Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3119 replies to this topic

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
jó ez az earthed 3, csak túl sok a dh. de az tény, hogy nagyon brutál a dh... 1000-el bevenni ilyen kanyarokat. lol. fr, meg street hiányom volt egy kicsit, de a hátrafelé manual nem volt semmi. érdekes volt látni, hogy ahol márciusban síeltünk (alpe d'huez) ott bringával tépnek le :) bár ez a legtöbb így van.
nem tudjátok, h Pécsen hol lehet spy napgépeket szerezni, és fõleg mennyiért? arnette-re gondoltam még, az van a no fear-ben, csak az árát felejtettem el, de asszem 20 körül vannak.
2 hónapja nem bringáztam :( ma elõvettem az istállóból és kb 2 cm-es porréteg volt rajta, fõleg a becsúszón... és még most sem mehetek :(

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Hehe lol :)
DE úgyis tudni fogod ki vagyok mert az iwiwen van keép rólam :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Rendben, legközelebb jössz és mondod, hogy "bandquake!" ... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
OK én láttalak tédged csak azt gondoltam, hogy hülyének néznél engem :)
De majd akkor legközelebb talán fogod tudni, hogy ki vagyok...
Bár a shoshi az meg ismert de õ tudja, hogy, hogy nézek ki...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Vazz, te is ott voltál?! Nem is ismertelek meg! Meg amúgy sem ismernélek meg... :D Legközelebb szólj nyugodtan és "mutatkozz" már be.... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
A film nekem is tetszett de azért egy naygon,naygon kicsit jobbra számítottam, viszont naygon dúrvák voltak a pályák meg az esti 4x naygon jó volt kivilágítva,ja meg a hátrafele manual vayg mi volt az az is ott volt...Szóval azért eléggé éveztem és kössz zsolonka a szervezést...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Reggelt! Vazz, olyan vagyok, mint egy mosott szar... Meg nem véletlenül fájt a hasam. Elég rendes hasmenésem van. Fasza. Ma van valami rallys akármi a plázánál. Lehet, hogy kinézek kicsit.

Hehehehe... Tegnap, mikor este indultunk hazafelé, bementünk a mekibe, mert Atus, meg Patyó ettek és ez a hülye ragasztott a pult szélére nagy sárga halálfejes "mérgezõ!" matricát... Majd megfeküdtünk a röhögéstõl... :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
A film nekem bejött, bár tény, hogy valahogy mintha nem tudnának olyan nagyot alkotni, mint "régen", vagy lehet, hogy egyszerûen csak nincs akkora varázsa a dolognak. Mindenesetre volt egy-két "hûûûûûû b@zmeg"... :D

Utána is korrekt volt! ;) Kössz a piát Katinak (és mégegyszer bocccs a CD-ért, mert még ha nem is látszott annyira rajtam, azért nagyon sajnáltam) és kössz Zapatnak a helyért és kössz majd annak, aki rendet rak utánunk... :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
na, egész jó kinn a pálya. jó lenne ha esne még és holnap én csinálhatnám az elsõ nyomot a Mecseken :) csak attól félek, hogy reggelre bedurran a hátam, mer most érzek
vmit...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hideg van, esett valami fehér szösz, és csúszik az út.
A film jó volt, kicsit elkéstem, de azért nem a végére értem oda ;)
Márió te mi a faszért nem jöttél? És sok kispöcs miért nem jött?
Voltak repülõ emberek, meg gyorsan kerékpározó sárlovagok.
Na most megyek eszek, iszok, csajozok.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na, lassan készülök is! ;) Aztán megyek a szitibe! És majd mulatozunk! :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Gyalog jössz Harkányból, vagy mi?! :D

Amúgy a számokkal még ráérsz... Elöbb a film! ;)

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Húúú tegnap én is nagyon megáztam de jól esett útána a forró fürdõ...
NAgyon lassacskán el is indulok a müv.házba!Bemutató naygon bejön és azt szertném kérdezni, hogy nem tudja-e valaki a szám cimét és elõadoját ami megy benne?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
oksa csak ugye jegy nincs...

sony dvp-ns355 a száma ha jol tudom
ha gondolod nézd meg neten

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Most írta Márió, hogy nincs nagy genya... :D

Márió: az asztaliról lenne szó. De csak érdeklõdés szinten...;)

Akkor ha elötte semmi, legyen M. H.-nál 3/4-kor...

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
hej
azon gondolkoztam, hogy föl kéne ma menni, de aztán úgy döntöttem, hogy nagy lehet a dzsuva odafönn. nem volt fönn vki? milyen a pálya? de holnap délelõtt már tutira fölm1ek, talán lefagy addigra, ha + nem akko + leszarom, mehetnékem van.

takarítás ma nekem is megvolt, de a porszívózás még hátra van, ahhoz erõt gyûjtök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nah szép napot

jóó a mecsek,nincs nagy retek fönt

voltunk anyummal meg kutyával kóboroltunk

Haaalod bazzeg Norbi közdötte magát fölfelé nagygéppel!mással nem találkoztunk,csak egy futóval aki nagyon félt a kutyátol:)

este mikor?nekem akkor ugy néz ki hogy nincs még jegyem...

dvd van asztali lejátszó az zsír uj,meg van gépbe való is az nem uj de jó még
nem tudom ki mire gondolt...

rtagot kb menyi lenne?mert ugy tûnik hogy ami van légnemû anyag az távozott belõle egy ovatlan tekerentyû tekerése során:(

jegyet hol lehet igényelni??

bah neekm is van most vizsgára tanulás,kedden kéne egy 5öst produkálni...

karácsonnyal is nagy bajban vagyok...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Zsolo, ha drága az a gumi, akkor mikor lesz olcsó? És a fejcsapi ügyben van elõrelépés? Nem mintha használnám mostanság.. csak hátha ez feldob hangulatilag... :)

Többen is várnak rá, szóval mindenkinek. A gumi ügy nincs elfelejtve, csak az ügyintézés megy kicsit nehezen.
A kormánycsapágy, pedig ahogy írtam: tél vége...

gumi vállal rugóstag feltöltést?vagy szervízt?

Ha õ maga nem is tudja megcsinélni, tudja, mikor és kihez lehet vinni.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Zombik vagytok mind!!! :D

Zapat, a legjobbkor mentünk tekerni. Ma már veszett ügy lett volna... ;)

8Mozi elött valami?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Egyre inkább úgy néz ki, hogy én sem megyek utána... Bár Gabeszhoz is szívesen mennék, meg utána bulizni is, de vazz, most már tényleg vizsgaidõszak jön. Meg pír is efogyott... Kicsit sok volt a buli mostanában...