Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3119 replies to this topic

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Schellenbergert én is tudom ajánlani, ott van a Plaza mellett!
Kokk, te még itt vagy?
Menjé' vegyé' téli fagyit a hosszú útra!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
De azért sílécet ne felejts el vinni, meg cotont, hátha....HIHIHI

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Vazz, induljak már, mert nem bírom ezt a rohangálást. Mindig eszembe jut mégvalami, hogy "vazze!!! még ide is, meg oda is..."

Amúgy meg mi ez a tetõbeomlós idõszak? Divat lett, vagy mi?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Jöhettek olyan 8 körül. Lesz már DVD is beizzitva, ha szükséges...

Márinyó: Tudom, hogy 1.5ös a fejcsöved és abba 1.5ös fejcsapit szeretnél, de az csak a 16.000.- Ftos CaneCreekkel, vagy 1.5ös nyakú telóval fog menni.

Pest meg hja. 300 nettóért ELKEZDENÉK gondolkodni. 400ért be is fejezném, 500ért meg is mozdulnék. :D Fõleg, hogy sok tétó közé kéne beülni.

Aki csóró, az ne biciklizzenhez meg: nem is bringázik most a Feje.

Érdekes ez a két utolsó mondatod csak az idézetben lászik?! szoftwhiba?most már látszik?!

Karaoke van?

Ja tommyydnyi, csak 1 kicsit, te perverz állat!

Márinnyó: Schellenberger jól és pontosan és szépen és jó anyagokból tud esztergálni-elfogadható áron!!! Tudom ajánlani!!!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Jöhettek olyan 8 körül. Lesz már DVD is beizzitva, ha szükséges...

Márinyó: Tudom, hogy 1.5ös a fejcsöved és abba 1.5ös fejcsapit szeretnél, de az csak a 16.000.- Ftos CaneCreekkel, vagy 1.5ös nyakú telóval fog menni.

Pest meg hja. 300 nettóért ELKEZDENÉK gondolkodni. 400ért be is fejezném, 500ért meg is mozdulnék. :D Fõleg, hogy sok tétó közé kéne beülni.

Aki csóró, az ne biciklizzenhez meg: nem is bringázik most a Feje.

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jóreggelt!
Kicsit elaludtam ma reggel :D
Akkor ma mi is lesz? Zaparádé?

Tegnap voltam azon a buzipestnek nevezett helyen, de az biztos, hogy nem mennék fel dolgozni.
Viccess volt a tegnapi nap mert úgy volt 10tõl kell a szerverre felinstallálnom a saját szarságaimat, de akkor még a szerver dobozokban volt darabokban. Szóval nekem teljesesen felesleges volt ott lennem. De legalább kajálhattam a Szerájban. Az jó, de drága.

Szombaton tényleg jó lenne valamit bringázni. De majd a Zaparádén megbeszéljük a részleteket.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts

hm hát ugy látszik nem csak az iskolai élet a szopás néha...

Nem szopás, csak "hangosan" gondolkodom és filózgatok;).

tegnap ill ma hajnalban be akartak törni.
csávó folyamat verte az ajtót meg rángatta meg ordított.
elõször azt hittem a Gabesz az,mert neki van ilyen hangszíne:)
Peti veszetül ugatott meg minden
aztán megunta és lelpétt,mivel be jönni nem tudodd

Aptyafaszát a köcsögnek...

Akkor ezen még alakítsál és akkor te leszel a példaképem! Persze csak a Király után! Muhahahaaa!

Hát a Király, az király!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts

Mettyú:
Jah, ezzel tisztában vagyok. Az azért nem igaz, hogy nem csinálok semmit sem, de az biztos, hogy kevesebb a meló, mint mondjuk fél éve.

Akkor ezen még alakítsál és akkor te leszel a példaképem! Persze csak a Király után! Muhahahaaa!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hm hát ugy látszik nem csak az iskolai élet a szopás néha...

