cége az is.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hogy én mennyire rühellem az elkallódott és hónap végén megkerült számlákat!!!! Vááá!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Pl. apám cégénél is úgy volt, hogy kezdetben kellett a saját kocsi, aztán egy év múlva kapta a Volvot, gondolom ha látják, hogy profitot termelsz, akkor megnyugodnak és adnak kocsit.. a lehetõ legalacsonyabban akarják tartani a költségeket, amíg betanulsz.. érthetõ valahol.. egyébként meg parasztság.

Mettyú, hát igen, itthon van, közben a fél csapat is lelépett már, miután hazajöttek Londonból :) így kell ezt csinálni.. Most majd gatyába rázzák az NBC-t vagy nem..
Egyébként ja, mindenki síelni ment, Dorka is, meg a családom is, úgyhogy egyedül sírok esténként a gumimatracon :D

Fugger, szombat este nem is volt bebaszás, viszont a héten vmikor lehetne egy csocsózást összehozni, tudsz még két embert?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Mettyú:
Golyó kiscsaj... Peti meg majd fiú lesz, ha megnõ neki:D.

AW:
Ilyenekre nem is gondoltam, mert egyelõre tök pozitívan állok hozzá mindenhez. Csak ha már nagy és hihetetlenül tõkeerõs német cég ez, akkor miért nem tudnak az ember segge alá dugni egy kocsit, ha szükség van rá? Persze eccerûbb megvetetni a paraszttal. Csak az nem én leszek. Annyit azért nem fizetnek.
Ott baszom el általában ezt az álláskérdést, hogy szeretnék már lassan hinni is abban, amit csinálok! Ez meg nem trendi :D !

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

A.Fugger

A.Fugger

vendég

• fórumtag
  • 205 posts
Üdv mindenkinek!

Wuff te sportman és a szombati esti bebaszás? Arra már nem is emlékszel mi?

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Hát itthon van az a melák? Olvastam, hogy a GE minden ága profitot termelt tavaly, kivéve az NBC-t! Csak nem leépítették?

Dorkáék meg síelnek vagy mi? Akkor egyedül unatkozol itthon?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts

Nem lenne rossz, csak legyen vállalkozói igazolványom, legyen autóm, és akkor nagyon jó lesz nekem.
Egyébként 28 emberbõl én vagyok a No. 1., ami jó érzés. Csak valahogy nem érzem azt, hogy erre lenne szükségem. Fõleg, hogy még van két hónapom melót keresni/találni.

Na igen... Ez a sok szar fölösleges, fõleg ha rájössz pár hónap múlva, hogy nem is kell neked ez az állás, aztán akkor ott vagy a vállalkozóival amit kiváltottál mondjuk jó pénzért..

Gyere le Pestre, itt mindig akad meló :D

Mettyú: Szabival voltam, ami nekem nem volt jó, mert mikor szervált kb kiszakadt a fal, én meg rohantam mint egy hülye, hogy visszabírjam adni, legalább egyszer. Nagyon jó meccsek voltak, egyszer sikerült megszorítanom, akkor 12:1 lett a vége :)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Az öreg dízel se szereti ezt a hideget. Prüszkölt, füstöt okádott, nem akart indulni. Aztán rávettem mégis, hogy hozzon má ide be dolgozni, mert az olyan jó. Ezzel magamat is jól átbasztam. Mondjuk az irodában szerencsére van fûtés, de amíg ideértem...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Wuff, oszt kivel nyomtad a squashot, he?

Sh, Golyó milyen nemû is?
Meg lassan kéne hívni Csák Norriszt, hogy tegyen rendet az oroszoknál!

Kokknak szerintem csak a tanulás hiányzik, mindig azon jár az esze, hogy, húúú, de jó lenne egy kis C-t magolni otthon és közben a fórumon síránkozni! Szóval ez járt a fejében, amikor esett! És ez így is lesz a következõ vizsgaidõszakig!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Ennyire azért talán nem égõ: http://bikemag.hu/do...tainbikerin.wmv

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hááát, az úgy volt... :D Mentem le és Mézes elött kisíven voltam, de a buzi autó letolt és akkor hopsz, fölugrottam a járdára és mnden bizonnyal valahova elbámészkodhattam, mert mikor egyszer csak ott lett az a nagy fa feljáró szar, amivel föl lehet menni a lépcsõn, már csak próbálni tudtam ugrani, de nem sikerül, elsõ kerék megakadt és majdnem szaltózva kiestem a taxik közé, vagy 4-5 méterrel odébb. Egy sétáló család lába elé persze, hogy véletlenül se ússzam meg szamtanúk nélkül... Hát ez a sztori. Égõõõõõõõõõõõõõ... :D

Zapat: hehehehe... Jaja, este is mentem egy kört, de már rutisonan beleálmodtam a feljárót is! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Kokkk szerintem elaludt egyszerûen. Nem volt ott leszorító autó, meg semmi...

