Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #2
Írta 2006. január 31. - 16:13

Ha majd egyszer interjúra megyek és megkérdezi a tisztelt és tanult HR-es kollegina, hogy mit várok az új munkahelytõl és mik az elképzeléseim csak ezt fogom említeni. MÁs nem számít.
Give me some iced-tea from long Island!
Írta 2006. január 31. - 15:59

Mindenesetre hétvégére elutazok egy kicsit kikapcsolódni. Pénteken vagy szombat hajnalban felülök egy charter járatra aztán St. Lorence felé veszem az irányt. Az ottani lankák és domboldalak kedvesek az én szemeimnek. Ha gondolod összefuthatunk és ihatunk Vbk-t, + megbeszélhetjük, hogy mi a stájsz.
Írta 2006. január 31. - 15:54

Szombaton elvileg lakásavató.
Gyûjjön mindenki petárda nélkül.
A PG-nek majd mondom, különben FELÉGETI az egész fórumot.

Írta 2006. január 31. - 15:42

Gyûjjön mindenki petárda nélkül.
Aktuális civil
Írta 2006. január 31. - 15:34

Márió, nem megy innen a link! Ecotekkes linket kérünk vagy írd le, hogy mi az és én elképzelem!
Írta 2006. január 31. - 15:32

Márió ne variálj vazze! Elég volt már ebbõl. Gemini legyen. Mással nem jössz velünk BSZJB! Elcoteqben biztosan neked is van valami meló!
De én is felveszlek szívesen hivatásos bringamosósnak, zsírzógombnak, meg lánckenyõnek, kapsz érte tejdropszot!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2006. január 31. - 15:19

asszem ugrott a gemini projekt
kb 90% hogy ez lesz inkább
http://www.mali.hu/pics/bg_743.jpg
hûû nekem is kéne valami meló
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. január 31. - 15:18

SHoosh, gyere ide dogzani, ebédelhetsz velünk+ingyenkóla, na?!
FASZA az új Wartburgod SHoosh!!
Írta 2006. január 31. - 15:17

A fenébe most kaptam mindent, csak hogy dolgozzak...
Írta 2006. január 31. - 15:14

Írta 2006. január 31. - 15:13

Nálunk is gsm telefonvolt , arra tényleg nem lehet ADSL-t. Szerencsére volt másik is! Unokaöcsémmel is szívóztak, hogy nem lehet nála net (NAgydaindolban, szinte Remete-réten), aztán valahogy mégis megbuherálta. Azt mondta, hogy a szomszédja T-Com dolgozó, és persze nála van ADSL. Ez van vazze.
Emi meg különben is a Viki Kedvesemnek szerezzen melót! Õ is menne sztem bexerzõnek!
Írta 2006. január 31. - 15:04

Hogy jön be a házba a szélessáv, ha nincs infrastruktúra?
Kenõpénnzel, becsúsztatva jön be.Talán. WELCOME TO HUNGARY 2006
METTYY: DOLGOZZ VAZZE, és CN különben is már volt...
És a másik 3 munkakerülõ, tessék szépen beiratkozni a ZELCÓTEKBE !!!

Kokkk, te is ide fogsz kerülni , ne röhögj!!!!
Írta 2006. január 31. - 14:53

Hááát, akkor ott nem lesz se ADSL, se modem, se semmi. Szar ügy. Bár lehet, hogy egy telefont megér az hogy megérdeklõdni a T-Com-tól, hogy ilyenkor mi van? Hogy jön be a házba a szélessáv, ha nincs infrastruktúra?Kössz Tommliyy, még 1 info :nekik van ilyen GSM-es MATÁV cucc(azzal nem lehet azt tudom)
Írta 2006. január 31. - 14:41

Nézd meg a honlapot, aztán add le a Tibornak a CV-det, az beviszi a HR-re és akkor jobban odafigyelnek, meg fejpénz is járna utánad!
Amúgy meg letöltöttem mind a 9 oldal Chuck Norris factet és már 2 órája nem tudok dolgozni, annyira röhögök magamban!
Írta 2006. január 31. - 14:32

Írta 2006. január 31. - 14:32

Squassh: ott szoktunk mi is, van az 1etemnek ott kedvezmény.
SHOOSH, KIRÁLY, PG!!! Figyeljen mindegyikötök, itt van mind a 3-atoknak meló. Ez komoly , most néztem a hirdetményt. Shoshnak v.mi beszerzõ(az vagy te is Metty nem?), Királynak az ami én vagyok, a PG-nek v.mi termelés elõsegítõ technikus. És PUNKTUM.
Írta 2006. január 31. - 14:16

Lett egy 40 perces lukam a tervben, ami azt jelenti, hogy jól nyomom, kivéve azt, hogy a 2 óra, az 2 óra, úgyhogy a vége nem jön közelebb...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. január 31. - 14:02

Tudományok háza? Az a Búza tér, ugye?"
Nekem van. Ott dolgozik. Nagyon. Igen. Ugye.
"Hogy mennyi kérdésem van ma. Vagy nem?"
De igen.
"A Zap ma költözik vagy mi?"
Nem tudom.
Írta 2006. január 31. - 14:02

Mazzag az kell hozzá. Vezetékes telefon minimál csomaggal, aztán jóvan. Mondjuk azzal telefonálni nem szabad, de csak 1700Ft a havidíj, szemben a bázis 3400-ával.Háát a Pirrike t'od ott lakik Homoktetõn(átmész a sorompón Ulmernél, felmész a dombra balos kanyarral, 200m egyenes,és ott), de ott nincs vezetékes telefon. Oda is kellene v.mi mazzag....nem?
Írta 2006. január 31. - 13:58

Én unokatesómmal voltam a Király Squash-ban, ami számomra meglepetés volt, hogy merre van, a Tudományok Háza (?) vagy mi a neve... de nagggyon jó kis hely.
7végét még nem t'om, hogy megyek-e haza. Maj' kiderül
Vazze, neked van unokatesód? Ki az? Aki a boltotokban dolgozik? És elpicsázott nagyon?
Tudományok háza? Az a Búza tér, ugye?
Hogy mennyi kérdésem van ma. Vagy nem?
A Zap ma költözik vagy mi?