tegnap ill ma hajnalban be akartak törni.
csávó folyamat verte az ajtót meg rángatta meg ordított.
elõször azt hittem a Gabesz az,mert neki van ilyen hangszíne:)
Peti veszetül ugatott meg minden
aztán megunta és lelpétt,mivel be jönni nem tudodd..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Ja, értem én, csak nem értem vazze... Nem tudom fogalmam sincs. 300 nettó körül már biztosan gondolkodnék rajta. Annyit ezek úgysem fizetnek, más melót meg úgyis keresek már itt is régóta.
Ezt a huzavonát kezdem nagyon unni. Hogy egy éve ez megy, hogy most akkor nem lesz melóm, de mégis, és akkor most van melóm, de lehet, hogy nem lesz, meg menjek fel, de nem fizetünk neked, ha lent maracc, akkor meg gyere fel több napra. Áhhh... Röhejes.
Az is röhejes, hogy ma bemegyek reggel az MKB fiókba. Tudják, hogy én vagyok az egészségpénztáros csávó, aki mindennap jön. Egy ügyfél mondja, hogy szeretne belépni, és hogy kivel kell beszéljen. Erre a sok suta ügyfeles csaj meg elkezd fel alá rohangálni, nyomtatni, és teljesen koordinálatlanul hozzászólni a témában ahelyett, hogy odaállítanának, és egy perc alatt elmondanám, hogy mijaszitu, mit kell kitölteni, mi mivel jár.

Mettyú:
Jah, ezzel tisztában vagyok. Az azért nem igaz, hogy nem csinálok semmit sem, de az biztos, hogy kevesebb a meló, mint mondjuk fél éve.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Shoshi, há' igen.. ez így megy. Azt biztosan másképp számolják el költségnek vagy mittudomén. Biztos jobban járnak, ha nem utánad fizetik a járulékokat.. :) És mekkora szemérmetlen összegért költöznél Pestre anyway? Má' ha nem titkos.. :)

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Hát Shoshi, annál jobbat, hogy itt maradhatsz Pécsett és nem nagyon dolgozol, ellenben azért vmi pénzt adnak, úgysem tudnak ajánlani!
Jajajajaaa, jól mondja a Tibor! 350 és a maradék szarjaidat meg eladhatod és akkor jól jártál!

Ja és szerintem ez is korrekt! Igaz, hogy Enduró, de jó árban van, nekem szimpi:
http://ebike.hu/term...kparok/mtb/2097

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
figy iazábol megvolt már a vázam,de egy ilyen költség nem jön jókor,szal egylõre sztornó...

de lehet végül veszek egy olyant,csak más színben....
azzal tényleg nem kell semmit variálni

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Ja, hallottam, be is zárták.

Saját cégemhez kellene mennem bedolgozni, mert ott rengeteg munka van, én meg ugye itt nem csinálok semmit sem.
Ahhoz képest, hogy tegnap közöltem a fõnökömmel, hogy nem akarok Pestre menni hozzájuk melózni...

Esküszöm ezek hülyék bazdmeg. Az nem éri meg nekik, hogy mondjanak egy jó fieztést, amiért már akár Pestre is költöznék. Az meg megéri nekik, hogy felutazom teljesárú jeggyel (kb. 6 ezer), és az Astoria-nal foglalnak nekem szállást egy éjszakára, a legbelebb belvárosban. Áhhh...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Shoshi, most épp melyik cég akar itt lent kizsákmányolni?

Azt hallottátok, hogy az Uránia mozi teteje is a beszakadhat? Ma reggel volt a hírekben!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Márijjó: te már mûvészetet csinálsz ebbõl a vázmizériából, a Pedálban a Tommiydny féle Kona L-es 350-re van leárazva komplett, az mi a FASZÉN nem jó?????????!!!!!!!!! +nem kell szûkítõ, tágító, meg ide-oda átalakító. NEM???
Fejdsd ki nekem mi a baj azzal a keróval??
Shos, kedvem nekem is lenne

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Márió! Sztem nézd meg Ákosnál, mert nem mond rosszat. És sztem ugyanarról beszéltek, csak kétféle megközelítésben. És õ mondja az igazat :D !

Jah, Feje tényleg ezt mondta! És KisB nagyon ügyesen alkalmazza ezt a filozófiát a Pavlik Kft. üzletpolitikájában ;) !

Bassza meg az a kurrva.. Mehetek jövõ héten megint Pestre. Még az is lehet, hogy két napra...

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Márinyó, én azt hiszem, hogy az az 50% esély, az 99.99%!
A Zap telójának se 1.5ös a csöve és mégis benne van a vázban szépen-faszán! Na erre varrjá' gombot, baszomalássan!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

JÓREGGELT!!! Na mit mondott erre a FEJE Sz.-na mit?! :aki csóró az ne biciklizzen!!!Feltöltött kép

hm... mit is dolgozik épp?!!?

lehet hogy segíten ha megnézném élõben.
vagy enyire roszul mondom amit mondok
váz 1.5ös adnak hozzá kcst azis 1.5ös
nem akarok én másikat bele.
mégegy lehetõség amire 50% az esély hogy nem értem mit mondotok :)
nah mindegy mert valszeg ugrott ez a váz...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Kedv van, csak idõ nincs.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D