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts

Mellesleg nehezen tudom vonni a párhozamot a stricikabátod és a vizsgáim közt, de biztos mindkettõ nagyon izgalmas. :D

Kéne mennem ide-oda, de itt bent jó meleg van és nem akarom, hogy rájöjjek, ott kint nincs. Vazz, legyen megint szombat! Ez volt sztem az eddigi legjobb sütögetés. ;)

És sztem ma jön a borogatás, mert nagyon ugyan olyan fájós a kezem. Bö.

Csak annyi a párhuzam, hogy az is izgalmas, amikor Te menekülsz a vizsgák elõl, illetve az is, amikor az emberek menekülnek a hideg elõl! Települések vannak elzárva a külvilágtól, nincs áram mert hideg van, stb!
Az is milyen érdekes, hogy a -30°C miatt nem jön a gáz az oroszoktól. Mintha ez lenne az elsõ alkalom, hogy télen ilyen hideg van náluk. Nagyon komoly ez etetõ hadmûvelet!

Szombat meg isten volt! Már már eluralkodott rajtam a tavaszi hangulat. Éreztem a változást, a sáros fékbetét szagot, ami a punnyadt ruhaszaggal párosul Tecánál. Kurrrva jó volt.

És hogyafaszba estél el?

Shoshi: há' nem jött be az állás, amire küldted a CV-det?

Nem lenne rossz, csak legyen vállalkozói igazolványom, legyen autóm, és akkor nagyon jó lesz nekem.
Egyébként 28 emberbõl én vagyok a No. 1., ami jó érzés. Csak valahogy nem érzem azt, hogy erre lenne szükségem. Fõleg, hogy még van két hónapom melót keresni/találni.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Szasztok Pupákok!

Látom voltatok fenn a hegyen szalonnát sütni! Ez igazán derék cselekedet!

Én meg az egészséges életmód jegyében sportnapot tartottam, és a délelõtti kerékpáros edzés után este squasholni indultam, mert az állítólag nagyon jó.. Hát, meg kell mondjam, nem vagyok túl fitt állapotban, 20 perc után már a fülemen is levegõt akartam venni, igencsak kimerítõ, fõleg hogy egyik alkalommal annyira rákoncenrtáltam az ütésre, hogy látványos vetõdéssel sikerült kiugranom magam alól, amivel még a recepciós csajszi arcára is röhögést varázsoltam, de ettõl függetlenül jó sport ez, ajánlom mindenkinek, aki szereti.

Shoshi: há' nem jött be az állás, amire küldted a CV-det?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Reggelt Srákok!

Az van Tibur, hogy akkora csûnya vagy, hogy a hideg is elmenekül elõled!

Mellesleg nehezen tudom vonni a párhozamot a stricikabátod és a vizsgáim közt, de biztos mindkettõ nagyon izgalmas. :D

Kéne mennem ide-oda, de itt bent jó meleg van és nem akarom, hogy rájöjjek, ott kint nincs. Vazz, legyen megint szombat! Ez volt sztem az eddigi legjobb sütögetés. ;)

És sztem ma jön a borogatás, mert nagyon ugyan olyan fájós a kezem. Bö.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Van egy filmem, amin a Golyó próbálja megenni a patakot! Az komoly! Morog rá, és csapkodja a mancsával!
Egyébként Peti kutya elég eccerûen mûkszik: szarik, eszik, meg szexel... Golyó elfáradt, lefeküdt kicsit a napra, Peti meg egybõl rá, seggnyalás, pofanyalás, 69, elölrõl-hátulról, mindenhogyan próbálta rátukmálni a kis rügykezdeményét:D!

Hehehehe!
Egyenesen Grim Ace-tõl jött ez a cikk:D:
http://index.hu/kult...howbiz/rapulok/

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Mekkora már ez a golyóbis, bakker? Jól megnõtt! Azért az a kis fekete-fehér pudli jól a hátára fektette! Történt vmi olyan is, amit csak az xxx-animal.hu-ról tudok letölteni?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Dógozzá Mettyú! Vagy keress nekem jó állást:D!
Éger-tetõs képek...

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Mi van, vazze? Mindenki az elveszett orosz földgázt keresi vagy mi a csöcs?
Nyomjatok má' be vmi vicceset, mer' megpunnyadok!