Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #2

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3119 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na jó reggelt pupákok!

Earthed 3 isten volt! Jajjgattam végig... Kicsit sûrûnek éreztem, sztem többet is mutathattak volna a versenyekbõl. Egyébként istenség.

Hivatalos sztori:
Rácsúsztam a korlátra, amire tavaly millijószor, de le is csúsztam róla. Útközben lefelé beütöttem valahogy a sípcsontomat. Mintha a pedálba vertem volna be, semm extra. Csajommal váltottam pár szót, és indultam felfelé. Viki szól: - Te vérzel. Mondom az nem én vagyok. - Pedig Te vagy! Felhúztam a gatyám szárát, és a bõröm ki volt nyílva úgy 2-3 cm hosszan, és cuppogott a lábam a vérben. Ennyi. Nem is értem.
Szal Lánc u., tetanusz, kivágták a kilógó husikat, és összevarrták.

Márió:
Húúúú... micsoda képek!
És miért nem jöttél vetítésre, mi? Kaptál itten valakitõl is kimenõt Kisgyerek?
És ne ezt a vázat tartsd meg vazze. A Scott-ot azt nem akartad megtartani. Nem értem.
És felnit keresek? Biztosan elszóltam magam valamikor :D .
Képeket majd kiírom neked, mert elég sok, és nem akarok szarakodni a feltöltéssel.

Band, Mitzkey:
Lassan esett le nekem is, hogy Ti vagytok!

FAHELY:
Hhehehehhee! Micsoda név! Látom átváltottál irodai munkára. Majd linkelek rólad képet.

A rajzfilmavatar nélkülözését bocsássátok meg!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Nekem semmi. Mert én nem vagyok akkora punnyadék kolbászzabáló, mint te... :D :D

Aktuális civil

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
FAHELY, ehhez a névhez nemtom melyik figura illene, de majd elgondolkodom rajta és küldöm, ha találok valamit!
Milyen izomláz? Mit csináltatok kettesben, ti cúnya fiúk?

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
ZAP, nics-e neked véletlenül kúúva nagy izomlázad??? Mert nekem kb. mindenhol, és mindez ma reggel jött ki rajtam. FASZA.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
JOOOEEE reggelt gyorslegurulós-kerékpáros csürhe banda!! Nem'tom, de én nagyon rühellem az ilyen felesleges, haszontalan kis-képkiválasztósdit(avatar), úgyhogy ezennel meghirdetek egy pályázatot, és aki a legjobb, hozzám illõ avatart küldi el nekem, vagy a link-jét az nyer tõlem egy SÖRT!!!

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Már elnézést, de hogy szarna egy kínai napi fél kilót, he? Nem is eszik annyit. Ez maga lenne a csoda. Én mondjuk mindennap véghez tudok vinni ilyen és hasonló csodákat. De az én vagyok és az más! Bruhahahaa!
És mit varrtak rajtad, Shoshi? Jobbulást!
Kokk, találó az avatarod! Már csak egy kicsi Nils Holgerrson kellene neked is a nyakadba és mehetnél vele csajozni! Biztos sikeres lennél!
Hallom a Wuff szombaton elment veletek esti programra! Ha ez összejött lehet, hogy idén én is levizsgázom! Muhahahaaa!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Piccs, nekem is be kell mennem zh-t írni... :( ÉS elég szar így, hogy lesz szerda, csüt. 2 vizsgám, ebból meg már van egy 4-esem, mert így gyakorlatilag semmit sem tanultam rá. Necces lesz. Na mindegy.

Hûûû... Mekkorát aludtam. :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jó reggelt punnyadékok!
Hát még alszotok? Milyen dolog ez?
Én megyek Pestre. Remélem még holnap is be lehet dobni a jegyeket, mert errõl a hétfõi útról jól elfeledtkeztem. Mondjuk azt hiszem nem a legutolsó IC-vel jövünk vissza, de még akkor is necces a mai bedobás... Affene.
Na megyek, mert még sok zötyögés vár rám :(
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
bocs igy pontos a link:
http://kep.tar.hu/dr...50190999?o=84#2

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
http://www.writeonit...e-a-caption.php
jó kis móka

hétvégi termés

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Márió: azt mindig ;) :D

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nagyon kedvesen mosolygott meg köszönt...

lehet még linkelni csajkat??

