Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3119 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nem rossz ketyere... :D Mennyi sok drága cucc van, amivel jól el lehetne jáccani... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Ja most egy ilyen eszközhöz írunk programot. Mondjuk én a szerver részért felelek, szóval nem nálam van. Meg ez nem olyan nagypontosságú mûszer (ha vannak fák, azok keményen bekavarnak neki), de ha kell, akkor lehet, hogy valamelyik hétvégére el tudom hozni...

Megköszönöm...

(Azta! Mind1)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jónapot!
Tegnap én is vettem házat.
Ilyen ablakos feketét. (Valamiért nem lehet most jobban megnézni õket.)
Hétvégén költözök :D

Mondjuk kéne valami szabadtéri programot is csinálni.
Ja most egy ilyen eszközhöz írunk programot. Mondjuk én a szerver részért felelek, szóval nem nálam van. Meg ez nem olyan nagypontosságú mûszer (ha vannak fák, azok keményen bekavarnak neki), de ha kell, akkor lehet, hogy valamelyik hétvégére el tudom hozni...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
KisBé szerint talán ma lesz a finish nagy napja... Talán... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

LOL! Beugrottam a 999 apró cikkbe és kértem kötegelõt, majd a pasas mélyen a szemembe nézett és közölte, hogy az kábelek kötegelésére való. Mondom, király, nekem éppen az kell, ekkor megnyugodott és adott, de mikor a kezembe adta, hasonló komolysággal közölte, hogy ha egyszer bezárom, soha az életbe többet nem tudom szétszedni, maximum szétvágni. Hát kész voltam... Udvariasan megköszöntem, kimentem a boltból és szétröhögtem az agyam... :D

Pavlikba meg KisBé, meg Barna görcsösen ülnek a számítógép elött és "beviszik" az adatokat. Hehehehe... Mind a kettõ rettenet koncentrál, villámtempóban értetlenkednek és csak akkor csinálnak meg valamit, ha addig beállsz az egyik helyett... :D

bassszus két heta lassan ez megy...
azt hittem már végeztek vele :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
LOL! Beugrottam a 999 apró cikkbe és kértem kötegelõt, majd a pasas mélyen a szemembe nézett és közölte, hogy az kábelek kötegelésére való. Mondom, király, nekem éppen az kell, ekkor megnyugodott és adott, de mikor a kezembe adta, hasonló komolysággal közölte, hogy ha egyszer bezárom, soha az életbe többet nem tudom szétszedni, maximum szétvágni. Hát kész voltam... Udvariasan megköszöntem, kimentem a boltból és szétröhögtem az agyam... :D

Pavlikba meg KisBé, meg Barna görcsösen ülnek a számítógép elött és "beviszik" az adatokat. Hehehehe... Mind a kettõ rettenet koncentrál, villámtempóban értetlenkednek és csak akkor csinálnak meg valamit, ha addig beállsz az egyik helyett... :D

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts

Nagyon állat hátrasétálni és körbenézni a gépek közt... ;)

Mé', rák vagy, baszod?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Érdekes, hogy ennyire egy síkon vagytok. :) Vagy csak ugyan azokra asszociáltok mindig... VAgy épp mindannyian ugyan azt a tesztet töltöttétek ki, ami után automatikusan a "szarás érdekes pózban" dolog jut az eszetekbe...

Nagyon állat hátrasétálni és körbenézni a gépek közt... ;)

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts

Szarás után megint hajat mosol:D?

Most mé'? Én is szoktam, mikor kézenállva szarok!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Mint mindig... ;)

Nagyon állat kajákat lehet összehozni, csak neki kell állni... :) Ízorgazmus rulez!!!

Csikó sztem minnyá Pécsre ér...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Szarás után megint hajat mosol:D?

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Kössz, de még kaja, fürdés, blablabla... :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
- Mit kapunk, ha keresztezzük az afro-amerikait a polippal?
- ???
- Nem tudom, de kurva jól szedi a gyapotot...

Kokka:
Lassan megyek a bankba, elkísérlek a Széchenyiig!

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Kokk, igen ez legalább olyan rossz, mint a tanulás! Köszönjük, hogy itt sírsz, ahelyett, hogy már lefutottál volna a Munkaügyi Központba!

Inkább rakjál fel képeket!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Reggelt!

Leszarom, nekem aztán tök mindegy, hogy melyik micsoda.

Hegesztést elkerüném, ha lehet...

Addig húztam a munkaügyis dolgot, hogy ma nagyon le kéne mennem, de nagyon nincs kedvem. Vááá...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Sötétben bujkáló ellenforradalmárt keresett tutira.. no, mindegy..

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Nem nem az a nõ volt! De szoktam még látni szegénykét! Ez teljesen széria volt, semmi extra. Ezért is csodálkoztam rajta, hogy reggel mit szórakozik egy bokorral:D!

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts

hm... hopp

elolvastam a linkelõben amit a diplomás témárol beszéltetek...
érdekes,több dologgal is egyet értek,pár do9lgot megerõsített bennem,míg mások meg megingatott

THX

Morning, szarospisták!
Marió, én nem találom a linkelõben a dolgot! Pedig érdekelne! Küldd már át, hogy pontosan mire gondoltál!

Tibor, hozod magaddal a jó idõt! Holnapra már plusz fokokat írnak! Kis mázlista!

Kokk, akkor is képeket akarunk! És hogy GPS = GPRS? Hahahahahaaaaa. Kis zöldfülü!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Nem fehér haja volt és jóóól kihúzva a szeme, aki mindig készül a koncentrációs táborba? Vagy õ van még egyáltalán? Mindig készre pakolt bõröndökkel mászkerált a városban, mer' bármikor indulhat a vonat...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Mornying!

Kokkot hagyjátok, majd egy hét múlva úgyis heggeszteni kell valamit! Barkácsoljon csak az alagsorban:D!

Tiburon! Jössz mán haza? Lesz diavetítés?

Vazze! Az elõbb egy idõsebb mami az ablakom elõtt elkezdte verni a bokrot valami nájlondarabbal. Full lilába volt öltözve, és tök úgy nézett ki, mintha haragudna rá valamiért! Próbáltam megfejteni, de tényleg nem tudom mi volt az oka. Vagy reggeli szeánsz, vagy tényleg haragudott valamiért a bokorra, mert ez az a tehetetlen ütlegelés volt, aminek semmi hatása, csak jól felhúzza magát a paraszt...