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Most már tuti, hogy Eszti megzakkant... Mindig is utálta a színházat és sosem ment/mentünk... :D És köszönt?! (De dög vagyok...)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
láttam azt a rendõrt épp alagutnál jöttem aztán néztem hogy ez meg mi...

Esztivel találkoztam anyujával jöttek színházbol épp

Lehetne bor+sztrit?Jóó lenne kicsit ugrabugrálni

Jaj nagyon nagy pánikba kezdek esni a karácsony miatt..ajándék fafaragás meg ültetés emg mindend

Zapata,akor van nálam egy divudid,ha kell szólj hogy hol mikor!

Kokka,kölcsön adom a kutyát ha akarod,most hazafelé 5nagyon csinos 25körüli csajhoz rángatott oda,hanyatvette magát,õk meg persze hogy de édes meg minden,meg ilyen szövegek hogy érzi hogy engem menyire lehet szeretni meg hasonlók...mentek forraltborozni...
bár ne fáztam volna annyra

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

És toltátok, mi?! Hehehehe... Amúgy vazz, ma leugrottam nagyszülõkhöz és odafelé is, meg visszafelé is kifigtam buznyákokat. Szép új octavia, kék-piros nínóval, de hogy mi a fasznak kell 30-cal menni állandóan, azt nem tudom. Aztán mikor megelõzi õket az ember, úgy rámásznak, hogy beszarás. Aztán sztem néztek mindent, de úgy megálltam a stop táblánál, mint a sicc. Aztán megunkták és leléptek. :D

Mi csütörtökön játszottunk a rendõrrel..
szellemvárosi OMW felé haladva megelõztük õket, aztán kaptunk egy pirosat, legelöl álltunk..
bátty gondolkodik.. "mit szólna ha itt az egyenesbe lelépném mint a szart?"
monfordírozik... "lófaszt, beszopatom."
lámpa zöld, clio nagy lendülettel elgyorsul, DE csak 60ig :D
rendõr a nevkóig követett minket, aztán megunta :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ma van csak igazán forraltborozós Collective nézõs hangulatom... :(

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ugyan olyanba. És fázik. Zacsizd be a zoknidet és úgy húzd föl a cipõt. Picit segít. Talán. :D

És toltátok, mi?! Hehehehe... Amúgy vazz, ma leugrottam nagyszülõkhöz és odafelé is, meg visszafelé is kifigtam buznyákokat. Szép új octavia, kék-piros nínóval, de hogy mi a fasznak kell 30-cal menni állandóan, azt nem tudom. Aztán mikor megelõzi õket az ember, úgy rámásznak, hogy beszarás. Aztán sztem néztek mindent, de úgy megálltam a stop táblánál, mint a sicc. Aztán megunkták és leléptek. :D

Valamikor sztrítelhetünk, de most geccc hideg van. Este meg anál is inkáb, szal nem tudom. Max jó sok forraltbor, aztán sztrítelünk bringát tolva... ;)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
hi

nagyon jót mentünk ma, és sokkal nagyobb hó volt fenn mint amire számítottam, szal mennyetek fel, mer kiba zsír. csak jó nagy szél volt és emiatt rendesen lefegytak a lábujjaim, de Víg Apátba felmelegítettem. be is jött 4 rendõr és érdeklõttek, hogy a bringák a mieink e, aztán +ígértetük nekik, hogy hazafele tolni fogjuk :D
amúgy ti télen milyen cípõben bringáztok, hogy ne faggyon szét a lábatok??

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

örülök ha jóó volt a film,erröl jut eszembe egyel több earthed 1 van nálam mint kéne!!
akinek hiányzik szóljon!!
emtec tokban van(piros)

Zap...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nah szépnapot

örülök ha jóó volt a film,erröl jut eszembe egyel több earthed 1 van nálam mint kéne!!
akinek hiányzik szóljon!!
emtec tokban van(piros)

remélem hétfõre meglesz a fékem rebuiltja aztán végre normál mehetek csapatni!

egy esti sztrítelét?valameik este?